Opublikowano 10 stycznia 200916 l Tak jak w temacie , luty juz nie dlugo , a podobno jakis turniej sie szykuje, jakies info by sie juz przydało
Opublikowano 12 stycznia 200916 l Info będzie jak turniej będzie. Jeśli wszystko zostanie dograne to info powinno pojawić sie miesiąc wcześniej. Na razie Barth działa - nie będzie oficjalnie informował skoro jeszcze nic nie wiadomo.
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Dzisiaj złapaliśmy Razgriza na live'ie i po przypalaniu rozżarzonym żelazem przyznał się, że coś się święci pod koniec lutego
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Chciałbym wam powiedzieć coś więcej, ale chwilowo wiadomo tylko tyle, że wchodzi w grę koniec lutego (21-22 najprawdopodobniej, ale nie jest to na 100% pewne jeszcze). Chwilowo walczymy ze znalezieniem odpowiedniej lokacji. Szykujemy powoli dwa setupy (TroniC, jak tam rozmowy z BenQ), ale to się jeszcze okaże. Istnieje spora możliwość, że w międzyczasie pójdzie też turniej w Super Street Fighter II Turbo HD Remix lub Street Fighter IV. Szkoda, że wszystko to tylko przypuszczenia, więc nie ma czym się podniecać
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Jakby co Barth, BenQ i Plantronics chętnie wejdą na turniej jako sponsorzy. Mówiłem o tym Tronicowi, potrzebuję tylko miesięcznego uprzedzenia co do tego turnieju. Jakby co wiesz gdzie mnie złapać i napisze tam gdzie trzeba.
Opublikowano 17 stycznia 200916 l No to spoko luz. Cichy, a co byś powiedział na niedziielę dla gyrosów? Też możemy dać dwa stanowiska po 8.
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Myślę, że scena chętnie się zjawi w Zielonej Górze, zwłaszcza po tym że odwołali LEVEL02...
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Polish gaming league ? Nie to bylo by za proste. Poprostu graj lamko ?
Opublikowano 20 stycznia 200916 l mnie bardziej ciekawi co to za pacman z otwarta paszczą O.o a tak na serio to naprawde fajnie wyglada, tylko cos mi to przypomina...
Opublikowano 4 lutego 200916 l Barth - turniej SF będzie w końcu w HR czy 4? Trzeba to dogadać, bo ZG coraz bliżej
Opublikowano 5 lutego 200916 l a duzo osob chetnych na SF ? a moze inaczej kto umnie dobrze grac ... ?;]
Opublikowano 5 lutego 200916 l "grac dobrze" to pojecie wzgledne, umie hadukena i stres kik, filip tez (ten sluszny).