Skocz do zawartości

Turniej w Zielonej Górze luty

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak w temacie , luty juz nie dlugo , a podobno jakis turniej sie szykuje, jakies info by sie juz przydało ;)

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie..."

Opublikowano

Info będzie jak turniej będzie. Jeśli wszystko zostanie dograne to info powinno pojawić sie miesiąc wcześniej. Na razie Barth działa - nie będzie oficjalnie informował skoro jeszcze nic nie wiadomo.

Opublikowano

Dzisiaj złapaliśmy Razgriza na live'ie i po przypalaniu rozżarzonym żelazem przyznał się, że coś się święci pod koniec lutego ;)

Opublikowano

Chciałbym wam powiedzieć coś więcej, ale chwilowo wiadomo tylko tyle, że wchodzi w grę koniec lutego (21-22 najprawdopodobniej, ale nie jest to na 100% pewne jeszcze). Chwilowo walczymy ze znalezieniem odpowiedniej lokacji. Szykujemy powoli dwa setupy (TroniC, jak tam rozmowy z BenQ), ale to się jeszcze okaże. Istnieje spora możliwość, że w międzyczasie pójdzie też turniej w Super Street Fighter II Turbo HD Remix lub Street Fighter IV. Szkoda, że wszystko to tylko przypuszczenia, więc nie ma czym się podniecać :/

Opublikowano

Jakby co Barth, BenQ i Plantronics chętnie wejdą na turniej jako sponsorzy. Mówiłem o tym Tronicowi, potrzebuję tylko miesięcznego uprzedzenia co do tego turnieju. Jakby co wiesz gdzie mnie złapać i napisze tam gdzie trzeba.

Opublikowano

No to spoko luz. Cichy, a co byś powiedział na niedziielę dla gyrosów? Też możemy dać dwa stanowiska po 8.

Opublikowano

Polish gaming league ?

Nie to bylo by za proste.

Poprostu graj lamko ?

Opublikowano

mnie bardziej ciekawi co to za pacman z otwarta paszczą O.o a tak na serio to naprawde fajnie wyglada, tylko cos mi to przypomina...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Barth - turniej SF będzie w końcu w HR czy 4? Trzeba to dogadać, bo ZG coraz bliżej ;)

Opublikowano

a duzo osob chetnych na SF ? a moze inaczej kto umnie dobrze grac ... ?;]

Opublikowano

"grac dobrze" to pojecie wzgledne, umie hadukena i stres kik, filip tez (ten sluszny).

Opublikowano

pojebany? zeby przychechali masterzy i nie dali szans na wygrana?

Opublikowano

tak 2h przed turniejem mysle bedzie optymalnie