schabek 5 334 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Myślę że do listy można dopisać Uncharted 3 wiadomix nie jest to Hanna Montana ale i tak jest bardzo łatwa, jak dla mnie najłatwiejsza gra serii. I nie mowi tego HC Gamer tylko ktoś kto nie daje rady np. na najwyższym poziomie w GoW Cytuj
pleju 208 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 Tekken Tag Tournament, jakieś 2-3h i platyna wpada ^_^ Cytuj
mashter 54 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 To jest faktycznie jakaś masakra. Niecałe 2h i mam platynę WTF?! Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Czy TTT przebija Hanne Montane? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Zaczeli strasznie zanizac poziom trudnosci trofeow, niestety. Nie kazda gra ma byc Ninja Gaiden, ale jaks satysfakcje z przejscia gry wypadaloby jednak miec . Cytuj
mashter 54 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Jak nie wiem, czy przebija Hanne Montane, ale wątpię aby jakąkolwiek grę dało się splatynować poniżej 2 godzin. Tutaj da się to zrobić nawet w 1.30h. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 2-3 godziny? to sa realne czasy? jakos sobie tego nie wyobrazam majac w pamieci trofiki z szostki... Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 nie dodaliście, że trzeba być na świeżo w serii tekken (czyli zanim sie zabierzemy za TTT trzeba przypomnieć sobie T5 lub T6) albo być po prostu madafakerem tekkenowym; wczoraj akurat wpadła mi w łapy ta gra, bo miałem kumplowi kupić więc "przy okazji" odpaliłem i rzeczywiście większość trofików to banał, którego nie chciało mi się robić, ale już takie rzeczy jak przejść grę w 9 i 6 minut, to nie przelewki i wymaga sporego skilla w tekkenie (i nie mówcie, że nie... pamiętajcie, że nie każdy specjalizuje się w tej grze); gdyby nie te zadania, żeby przejść grę na ultra hard (co akurat nigdy nie było ogromnym problemem w żadnej z części), zaliczyć time attack i te ogólnie związane z przejściem jakiejś ilości walk na określonych warunkach, to nawet bym się za to nie brał... tak więc imoho dla osoby, która nie siedzi cały czas w bijatykach i ostatni raz grała w tekkena (jak ja) jakieś pół roku temu, czy też dalej, to realny czas złapania platyny to około 5-6h, co i tak jest żadnym wyczynem, ale w szeregu najłatwiejszych platyn mimo wszystko bym tego nie ujmował Cytuj
mashter 54 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 Ty no proszę cię, bierzesz Paula robisz p+4 i po tym unblocka i przechodzisz grę w 3 minuty. To już większym problemem jest zrobienie 200pkt w kręgle. Time Attack to banał. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 czy moze ktos mi, debilowi kompletnemu, rozrysowac jak ma przejsc ten "banalny" time attack? wybaczcie, ale tym, ktorzy pisza, ze ten trofik to banal, powinni pojsc chyba na odwyk od konsoli, albo poprawic mature z polskiego, z naciskiem na prace ze slownikiem i zanajomieniem sie z definicja slowa banal. jakich ja juz konfiguracji nie probowalem, to glowa mala... juz nawet ogrami probowalem. pare godzin walilem paulem i henkiem, opierajac sie na probie wlozenia paulem chargowanego ataku piescia (burning fist: tyl + lp+pp) lub henrykiem (lightning fist: d + lp+rk). i nic. gdyby byl stuprocentowy sposobna walniecia w kazdej rundzie burning fista, to mozna by przejsc gre w dwie minuty. ale poki co wyglada to umnie tak, ze jedna runda trwa 10 sekund, a inna 40 (przypominam ze po usrednieniu 40 sekund to mamy na przejscie danego duetu, czyli w max 20 sekund trzeba sie uwijac na runde) panie premierze, jak bic?! Cytuj
mashter 54 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Jeżeli nie rozumiesz co oznacza p+4 (z ang. f+4) i po tym unblock, to ja ci nie jestem w stanie pomóc. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 rozumiem, rzecz w tym, że ta taktyka mi nie pomaga, a sam f+4 niestety nie zawsze mi wchodzi. skupilem się na f, f, 2 heńkiem (uppercut) po którym dokladalem buta lub piąstke, ale nie schodzę poniżej 7 min. Cytuj
mashter 54 Opublikowano 24 grudnia 2011 Opublikowano 24 grudnia 2011 (edytowane) No ja zrobiłem za pierwszym razem 2:54min, z całą masą błędów. Bierzesz Paula, na początku rundy robisz P+4 i od razu po tym unblocka, postać łyka unblocka i leci daleko do tyłu, ty od razu biegniesz za nią i z biegu robisz panterkę, która dobija i zabija typa. Dosłownie kilka sekund na walkę. Zdarzy się że postać ucieknie, albo ze 2 razy przerwie ci zanim łyknie unblocka po p+4, ale masz na to 6 minut, więc ja naprawdę nie rozumiem jak można tego nie umieć zrobić znając najlepszy sposób świata. Poćwicz. Edytowane 24 grudnia 2011 przez mashter Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 24 grudnia 2011 Opublikowano 24 grudnia 2011 mashter, bo ją czegoś Chyba jednak nie ogarniam. co rozumiesz pod pojęciem unblock? bo nie wiem czy mówimy o tym samym ciosie. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 25 grudnia 2011 Opublikowano 25 grudnia 2011 mozna jeszcze odpalic jack'a: 1+2, a nastepnie 3+4, 3+4, 3+4, co tez skutkuje, choc nie tak dobrze juz Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 grudnia 2011 Opublikowano 25 grudnia 2011 czyli unblock to burning fist z listy, tak jak pisałem. no nic... wrócę ze świat to będę musiał podjąć jeszcze jedną próbę. ja mam problem, bo w bijatykach nigdy nie lubiłem i nie potrafiłem ładować jednego i tego samego ciosu. poza tym unblock ma niestety to do siebie, że albo ktoś go przerwie butem, albo się cofnie... dzięki niemu udawało mi się dwie rundy z jednym duetem zakończyć zwycięstwem w 11 sekund, ale potem... Cytuj
winner 183 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Możecie nie spamować w tym temacie? To nie do tego miejsce. eot. NFS Undercover - gra nawet po utrudniającym (2x trudniej moim zdaniem względem wersji aktualizacją) patchu jest banalnie prosta do splatynowania. Mogli pokusić się chociaż o trofeum typu zdominuj wszystkie wyścigi, a tutaj wystarczy dominacja raptem kilku eventów. Czas do skompletowania też jakoś nie powala, bo łącznie z multi zajmuje około 50h grania. Jedna z łatwiejszych gier jakie platynowałem (choć nie powiem, bo grało mi się całkiem przyjemnie, podobnie jak kiedyś dawno na klocku), takie 4/10. Cytuj
Veron 9 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 Saint's Row: The Third tez latwy niestety... Trza tylko miec w pamieci, zeby zrobic wszystkie challenge zanim staniemy sie niesmiertelni oraz opanujemy wszystkie terytoria, bo potem praktycznie nie da sie kilku wykonac (tauntowac przeciwnikow, czy zaliczyc car torpedo na przyklad). Ja niestety o tym nie wiedzialem i musialem wszystkie robic od nowa, gdy mialem juz 3, czy 4 do konca. Infamous 2 to samo - jedyny jako taki problem moze sprawic przejscie gry na hardzie, ale tylko pare misji, a tak poza tym poziom trofeow dosc zenujacy. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 TTT dla osób, które mają jako takie pojęcie w Tekken będzie całkiem szybkim kompletem. Mnie wpadła platyna w ok 4 godzin, a byłby to czas krótszy, jednak kilkanaście walk pomiędzy binarnymi żniwami rozegrałem. Czasówkę zrobiłem poniżej trzech minut (Paweł+Joszek). Jedyne co wymaga nieco większego skupienia to kręgle. Ale tu, po raz kolejny, najlepszym wyborem jest Feniks. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 AC:Revelations. Single robi sie w góra 15-20h a w multi ogarnia sie w 5-10h Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Dante's Inferno - wpadła wręcz niespodziewanie, prostsza niż AC2. Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Witam, to mój pierwszy post. Z tego co czytałem nikt nie wspomniał o .detuned- 10 minut i 100% Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Zrobiłem platyne do multi w Killzone 3. Za 27 zł jest to chyba najfajniejszy i jeden z najprostszych kompletów do wpakowania. Bez żadnych ustawek zajęło mi to jakieś 10h. Trofki za kille / xp wpadają po pierwszym meczu o ile nabiliśmy odpowiednie wartości w podstawce na płycie. Jest jednak jeden szkopuł - trofeów na chwilę obecną nie można zsynchronizować z serwerem. Cytuj
winner 183 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 To Killzone 3 na PSS posiada osobną platynę za samo multi? Ciekawe, muszę przetestować, bo nawet chętnie zagrałbym znów w tę grę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi