ATG 1 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Jestem dumny że Techland wydał taką grę, grafika jest bardzo dobra niektóre teksturki po prostu masakrują (cegły idt) jak dla mnie obowiązkowy zakup. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 W gdyni jest wypożyczalnia gier,więc zobacze czy mają. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 czy tylko ja w demie zauważyłem wierną kopię butelki whisky Jack Daniel's? Na etykiecie został zmieniony tylko napis- na "Jabol's" Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 kapitalnie sie gra! grafika naprawde na najwyzszym poziomie i swietna grywalnosc. cover system rowniez bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl. czy wiecie ze na oryginalnej stronie PlayStation w podstonie CoJ:BiB w metryce jest Twórca: Ubisoft, Wydawca: Ubisoft :| Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 W gdyni jest wypożyczalnia gier,więc zobacze czy mają. No prosze - czlowiek sie dowiaduje, co prawda mnie to nie dotyczy (bo gre przechodze tygodniami z racji braku czasu) jednak chetnie sie dowiem gdzie. A Call of Juarez fajne. Szkoda, ze nie czuc ze robili go Polacy Cytuj
Key 29 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 A Call of Juarez fajne. Szkoda, ze nie czuc ze robili go Polacy Butelki z whiskey swojsko nazwane JABOL-C (czy coś takiego) Cytuj
Boomcio 4 077 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 pojedynek 1v1 jest genialny Na pierwsze 3 pojedynki w pelnej wersji, potem juz tylko denweruje zwlaszcza gdy gramy na Very Hard (duzo powtorek), z reszta co to za trudnosc trzymac reke przy gunie, obracac sie jak przeciwnik i gdy gong przesunac reke blizej i strzelic. Gre przechodzilem 3x wiec pojedynki uznaje za wade bo prostu mecza i nudza, do reszty nie mam zastrzen. W takiej ilości własnie nie nudzą . Gdyby było tego sporo więcej , to fakt ,było by to męczące .A tak jest gicior . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Wygląda ok,ale wole coś w stylu RED Dead Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Bardzo przyjemne demko, ładna grafika, fajne klimaty . Szkoda tylko że animacje postaci nie są podobne do tych z KZ2. Grę zakupię, tylko jak trochę potanieje Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Demo bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Ładna grafika, fajny klimat, niestety pare wad też jest - nie mozna zastrzelić zwykłych ludzi i koni, i raz jak wpakowałem w jednego kolesia serie z obu rewolwerów to zniknoł zanim zdążył upaść na ziemię. No i powinny być polskie napisy. Czekam tylko aż skończe Killzone'a 2 i lece do sklepu bo CoJ ( i Batmana w przyszły tygodniu ). Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 W innym temacie czytalem ze ktos skonczyl gre w 4 i pol godziny... Sorry ale jak dla mnie to jest jakas kpina i w zyciu nie wydalbym pieniedzy na taka 'gre'. Gralem w dema ktore oferowaly wiecej/dluzsza zabawe :o Temat o grze w dziale PC, tutaj na forum. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) no troche krotka ta rozgrywka. mimo to kupie, wspieram polskie produkcje. spodziewalem sie rozgrywki o dlugosci podobnej do CoD:WaW. jak panowie stoi multi w tej grze? jaki prezentuje poziom? Edytowane 19 sierpnia 2009 przez VoytecCFC Cytuj
Boomcio 4 077 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Multi jest fajne , chociaż muszę wspomniec o braku obiektywizmu - jestem wypaczony przez COD 4 i 5 (ponad 400 godzin w multi) . COJ 2 posiada fajne tryby rozgrywki ,wciągające (napad na bank, polowanie na "poszukiwanych") . PS co do czasu rozgrywki : mnie przejście tytułu zajęło z 10 dni (po 2 godzinki dziennie fajnego , spokojnego grania ). Edytowane 19 sierpnia 2009 przez SORROW Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 no troche krotka ta rozgrywka. mimo to kupie, wspieram polskie produkcje. spodziewalem sie rozgrywki o dlugosci podobnej do CoD:WaW. jak panowie stoi multi w tej grze? jaki prezentuje poziom? mało ludzi - głównie dlatego sprzedałem już grę. Mi bardzo podeszło - fajny klimat. Są różne tryby i naprawdę sporo klas postaci. Bardzo ciekawe są motywy - cały czas po odrodzeniu się biegałem jak głupi w środek akcji i w końcu coś mnie natchneło żeby nie biec od razu tylko na chwilę przystopować. Siedzę sobie spokojnie cicho, a w krzakach indianiec naparza do mojej ekipy z dystansu jest nawet trochę ciekawych trybów i nie ma lagów. Jedyne co mi przeszkadza to design ma - trochę projektanci pokpili sprawę i po ograniu znasz wszystkie zakamarki i masz najlepsze strategie. Wystarczy że na 6-u graczy w teamie jest dwóch wyjadaczy i sprawa przesądzona co do single'a - ja piknąłem w 9h z misjami pobocznymi Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 no troche krotka ta rozgrywka. mimo to kupie, wspieram polskie produkcje. spodziewalem sie rozgrywki o dlugosci podobnej do CoD:WaW. jak panowie stoi multi w tej grze? jaki prezentuje poziom? Gwoli scislosci, wydawca nie jest polski Wiec nie wspierasz polakow jako takich Niemniej rozumiem co masz na mysli, jednak nawet to nie usprawiedliwia tego w moich oczach. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 eno, ale kto wam nagadał bzdur o 4h? kurcze wiele gier można pokonywać na speed-run, ale ja np. godzinkę to się bujałem po stepach na koniu mordując Indian napadających na dyliżanse.... Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Nie rozumiesz co mialem na mysli Wiadomo ze MOZESZ grac ile chcesz... Mozesz sobie nawet beigac po stepach przez 100 godzin, ale tutaj chodzilo o rozgrywke wlasciwa. To nawet nie byl speed run. Speed run ktory trwa 4h... to gra wlasciwa musialaby byc chyba za 100 godzin Niemniej jednak osoba ta pisala na forum w dziale PC : http://www.psxextreme.info/index.php?showt...p;#entry1920884 Opinie byly bardzo pochlebne, ale 4:43 mocno razi w oczy. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 aaaaa to w zasadzie masz rację. choć zwróć uwagę, że gra nie zapisuje śmierci - tak jak napisał w swoim poście http://Sandking-m12299.html. Mi tam się zdarzyło parę pojedynków rewolwerowych grać 20 minut... (zgon - jeszczr raz, zgon - jeszcze raz, zgon...) Cytuj
humanno 201 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Musze przyznać ze ponownie demo mnie pozytywnie zaskoczylo [1szy byl infamous] juz chyba 4 razy dzisiaj przechodzilem po sciągnięciu. Ładna grafika (choc czasami troche.. pctowa ) a sam rozgrywka przyjemna, jest klimat, niezly voiceacting. W sumie starsze westerny tez dobrze wspominam [red dead, gun]. Cieszy fakt ze przeciwnicy padają juz po 1 strzale nie przyjmują strzałów z shotguna na klate, co w strzelankach czesto sie zdarza, za to ode mnie duzy plus. Chetnie przyciąłbym online. Qrde, spodobalo mi sie, jakby ktos mial ochotę odsprzedać... Edytowane 19 sierpnia 2009 przez humanno Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Co do czasu grania to jest on chyba w jakiś pokrętny sposób podliczany. Po przejściu gry na liczniku mam niecałe 7h... z tym, że wczoraj i dzisiaj przechodziłem już ostatni z czterech Aktów, a grałem co najmniej 3 godziny. Chyba faktycznie pod uwagę nie są brane zgony i cutscenki. Gra ma tak na prawdę bardzo standardową długość (10-12h), no chyba że ktoś ani razu nie zginie i przewija wszystkie cutscenki Cytuj
balon 5 346 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Słuchajcie czy do wersji angielskiej PAL można ściągnąć napisy PL ? Cytuj
balon 5 346 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 No właśnie na PC jest w całości zlokalizowana na PS3 wyszła tylko po angielsku jakiś czas później dodali możliwość dociągnięcia napisów tylko nie wiem czy do wszystkich wersji. Z tego co mi Tarken przed chwilą napisał to napisy PL można dociągnąć do każdej wersji. Cytuj
czapa 674 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Spoko, faktycznie przed uruchomieniem ściągnął się patch Cytuj
balon 5 346 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Ja właśnie zakupiłem swoją kopie. Powiedz mi Czapa jak wrażenie? Mi się jedynka bardzo podobała, łyknąłem ją jednym tchem, masz jakieś odniesienie do jedynki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi