Opublikowano 13 stycznia 200916 l Techland zapowiedział drugą część Call of Juarez. Trafi na PS3, X360, PC w tym roku. "Call of Juarez: Więzy Krwi przenosi gracza na dziki zachód: od zdewastowanej wojną secesyjną Georgii, aż po azteckie ruiny w Meksyku. Gracze będą mogli wcielić się w obu braci McCall – znanego wszystkim z Call of Juarez Ray’a oraz Thomasa, odsłaniając historię pełną chciwości, żądzy i bezprawia. Wszystko to będzie się działo na najbardziej dzikim zachodzie jaki kiedykolwiek widzieliście." http://www.onlinecenter.pl/3980/Aktualnosc...Wiezy-Krwi.html
Opublikowano 13 stycznia 200916 l nie będzie klechy? łeeeeeee czytanie biblii na zmyłkę było najlepszym motywem w jedynce
Opublikowano 13 stycznia 200916 l ray to był ten dzieciuch przecież, czy mi się rypie? edit: rypie mi się i to zdrowo;] będzie klecha, za(pipi)iście
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Demo bylo srednie i mnie nie zainteresowalo, nie sadze aby 2 byla lepsza. Jakos polacy nigdy nie moga zrobic dobrej gry poza Painkillerem
Opublikowano 13 stycznia 200916 l e tam. Jedynka była dobra... mnie sie podobaly lokacje... multi tez nie byl slaby, chociaz mogliby sie bardziej postarac.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l jedynka była na poziomie, tylko te etapy "skradankowe" i sekcje skakane były zrąbane dokumentnie jak się śmigało klechą to morda się sama cieszyła
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Niech lepiej najpierw skończą Dead Island i Warhounda Chociaż w CoJ2 również z chęcią bym zagrał. W jedynkę na pececie całkiem przyjemnie mi się grało.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Autor Przy Call of Juarez nie trzeba było szukać wydawcy, więc wiadomo która gra miała priorytet.
Opublikowano 26 lutego 200916 l No dwójeczka to zupełnie inny poziom, niż jedynka. Zainteresowanym polecam cieplutki jeszcze trailer - dostępny także w HD: http://www.gametrailers.com/game/10693.html Diabeu - nie ma Billego, tutaj raczej można się zastanawiać, który z braci jest gorszy, który zabił więcej ludzi i zniesławił więcej córek szeryfów
Opublikowano 26 lutego 200916 l dodatkowa obaj to południowcy, może jakaś mini gra z paleniem krzyża? czy polowanie na małe czarne?
Opublikowano 26 lutego 200916 l Trzymam kciuki za techland... Mam nadzieje na GUN w wersji bigger better & more badass :evil: .Po tym Debucie zapowiada się nieżle ale debut to nie wszystko .
Opublikowano 6 maja 200915 l Liczę że CoJ2 będzie całkiem dobry... Pierwsza część była nie najgorsza, jeśli panowie z techland poprawią błędy, gierka będzie dobra, jak nie bardzo dobra. Póki co prezentuje się ładnie więc trzeba być dobrej myśli!
Opublikowano 7 maja 200915 l Western na Dzikim Zachodzie... Wstyd przyznac ale #1 przegapilem... Ale postaram sie to jednak wkrotce nadrobic... I oczywiscie wygladam dwojki...
Opublikowano 8 maja 200915 l To wciaz duzo za takiego crapa - opinie wyrazam po demku, zas 2 czesc mimo ze wersja PC bedzie PL to konsolowa bedzie angielska.
Opublikowano 14 maja 200915 l Playtest Co prawda pisany na wersji PC, ale ogólne odczucia pewnie będą się pokrywały z konsolową. Plus nowe screeny.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Brak PL da sie przebolec ale brak COOP mimo ze obok nas chodzi kolesbot to przesada Edytowane 28 czerwca 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Czytając reckę w PE byłem przekonany, że za chwilę napiszą coś o zabawie w co-opie, a tu wręcz przeciwnie O_o Człowiek czyta, że jest 2 głównych bohaterów, że mają oni różne od siebie umiejętności- to aż się prosi o kampanię w kooperacji. Zwalili sprawę, chociaż w grę i tak prawdopodobnie się zaopatrzę
Opublikowano 28 czerwca 200915 l W końcu nie przez przypadek nazywa się CoJa "Call of Duty na Dzikim Zachodzie" - jak widać chodzi tutaj również o złe strony podobieństwa .
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Niech ktoś zapoda ocenę w spojlerze nie mam gazety jeszcze, a chętnie się dowiem co dostało. Z góry dzięki ;*