Scorp1on 8 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Ci co zaplacili tez go dostana lecz za jakis czas Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Szkoda, że Ci co płacą za oryginał nie mają polskiego języka do wyboru, a piraci tak nie ma to jak żyć w gówni4nym kraju nad Wisłą Polak nie może zrobić gry po Polsku Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Ci co zaplacili tez go dostana lecz za jakis czas Ok, ale zawsze jest 'coś' ;-) Cytuj
ash77 3 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 bedzie łatka ze spolszczeniem gry na xsie http://www.onlinecenter.pl/4987/Aktualnosc...-po-polsku.html Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Sharpshooter Destruction o ktory moment chodzi w IV rozdziale? mam zabic tych snajperow na wiezy w mniej niz 10s? Cytuj
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 czesc,ile zajmuje przejscie tej gry na singplajerze :baby: Cytuj
milekp 78 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 W zależności od: umiejętności gracza, poziomu trudności, bawieniu się w zbieranie popierdułek, oglądaniu się na boki, bawienia się koniem - jednemu trochę, innemu ciut dłużej :] Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Sharpshooter Destruction o ktory moment chodzi w IV rozdziale? mam zabic tych snajperow na wiezy w mniej niz 10s? Idziesz, skręcasz w pewnym momencie w prawo. Przed tobą powinna być jakby taka główna ulica, a po drugiej stronie dosyć wysoki (1-, może 2-piętrowy) budynek, na nim trzech "snajperów". Po lewo, zaraz jak tam dojdziesz jest stragan z warzywkami. Thomas wtedy mówi Ray'owi żeby powalił trochę z blinda, a on wlezie na daszek i ich zdejmie. Wystarczy załatwić ich w 10s, a w drugim achievemencie zabić ich grając jako Ray. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 A wszystko zawdzieczamy piratom, ktorzy wpadli na ten pomysl. Przeciez w czasach X1 tak sie wlasnie tlumaczylo gry - zabieralo z wersji PC + ew poprawa klawiszologi,itp i kopiowanie plikow . Tylko taka zabawa z obrazem pewnie jest krokiem na przod po bana, z tego co widzialem zmienia sie plik gry z 400mb na 600mb. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Idziesz, skręcasz w pewnym momencie w prawo. Przed tobą powinna być jakby taka główna ulica, a po drugiej stronie dosyć wysoki (1-, może 2-piętrowy) budynek, na nim trzech "snajperów". Po lewo, zaraz jak tam dojdziesz jest stragan z warzywkami. Thomas wtedy mówi Ray'owi żeby powalił trochę z blinda, a on wlezie na daszek i ich zdejmie. Wystarczy załatwić ich w 10s, a w drugim achievemencie zabić ich grając jako Ray. Grajac jako thomas zabilem ich w jakies 3s, doszedlem do checkpointa i nie dostalem achiva.. Jakies pomysly w ktorym momencie najlepiej zrobic Kill 7 people during one concentration mode? I jeszcze mam maly problem z wysadzeniem lasek dynamitu w locie, gram na takim tv, ze nawet nie widze jak leca.. Cytuj
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 W zależności od: umiejętności gracza, poziomu trudności, bawieniu się w zbieranie popierdułek, oglądaniu się na boki, bawienia się koniem - jednemu trochę, innemu ciut dłużej :] siamano, zamiast sie wymondrzac , powiedz ile zajmuje przejscie gry na hardzie glowny watek bez BAWIENIA SIE KONIEM, :puk: ------------ KS RUCH CHORZOW :1pl: Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 :o Skąd się tacy ludzie biorą? Panowie, powiedzcie jak wygląda MP? Deathmatch, FFA i co jeszcze? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Gdzies w necie jest trailer pokazujcy tryby gry Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 :o Skąd się tacy ludzie biorą? Panowie, powiedzcie jak wygląda MP? Deathmatch, FFA i co jeszcze? http://www.gametrailers.com/video/six-chambers-call-of/52038 W DLC maja byc zdaje sie nowe tryby wieloosobowe.Multi jest naprawde fajne choc niestety zdarzaja sie lagi a bywa tez,ze oczekiwanie na mecz trwa dluzej niz sama wlasciwa rozgrywka. Cytuj
roczez 0 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Jakies pomysly w ktorym momencie najlepiej zrobic Kill 7 people during one concentration mode? Najlepiej pod koniec VII chapteru Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 :o Skąd się tacy ludzie biorą? Panowie, powiedzcie jak wygląda MP? Deathmatch, FFA i co jeszcze? Shootout - każdy wali do każdego, za zgon tracisz kasę, za fragi dostajesz. Posse - jak poprzednio tylko w drużynie Wanted - jeden koleś jest ścigany, a reszta próbuje go zgładzić, kto go załatwi staję się ścigany Wild West Legends - drużynowe wykonywanie zadań, jedna drużyna coś chroni inna chce to wysadzić Manhunt - w czasie (60s) należy sprzątnąć ściganego drużyny przeciwnej, a potem swojego chronić, zwykle gra się do pięciu, dostajesz kasę za zabitych zawodników, zgon nie zabiera kasy (zabijając zwiększasz bounty na swoją głowę, ginąc zmniejszasz), ilość otrzymywanej kasy zależy od bounty, z wiadomych przyczyn jest to najlepszy tryb na bezpieczne ładowanie kasy na klasy. Ze wszystkich klas najlepszy jest Hombre (40.000). Biega szybko, jest twardy i posiada dwa obrzyny. Nie takim złym pomysłem jest Veteran i Trapper. To takie małe czołgi. Z plansz do Manhunt są: Stinking Springs (las i niezła (pipi)wizja) Magnificent (świetne miejsce do barykady to kościół) Tombstone (w miarę wyrównane szanse w barykadach) Unikać planszy Frisco. Dobrze zgrany zespół ustawiony w pewnym miejscu (okolice saloonu) to koniec gry dla drużyny atakującej z zewnątrz. Gdy gra szuka gier może się zdarzyć, że znajdzie Ci serwer na którym będzie kilku wymiataczy lub jelonków. Gra przeciwko tym pierwszym przypomina czasami spotkanie z Neptunem. Ci drudzy nie mają planu na grę i raczej nie pomagają. Jeśli masz zamiar grać dłużej, to oszczędzaj na Hombre. Najlepiej grać Manhunt na Stinking Springs. Początkowo grało się lipnie. Same kule w plecy (to jest jednak nieodłączny element rozgrywki), wszyscy dookoła to Hombre lub Trapper, a czasami Duelist (ma najlepszy pistolet i biega jak dzika świnia). Trzeba trochę pograć, pokombinować z taktyką i wyczaić dobre miejsca na zasadzki grupowe. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Hombre aż taki dobry nie jest. Wiadomo, że na odległość do 15m od przeciwnika to debeściak, ale jak się takiego delikwenta wyczai wcześniej (o co nie trudno, bo ludzie przeważnie latają nim "na pałę") to leży po 1 strzale ze snajperki lub dwóch z rifle'a. Ja na "ciaśniejsze" mapy zawsze biorę Hombre, jednak jeżeli są gdzieś miejsca do luźniejszego przemieszczania się- Riflemana. Nie przeładowuje tak wolno jak Sniper i większość ludzi można zabić jedynym strzałem (wyjątki to pancerni Hombre, Trapper i Veteran, ale headshot i tak ich bierze na raz). Nie szerzmy tutaj jakiejś propagandy, gdyż Hombre taki najlepszy nie jest. Wszystko zależy od indywidualnego stylu gracza, a klasy są tak sprawnie skonstruowane, że praktycznie każdy znajdzie swój ulubiony charakter. Przecież człowiek lubiący przykampić nie będzie grał z dwoma shotgunami A- i "dwa obrzyny" rządzą. Ja wiem, że to piękna polska, przedpotopowa mowa, ale geez... Cytuj
Trezege 0 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Moze i Hombre najlepszy nie jest, ale wiekszosc ludzi gra wlasnie nim lub Trapperem, rzadziej widuje Dueliste. Dla mnie na szczescie zawsze jest jakis sposob na podejscie campera, bo nie trawie tych fagasow (bez obrazy dla nikogo). I wtedy az milo jest 4 kulki z shotguna w plecy wpakowac. A wlasnie, o co ci chodzi z tymi obrzynami? Przeciez sawed-off to obrzyn. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Może mi ktoś wyjaśnić jak podczas pojedynków wyciąga sie rewolwer? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Sięgasz do kieszeni po prostu, tyle, że musisz wyczuć moment (czytaj. mieć farta), dzwonu i w tym idealnie momencie wyjąć guna, a potem celownik sobie jedzie i ja zazwyczaj gościowi po jajach strzelałem. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) czyli nic nie wciskam tylko prawym trigerem? Edytowane 27 lipca 2009 przez tomci23 Cytuj
popiol 16 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) analogiem manipulujesz ręką żeby broń wyjąć, a żeby zabić typa to musisz jeszcze RT wcisnąć Edytowane 27 lipca 2009 przez popiol Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 czyli nic nie wciskam tylko prawym trigerem? Lewa galka sluzy do przemieszczania sie w lewo/prawo.Prawa galka odpowiada za ruch reki - to wlasnie prawa galka siegamy po rewolwer zblizajac ja do kabury w odpowiednim momencie(sygnal dzwonu).Wazne aby nie dac zlapac sie na wykroku bo wtedy dupa zbita.Przeciwnik robi zazwyczaj 3-4 kroki przed "dzwonem".Juz po wyciagnieciu rewolweru gdy pojawi sie celownik strzelamy prawym triggerem. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Z doświadczenia wiem, że aby wyciągnąć rewolwer wystarczy przytrzymać gałkę w lewą stronę. W każdym pojedynku jest tak, że w pewnym momencie cichnie muzyka- wtedy po jakichś 8-10 sekundach zazwyczaj bije dzwon. Potem to już wiadomo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi