Czezare 1 467 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Zaczalem grac troche na multi. Gra sie nawet nawet.Poki co posluguje sie Sniperem i w zwiazku z tym mam pytanie: co jakis czas pojawia mi sie komunikat, ze moge sobie pozwolic (ang; "afford") na zupgradeowanie tej postaci, ale jak wchodze glebiej to nic nie moge zrobic.To sie dzieje jakos automatycznie? Cytuj
Gregorius 506 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Wciskasz wtedy "start" i pokazuje sie mozliwosc zrobienia upgrade-bodajze wciskajac LB Cytuj
Czezare 1 467 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Dzieki za odpowiedz!Czyli rozumiem, ze upgrejdy mozna kupowac tylko w trakcie meczu?Czy one tylko w trakcie tego meczu dzialaja i "znikaja" po jego zakonczeniu, czy sa one zakupione jakby na stale? Cytuj
roczez 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Kupujesz w trakcie meczu i po meczu znikają Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Jak wam ida pojedynki? Ile ja się przy tym nakur...em! Musiałem odejść od konsoli pare razy bo już miałem wrażenie że bez zawału sie nie obejdzie:-) Nie zabiore się na pewno za very hard właśnie ze względu na te fragmenty. Ech! Cytuj
lons 38 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Panowie mam problem z tym szajsem,czyli pojedynkami.Co trzeba wcisnąć by ten baran wyjął piostalet?Kompletny random jak dla mnie.Mam już dosyć tego......gówna wciskałem wcześniej A plus LT i jakoś szło,ale teraz ni (pipi)a nie idzie... Cytuj
roczez 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Też pierwsze pojedynki mnie denerwowały (gram na hardzie) wciskałem wcześniej A plus LT i jakoś szło,ale teraz ni (pipi)a nie idzie... Prawą gałką steruje się dłonią, lewą się chodzi a RT strzela. Ja trzymam dłoń jak najbliżej się da pistoletu (jak ma cały czas zagięte palce) jak zadzwoni dzwon to prawą gałką lekko w stronę pistoletu i RT i gość nakrywa się butami Cytuj
lons 38 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Dzięki za odp spróbuje :catfight: Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 I musisz uważać, żeby cię na wykroku dzwon nie złapał bo wtedy z sięgnięciem po pistolet krucho. Wszystko to w sumie kwestia bardziej odpowiedniego ustawienia niż samego siegania po broń. Brzmi łatwo i czasami łatwo jest a czasami.... Cytuj
Słupek 2 203 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 1.Jak z brutalnością; poziom Cod: WaW? Krew, odpadają kończyny itd.? 2.Nigdy nie przepadałem za westernami i nie za bardzo znam się na tych czasach. Chodzi mi o to granatów raczej nie ma hehe ale są jakieś zabawki wybuchowe którymi może rzucać ? Nie wiem co wtedy mieli laski dynamitu czy co. Cytuj
Dante 479 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 2. ray ma dynamit 1. nie zauważyłem Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Ja za westernami też nie przepadałem (no chyba że kiedyś spaghetti westerny) ale to nie ma w sumie wielkiego znaczenia. Gameplay i cała gra nie jest w klimacie westernów z Johnem Wayne-em na szczęście. Krew jest ale czy ręce i nogi sie odrywają - chyba nie. Granaty są jak najbardziej, tylko w postaci dynamitu. Ja grałem Thomasem i on nie ma możliwości operowania dynamitem więc dokładnie nie napisze. Giwery też są całkiem spoko. Do wyboru: róznego rodzaju kolty, strzelby (odpowiednik rifle z innych gier), shotguny, pod koniec snajpa nawet. I w paru miejscach gatling gun. Jest też łuk i noże. Nie ma za to bazooki, i nic dziwnego :-). I jest schemat taki: łatwo sie celuje ,ale z racji tego że przeciwnicy prawie cały czas sa w ruchu to nie jest zbyt łatwo tarfić. Ale do zabicia wystarczy mała ilośc amunicji (1-3 naboje i koniec). Mi taki gameplay jak najbardziej odpowiada. Gre skończyłem w 12,5 godziny!!! Usprawiedliwia mnie to, że na hard. Ale i tak troche mi zeszło. Mistrzem w szybki kończeniu gier raczej nie jestem :-) Cytuj
Słupek 2 203 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 No to elegancko bo ja to w ogóle jestem żółw w grach, lizacz ścian więc mi pewno jakieś 20 godzin zejdzie. Westernów nie trawię ale gry to co innego zresztą ślinię się na myśl o RDR od Rockstara więc dobrze chodziarz zacząć od Coj-a. No nic wszystko już wiem teraz tylko spadek ceny proszę. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Grę skończyłem, zajęło mi to 6,5 h na medium, teraz biorę się za hard. Po przejściu gry moja ocena leci o pół oczka w górę, czyli 9/10.Naprawdę świetny tytuł, graficznie momentami przepiękny (czasem troszkę pop-up drażni, ale widoczki to rekompensują), bardzo fajnie się strzela, czuć moc tych wszystkich coltów i shotgunów.Brawa dla polskich programistów ! Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 pop-up ssie... ale misje sa moim zdaniem kozackie... o ile jeszcze meksyk i Arizona wypadaly dobrze, tak pozniej oklahoma juz pieknie... dzika piekna nieokielznana przyroda. Naprawde gralo sie z przyjemnoscia. Ja teraz powoli bede robil very hard thomasem. Cytuj
Czezare 1 467 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Mam ogromny problem!Nie moge grac dalej, poniewaz konsola zawiesza sie po 6-stym rozdziale (koniec II-go aktu) zaraz po posumowaniu rozdzialu i podczas ladowania rozdzialu 7-go.Cztery razy juz probowalem i zawiesza sie zawsze w tym samym miejscu.Zwiech konsoli to tzw zwiech "twardy", czyli trzeba z buta wylaczac konsole i wlaczac ja na nowo.Zagranie jeszcze raz rozdzialu szostego nic nie pomaga.Zawiesza sie znowu.Czy ktos z Was mial podobny problem?Moze jakies rady?Jutro rzecz jasna dzwonie do Ubisoftu i ichniej pomocy technicznej. Moja wersja gry to oczywiscie PAL-owski oryginal przeznaczony na rynek polski (polska instrukcja i okladka). edit: Sprawa nieaktualna.Plytka byla lekko przybrudzona. Po przeczyszczeniu hula.Przepraszam za zamieszanie. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 mialem identyko, ale z Lost Odyssey, nic nie bylo z konsolą, po prostu błędnie nagrana płyta z tłoczni. ZAlezy od pomocy technicznej, moze oni coi plyte wymienia, jak nie to interwenoiowac tam gdzie kupowales. Mówie, jak to to samo co ja mialem, to plyta jest wyjsciowo źle wytłoczona, i nie da rady nic z tym zrobic poza wymiana, ale moze to co innego... Cytuj
Gregorius 506 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Mi tez sie zawiesza ok. 5 razy na mniej wiecej 20 godzin gry czyli dosc czesto w sumie - zadnej nawet najdrobniejszej ryski nie ma na plycie. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Na razie tylko tyle, że go nie ma. Gra bardzo dobra IMO. Dopiero zacząłem, ale co od razu mi się spodobało to fajne dialogi między bohaterami. Trochę czarnego humoru . Cytuj
Solid27 0 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Potwierdzam gra się bardzo przyjemnie. tytuł godny polecenia! Szkoda tylko że PL niema Cytuj
Czezare 1 467 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Pytam z czystej ciekawosci. Czy gre mozna juz kupic w Empikach, Mediamarktach, Saturnach i Electroworldach?Mowie o wersji konsolowej ma sie rozumiec... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Noł fakyn łej...sam dziś byłem i szukałem w MM, Electroworldzie i Empiku nic, za to gdzie było? - w.... Realu xD za 219 zł, kupiłem, choć wachałem się trochę i ani w ogóle nie żauję! Tak się wciągnąłem, że zacząłem grać jakoś o 17:00, a skończyłem o 23:00, doszedłem do VI chapteru tak to na multi grałem. Grafika bardzo ładna, fabuła również dość ciekawa, fajny system strzelania i precision mode. Generalnie szkoda, że nie ma coopa, najpierw przejdę grę Ray'em, a potem pogram Thomasem . Oj, nie dużo gier przechodzę 2x, a tutaj będą murowane co najmniej 2 przejścia. W mojej opini, nic tylko kupić i grać ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi