kamilpolpak 61 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 witam mam pewien problem otóż chce kupić nowy dysk i na tym nowy dysku będę chciał mieć swój profil tylko nie będę mógł się zalogować bo nie pamiętam hasła i mam pytanie czy da się go jako przywrócić bo na tym dysku gram normalnie ale jak będę miał nowy to lipa coś było napisane że mam wejść na passport ale jak tam wchodzę to nic nie ma . Chyba że jest taka możliwość że będę mógł wgrać wszystko z tego dysku na komputer i wtedy z komputera na nowy dysk . Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 JAk to zrobiłeś? Mam ten sam problem. Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Musisz wejść np. na stronkę passport.net po prawej stronie u góry klikasz zarejestruj, a potem zapomniałem hasła Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 No niestety xbox.com nie przysyła mi wiadomości,nie wiem co się dzieje. Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 No niestety xbox.com nie przysyła mi wiadomości,nie wiem co się dzieje. To weź źle wpisz hasło na xboxie wtedy powinien pojawić się e-mail Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi