Skocz do zawartości

Left 4 Dead

MrSatan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
dokładnie dlatego

żadnego miniguna, mołotowów itp

Cholera... myślałem że chodzi o podstawowe bronie... no nic, zanurzam się jeszcze raz w kampanię.

Edyta: Znaczy że można wziąć, byleby nie użyć?

Edytowane przez MrSatan
Gość krzychu_419
Opublikowano
Jak zrobić achievementa za zabicie 4 osób tankiem? Wystarczy pozrzucać Ocalałych z wieżowca?

Ja też tego nie mogę zrobić, więc szukam ludzi na ustawioną grę, jest już nas paru więc jak chcesz się przyłączyć to wyślij zapa.

GT: Cuil

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka moich rad co do aczivow ;)

Red Mist

Kill 1000 Infected with a mounted machine gun.

Bierzemy ostatnia mapke z kampanie Dead Air aka Morowe powietrze i naginamy fale az do startu samolotu. Potem restart mapki itp

Lamb 2 Slaughter

As an Infected, incap a Survivor who has entered and left a safe room.

Wystarcza 2 pady lub 2 osoby z Live. Mapa 1 z kampani No Mercy na Versus. Zabijasz boty, idziesz sam do safe roomu ale go nie zamykasz, wychodzisz i drugi gracz ktory gra Hunterem na ciebie skacze

Barf Bagged

Cover four Survivors with Boomer bile at once.

2 pady/2 osoby Live lub wiecej. Ludzie ustawiaja sie tak aby Boomer latwo obrzyal cala 4. Najlepiej to zrobic na dachu 1 mapy. (boty maja pozniejsza reakcje niz w kampani wiec nie bedzie problemu, mi to wpadlo za 1 razem :P)

Man vs Tank

Single-handedly kill a Tank.

Ostatnia mapa kampani Blood Harvest. Dajemy poziom Expert, zabijamy boty i zmieniamy na Easy. Przed dojsciem na pole kukurydziane powinien sie pojawic tank i sami go zabijamy

Safety First

Play an entire campaign with no Survivors taking friendly fire damage.

Zrobilem to z botami. Poprostu trzeba powoli isc zeby boty samy zabijaly zombiaki a jak pojawi sie Tank to sie cofamy.

Big Drag

Drag a Survivor 100 feet with your tongue.

od 4 minuty

Back 2 Help

Leave a safe room to save an incapped teammate and bring them back safely.

2 pady/2 osoby live. Mapka 1 z No Mercy, idziemy do safe roomu, jeden czeka w srodku drugi daje sie powalic przez zombiaki, gdy padnie 1 gracz go podnosci i idzie z nim do roomu.

Cr0wnd

Kill a Witch with a single headshot.

Najlepiej miec 10 shootowy shotgun i po chwili po dojsciu do Witch strzelic w glowe. Powinno wpasc za ktoryms razem ;)

Dead Wreckening

Dole out 5000 total Survivor damage as a Special Infected.

Mozna zrobic na 2 osoby jak rowniez grac sobie normalnie na VS i wpadnie

Witch Hunter

Kill a Witch without any Survivor taking damage from her.

Bierzemy 10 pociskowy shotgun, podchodzimy jak zacznie wstawac walimy do niej az padnie

Tankbusters

Kill a Tank without it dealing any damage to a Survivor.

Gdy w kampanie pojawi sie Tank oraz gdy gramy z botamy, poprostu cofamy sie zeby boty szly za nami a w miedzy czasie beda do niego strzelac.

Narazie tyle, inne rady mile widziane ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Właśnie kończę poradnik i na dniach będę go publikował (pewnie na onlinecenter).

Postaram się jak najszybciej, ale robię 4 poradniki równocześnie.

Można wiedzieć zbliżoną datę? :) Ogólnie myślałem, że calak będzie bardzo łatwy, a tu zonk :/ Da radę mieć 1000/1000 mając tylko dwa pady? Mozna grać w góle hunterem i innymi stworami nie mają xbl?

Edytowane przez Fuji
Opublikowano

Bo się nie wybiera. Jeśli jesteś w drużynie zarażonych konsola sama ci losuje postać.

Jak zginiesz losuje znowu i tak do końca rozgrywki.

A Tankiem możesz być praktycznie tylko w niektórych momentach (zwłaszcza w tych gdzie pojawia się on w kampanii).

Opublikowano
Jeśli jesteś w drużynie zarażonych

Sorry za głupie pytania, ale nigdzie w opcjach nie widzę abym sobie mógł ustawić tak abym grał sobie zarażonymi. Tylko do wyboru mam ocalałych. Po prostu interesuje mnie abym offline pograł sobie zarażonymi

pozdrawiam