MrSatan 20 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Co jest... przeszedłem całą kampanię waląc jeno z pistoletów i nie wpadł mi acziwek "wprawny zabójca" - może dlatego że też czasem użyłem mołotowa??? Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 dokładnie dlatego żadnego miniguna, mołotowów itp Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 23 grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) dokładnie dlatego żadnego miniguna, mołotowów itp Cholera... myślałem że chodzi o podstawowe bronie... no nic, zanurzam się jeszcze raz w kampanię. Edyta: Znaczy że można wziąć, byleby nie użyć? Edytowane 23 grudnia 2008 przez MrSatan Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Na pewno minigun odpada, jednak ja rzucilem bombe i mi achievement wszedl bez problemu. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 23 grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 grudnia 2008 Na pewno minigun odpada, jednak ja rzucilem bombe i mi achievement wszedl bez problemu. Ok, już mam, można mołotowy rzucać, byle z miniguna nie strzelać... Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 no to przepraszam ale inaczej słyszałem tak czy inaczej na easy i tak łatwo przejść z pistoletami Cytuj
jarken 33 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Jak zrobić achievementa za zabicie 4 osób tankiem? Wystarczy pozrzucać Ocalałych z wieżowca? Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Jak zrobić achievementa za zabicie 4 osób tankiem? Wystarczy pozrzucać Ocalałych z wieżowca? Ja też tego nie mogę zrobić, więc szukam ludzi na ustawioną grę, jest już nas paru więc jak chcesz się przyłączyć to wyślij zapa. GT: Cuil Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Niektore aczivy jak obrzyganie 4 boomerem, owieczka,itp mozna zrobic na Versus majac 2 pady Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Na kontrze wszystkie achievy mozesz zrobic na dwa pady. Mnie sie udalo. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Kilka moich rad co do aczivow Red Mist Kill 1000 Infected with a mounted machine gun. Bierzemy ostatnia mapke z kampanie Dead Air aka Morowe powietrze i naginamy fale az do startu samolotu. Potem restart mapki itp Lamb 2 Slaughter As an Infected, incap a Survivor who has entered and left a safe room. Wystarcza 2 pady lub 2 osoby z Live. Mapa 1 z kampani No Mercy na Versus. Zabijasz boty, idziesz sam do safe roomu ale go nie zamykasz, wychodzisz i drugi gracz ktory gra Hunterem na ciebie skacze Barf Bagged Cover four Survivors with Boomer bile at once. 2 pady/2 osoby Live lub wiecej. Ludzie ustawiaja sie tak aby Boomer latwo obrzyal cala 4. Najlepiej to zrobic na dachu 1 mapy. (boty maja pozniejsza reakcje niz w kampani wiec nie bedzie problemu, mi to wpadlo za 1 razem ) Man vs Tank Single-handedly kill a Tank. Ostatnia mapa kampani Blood Harvest. Dajemy poziom Expert, zabijamy boty i zmieniamy na Easy. Przed dojsciem na pole kukurydziane powinien sie pojawic tank i sami go zabijamy Safety First Play an entire campaign with no Survivors taking friendly fire damage. Zrobilem to z botami. Poprostu trzeba powoli isc zeby boty samy zabijaly zombiaki a jak pojawi sie Tank to sie cofamy. Big Drag Drag a Survivor 100 feet with your tongue. od 4 minuty Back 2 Help Leave a safe room to save an incapped teammate and bring them back safely. 2 pady/2 osoby live. Mapka 1 z No Mercy, idziemy do safe roomu, jeden czeka w srodku drugi daje sie powalic przez zombiaki, gdy padnie 1 gracz go podnosci i idzie z nim do roomu. Cr0wnd Kill a Witch with a single headshot. Najlepiej miec 10 shootowy shotgun i po chwili po dojsciu do Witch strzelic w glowe. Powinno wpasc za ktoryms razem Dead Wreckening Dole out 5000 total Survivor damage as a Special Infected. Mozna zrobic na 2 osoby jak rowniez grac sobie normalnie na VS i wpadnie Witch Hunter Kill a Witch without any Survivor taking damage from her. Bierzemy 10 pociskowy shotgun, podchodzimy jak zacznie wstawac walimy do niej az padnie Tankbusters Kill a Tank without it dealing any damage to a Survivor. Gdy w kampanie pojawi sie Tank oraz gdy gramy z botamy, poprostu cofamy sie zeby boty szly za nami a w miedzy czasie beda do niego strzelac. Narazie tyle, inne rady mile widziane Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Właśnie kończę poradnik i na dniach będę go publikował (pewnie na onlinecenter). Postaram się jak najszybciej, ale robię 4 poradniki równocześnie. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 mam nadzieje ze tu też go zapodasz. chętnie poczytam. Szukam dobrej ekipy do zrobienia kapanii wszystkich na expercie Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 szukam ekipy ktora chce przejsc cala kampanie cankus- masz jakies jedno wolne miejsce? Cytuj
JakobekS 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 Jestem chętny do kampanii. GT JakobekS13. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 (edytowane) Właśnie kończę poradnik i na dniach będę go publikował (pewnie na onlinecenter). Postaram się jak najszybciej, ale robię 4 poradniki równocześnie. Można wiedzieć zbliżoną datę? Ogólnie myślałem, że calak będzie bardzo łatwy, a tu zonk Da radę mieć 1000/1000 mając tylko dwa pady? Mozna grać w góle hunterem i innymi stworami nie mają xbl? Edytowane 17 lutego 2009 przez Fuji Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Jak pamietam to wszystko mozna zrobic offline. Wiekszosc jest prosta gorzej z ukonczeniem kazdej kampani na ekspercie, nie byc obrzyganym,itp A Vs mozna zrobic we 2 osoby. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Niestety na offline nie ma opcji wyboru huntera,tunka itd Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Bo się nie wybiera. Jeśli jesteś w drużynie zarażonych konsola sama ci losuje postać. Jak zginiesz losuje znowu i tak do końca rozgrywki. A Tankiem możesz być praktycznie tylko w niektórych momentach (zwłaszcza w tych gdzie pojawia się on w kampanii). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Co do tank to najlepiej wziasc kampanie Krwawe... i ostatni etap. Zazwyczaj przed wejsciem na pole pojawia sie Tank na VS. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Jeśli jesteś w drużynie zarażonych Sorry za głupie pytania, ale nigdzie w opcjach nie widzę abym sobie mógł ustawić tak abym grał sobie zarażonymi. Tylko do wyboru mam ocalałych. Po prostu interesuje mnie abym offline pograł sobie zarażonymi pozdrawiam Cytuj
miki77 16 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Zarażonymi możesz grać tylko w Kontrze. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 niech plejer 2 nacisnie X i wybierze Zarazeni Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Czyli nie ma opcji mieć calak jeżeli nie posiadamy XBL bo w kontrze da się grać tylko i wyłacznie na xbl Cytuj
konan129 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Na jednej konsoli też się da... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi