Skocz do zawartości

Left 4 Dead

MrSatan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja to zrobiłem wczoraj. Ustawiłem się z kumplem, stanąłem smokerem daleko od niego że celownik był biały. Powoli się zbliżałem aż zrobił się czerwony i jak go uratowali to dostałem achieva ;)

Opublikowano

Panowie jak natłuc 53k aby dostac tego cholernego aczika . Bo takie bieganie byle biegać i zabijać te ścierwo to szybko się nudzi . A z jednej chaptera max udało mi się nabic 800 zombiaków przechodząc cała kampanie np KRWAWE ŻNIWO . mam ledwie 23k zostało 30tys :huh: .

jakieś pomyś ,miejscówka giltch ? co kolwiek :D

Opublikowano

W finale 1 kampani trzeba zrobic tak aby boomer podszedl pod saferoom a my zamykamy drzwi (najlepiej jak by stal na schodach i na nas rzygal) a zombie bedzie przybiegalo. Chyba nie ma szybszej metody - wystarczy grac a wpadnie

Opublikowano

W multi jak grasz zakażonymi to tank losuje się w pewnym miejscu i jest losowo jest także to kto nim będzie.

Opublikowano

Wg mnie trudno, nie udalo mi sie nigdy na 2 pady (nawet poranilem AI ale oni uciekali przedmna wiec nie moglem ich dosiegnac i dosc szybko zabijali mnie) a najlepiej wziasc final kampani Krawane Zniwa i przed zejsciem na pole kukurydziane b. czesto pojawia sie Tank

Opublikowano
a trudno zrobić to osiągnięcie za zabicie 4 tankiem nie tracąc życia, grając na 2 pady? i gdzie najlepiej jest to zrobic?

Druga albo trzecia misja w No Mercy. Jak dostaniesz tanka w tunelu metra lub w tym hangarze na początku 3-iej misji to wygrałeś praktycznie.

Opublikowano

4 sztywnych robimy tak:

wybieramy: Finał na Dachu w Bez Litości, 1osoba zarażonym, 4 ocalałymi, ustawiamy najlepiej 4 postacie padami (lub graczy których znamy) z bootami będzie gorzej ale też się da, w środku tego budynku (koło siebie).

Odpalamy radio, czekamy na Tanka i robimy destrukcję, najpierw boty (jeśli są).

Nie możemy ich zrzucić z wieżowca.

Mi udało się to zrobić grając z jednym bootem.

Jakieś sugestie jak i w której Kampanii można zrobić Sensacje Żołądkowe i Nic Specjalnego? Da się po patchu?:P

Opublikowano

ale wy kombinujecie, a ty Jordan to już extremalnie

bodajże pierwsza mapka z No Mercy, jak idziesz między budynkami do jezdni (jest auto po lewej) to survivorzy tam się kręcą, jak tank dobrze przypierdzieli w auto to zdejmuje całą czwórkę automatycznie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem z achievementem "Jumpshot", trzeba zabić Huntera, gdy ten skacze. Jak to zrobić? I to musi byc koniecznie headshot, czy chodzi poprostu o zabicie go w powietrzu?

Opublikowano

Musi być headshot. Najłatwiej zrobić to chyba z M16, po prostu starasz się zacząć strzelać jak hunter się do skoku przymierza, trzeba też niestety trochę farta mieć. Dobrze jest też ustawić się tak, żeby mieć huntera "pod sobą", a nie stać z nim na tym samym poziomie.

Opublikowano
Mam problem z achievementem "Jumpshot", trzeba zabić Huntera, gdy ten skacze. Jak to zrobić? I to musi byc koniecznie headshot, czy chodzi poprostu o zabicie go w powietrzu?

nie rób tego na siłę ,po prostu graj a samo wpadnie .jakieś specjalne ustawianie się do HUNTERA nie ma sensu . ja zrobiłem tego aczika grając z automatycznym shotem ,wpadło podczas normalnej rozgrywki .

Opublikowano

Już to mam, wpadło podczas normalnej rozgrywki. Próbowaliśmy zrobić Nic Specjalnego, kiedy na Billa naskoczył właśnie Hunter (Na schodac ppoż. na Morowym Powietrzu). Hunter był podemną, ja go zabiłem, i wpadł mi aczik.

• 2 tygodnie później...