Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Lubię zegarki Casio, jak dla mnie są one po prostu niezniszczalne. Ostatnio sprawiłem sobie taki:

G-8100-4DR.jpg

to żart?

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 273,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

Nie trafiłeś w moje gusta, zawsze wolałem czarnego wojownika.

Opublikowano

To po co kupiłeś zegarek od czerwonego kostiumu?

Opublikowano

mi sie podoba, na impreze spoko, chyba że banan jesteś i na co dzień nosić

Opublikowano

To po co kupiłeś zegarek od czerwonego kostiumu?

Hmmmm, pomyślmy? Bo mi się podoba? Wiem w tym grupowcu rzadko wyraża się swoje subiektywne zdanie.

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Teraz się nie podoba bo zwyczajny, a jak wrzuciłem mój to się nie podobało bo za bardzo się wyróżnia.

Kocham to forum :blush:

Opublikowano

nie no ten powyzej fajny Abhatop. tez zalezy do czego. bo mozna miec 10 zegarkow jeden na rower, do pracy, na imprezke, do garniaka itp. ale ze dla stat. Polaka ciezko o tyle zegarkow, to polecam serie edifice :)

Opublikowano

chociaż jeden, a porządny :excl: żaden edifice.

Opublikowano

Teraz się nie podoba bo zwyczajny, a jak wrzuciłem mój to się nie podobało bo za bardzo się wyróżnia.

Kocham to forum :blush:

Nigdzie nie napisałem, że mi się nie podoba.

Jest wręcz przeciwnie, ów sikor jest elegancki i lepszy od 90% wcześniej tu wklejonych zegarków z miliardem minitarcz albo tych typu ten czerwony powyżej <ok>.

Opublikowano

Hehe, dobry dżołk, dawno się tak nie śmiałem jak z tego pierwszego złotego z diamencikami

Drugi spoko

Opublikowano

No masz rację, pomyliłem kolejności, ale to nie zmiania faktu, że ten z dimencikami to kawał brzydkiego babskiego zegarka

no kurde, diamenciki i złotka?

Brakuje na nim jeszcze wzorków w dolarki $$$$$ :)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

to krysztaly!! ale fakt troche przesadzony

Edytowane przez Damian.

Opublikowano

W ogóle połączenie srebra i złota powinno być karane ustawowo

Opublikowano

Tak samo jak noszenie złota przez białych oraz noszenie cekinek, diamencików i innych kryształków przez faceta,

Ten zegarek łamie wszystkie zasady dobrego smaku:)

Opublikowano

chociaż jeden, a porządny :excl: żaden edifice.

czemu, popsuł Ci się kiedyś jakiś Casio? Mi ani nikomu kogo znam nigdy. Po prostu ufam japończykom, nie są gorsi od szwajcarow w tej materii, no nie mówię tu o prestiżu bo od razu w jakiegoś Swissa bym się zaopatrzył gdybym na to zwracał uwagę:)

W serii Edifice można naprawde znaleźć fajne modele w okolicach 500 zł

Wiadomo, jak ktoś ma tysiak to lepiej jakiegoś szwajcara hehe