Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 273,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

sumujesz te podswietlone - na gorze masz godziny, na dole minuty ;)

Opublikowano

na pierwszy rzut oka ch.ujowy ale w sumie fajny. do luzniejszych ciuchow jest ok chyba.

Opublikowano

Np. na fotce pokazuje godzinę 9:49.

tak po mojemu to 4+2+1 to jest 7 a nie 9 :potter:

Opublikowano

o kur.wa przeciez to zegarek dla geeków matematycznych/fizycznych :blink:

Opublikowano

Tylko czekać jak ktoś zapyta cię na przystanku o godzinę ;<

Opublikowano

Ten OI bardzo mi się podoba, gdybym miał jakieś drobne to bym sobie kupił, szkoda tylko że "ekranik" jest taki mały w stosunku do całości. Zważywszy na mój fach nie musiałby mieć nawet tych liczb wypisanych, do 2^6 - 1 praktycznie znam kod na pamięć, byłby to dodatkowy trening jeszcze. Tylko suczkom takie rzeczy raczej nie imponują, a jak już ustalono po to jest zegarek na rękę.

Tych puzzli co wrzucił szeni już bym nie chciał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

12018541041.jpg

w tej samej cenie co czarny, ale chyba jedna wezme ten (mniejsza grubosc koperty) i ogolnie coraz bardziej mi sie podoba ;)

CHOCIAZ NIE WIEM NIE WIEM ZASTANOWIC SIE MUSZE

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

Ja bym brał drugi, jak migniesz komuś tym pierwszym przed oczyma, to pewnie pomyśli że to jakiś casio z komunii. Ten tacheometr czy coś...

Drugi zdecydowanie bardziej męski (bo pierwszy chłopięcy).

Opublikowano

Oba są średnie, ten drugi ma dziwny pasek.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

myślę, że jest całkiem spoko i ma fajną nazwę, ale na chu.j ci czasomierze? komórki nie masz?

Opublikowano

W dzisiejszych czasach komórkę ma każdy, zegarek nie :P

Opublikowano

Cos takiego tez chetnie bym przygarnal, bo podobno moj srebrny Casio Edifice na bransolecie, mimo ze to "seria dla mlodych biznesmenow", podobno nie pasuje do garnituru. A cos takiego bym zakladal raz na pol roku do garniaka wlasnie, moze nikt nie zauwazy, ze to atrapa za 100 zl :>

Opublikowano

"pa jaki mam zegarek drogi i ile funkcji mamo!" serio chu.jowe te zegarki, chyba, że na choinkę chcecie zawiesić. Natomiast te Rubikony to szajs jeżeli chodzi o mechanizm, nie polecam.

Opublikowano

Sensowne zegarki kosztuja z 5k, najtansze "lans wannabe" sa chyba Calviny Kleiny (>700 zl). Ja jakos nigdy nie przywiazywalem wagi do zegarkow. Wiadomo, ze trzeba miec cos schludnego, co nie wyglada jak z odpustu, ale... no mozna wydawac kupe kasy na rozne luksusowe rzeczy, ktore mozna miec sto razy taniej, ale nigdy sie nie moglem przekonac akurat do inwestycji w cos co... po prostu pokazuje, ktora jest godzina.

magelluna_detail.jpg

Fajny, ale bym sie czul nieswojo noszac na rece 50.000,00 zl;] Poza tym za taka kase powinna z niego wyskakiwac panna, ktora sprzata, pierze, gotuje i obciaga.

Opublikowano

Sensowne zegarki kosztuja z 5k

????