Skocz do zawartości

Zegary

_Kamaz_

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kumpel ma taki

jeśli o trwałość chodzi to polecam- u niego jedyna usterka po 6 latach to brak podświetlenia tarczy (co wynika z wyczerpujących się baterii)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Znacie jakieś podobne modele do Casio F-91W? Prosty elektroniczny zegarek bez zbędnych bajerów i najlepiej tani tak jak F-91W :thumbsup:.

Edytowane przez Spyker
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaka marka zegarków jest w miarę rozpoznawalna i oferuje przyzwoitej jakości produkty za rozsądną cenę? Miałem dostać od rodziców na Święta, ale pasek w kilkuletnim poobijanym Casio mi się rozpadł, to już nie będę naprawiał. Coś co by pasowało dla młodej osoby zarówno na rower, jak i do garniaka. Swatch?

Opublikowano

Adriatica. Mam dwa i są mega, ale mam te z wyższej półki. Wada to jedynie skórzane paski w niektórych modelach, z miękkiej skórki od wewnątrz, pod którą jak dostanie się pot, to masz prze(pipi)any smród i bez wymiany paska się nie obędzie. Mi się przydarzyło w jednym po kilku miesiącach.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pamiętam jak miałem kiedyś perfecta i mi wskazówki w pewnym momencie nie wytrzymały płynącego czasu :D Konkretnie ma być kwadratowy/prostokątny? Tanie zegarki mają jedną zaletę- są tanie i można dobrać design jaki się praktycznie chce. Swoją drogą, że w każdej chwili mogą nawalić i tutaj jest minus.