Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

z omegi to nawet testoviron sie smial.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 276,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

Chodzi mi o ogólny desing, a nie o firmę, ale jak już się czepiłeś, to masz.

rolex_image.902361.jpg

Opublikowano

nie no super, dziekuje ze podzieliles sie z nami wiedza o omegach i rolexach.

Opublikowano

Mysle nad zakupem tego zegarka bo w mudzinski zloty bliing pasuje tylko do koszuli i garniaka

WEB_ZOOMCAU1117.FT6024_large.png

Opublikowano

tag heuer zawsze na czasie, jako ciekawostke dodam, ze to sa najdokladniejsze zegarki na swiecie.

tylko dlaczego akurat ten? :) nie ma lepszych modeli, naprzyklad marki carera?

555358_10151277619028655_399805967_n.jpg

ten co wkleiles wyglada troche jak replika.

Opublikowano

od babki auto mam, zegar 1400 kosztował, sprzedawczyni  mi powiedziała w sklepie że to liczy po rabacie <ok>,wykonanie ok,bransoleta ok, no i nie waży 40 KG.

Edytowane przez FlashGordon

Opublikowano

bardzo ladna certinka, ale nie gustuje w "metalowych bransoletach".

Opublikowano

powodzenia. ja swojego iwc pilota szukalem kilka dni, zanim w koncu google sie nade mna zlitowal i wreszcie mi wkleil odpowiednie zdjecie. ale szukalem go dokladnie jak ty. ;)

IWC-pilot-watch-chronograph-miramar-02.j

Co za cudo - szkoda tylko ze zapewne kosztuje fortune.

Za(pipi)isty.

Opublikowano

Nie nosze replik, kiedys dal mi szef jedna panerai, ale wyebalem.

Noszenie replik znanych marek to jak podroby ubran i oszukiwanie samego siebie.

Opublikowano

Noszenie replik znanych marek to jak podroby ubran i oszukiwanie samego siebie.

that's my boy. Masz plusa s(pipi)ysynu. mnie nie stać na takie zegarki, ale tańsze też można znaleźć, ja np. bardzo lubię zegarki bez baterii, czyli tzw automaty (nakręcane siłą ruchów dłoni). Mają magię, ale nie wyobrażam sobie nosić podróbkę bo marka niby jest, ale jakoś sam tak siebie oszukiwać... słabo. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Nie problem jest kupic imitacje drogiego. Trudno jest kupic cos eleganckiego, ale zeby bylo tanie.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zegarek świetny. Aż sam obczaiłem ile takis stoją. ok 600 zł na allegro. Ale pewnie i tak fejki bo na ceneo 1 800 zł XD