Skocz do zawartości

Zegary

_Kamaz_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto by pomyslal - Tokaruś taki luj,a taki ladny zegareczek znalazl. Dzisiaj kupilem zegarek z datownikiem w biedronce za 34zlote, urzekla mnie bransoletka z plecionki, co w przypadku gmerania lapami przy szafach elektrycznych pozwoli uniknac zbednego luku elektrycznego tak jak to moze sie stac z metalową.

Ale jakis porzadny zegarek i tak musze kupic.

Opublikowano (edytowane)

bardzo piękny zegarek Tokar

patrzę na zegarki Parnis, idealne, kupuje.

po chwili się okazuje, że to REPLIKI zegarków IWC

z jeden strony myślę sobie, a kto to będzie wiedział jeśli ludzie z którymi się spotykam kompletnie się na tym nie znają, zegarków raczej nie noszą a jak już to jakiegoś casio za 160 zł, no a z drugiej strony wyobraziłem sobie, że za każdym razem jak będę sprawdzał godzinę to w szybce zegarka będę widział cebulaka który kupił podróbę :(

jak wygram w lotka miliony to pierwszą rzeczą jaką zrobie będzie kupienie tego:

645798d1331169779-iwc-portuguese-chrono-

Edytowane przez sosnaa
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Klasyczne IWC sa slabe, te Parnisy to dno. Jesli juz mialbym isc w ta strone to wolalbym sobie kupic klasycznego Breitlinga. A ze nie jestem lotnikiem to nie kupilbym Chronographa, tylko poszedlbym juz konkretnie w klasyke i kupilbym Patek Phillippe. Ale co kto lubi, mi sie osobiscie ten IWC co wkleiles nie podoba. W ogole nie rozumiem ludzi, ktorzy na codzien nie maja zegarka z datownikiem, ale za to nosza sie z fajnymi bajerami do latania. Rozumiem, ze z zegarkiem kupilbys sobie odrzutowiec i licencje na pilota?

e: Fajne te Victorinoxy, ale w tym wypadku bede troche jak Rozi i napisze, ze podoba mi sie ten czarny.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Maus znawca przecież, co wy tam wiecie. Paski do garnituru odpadajom.

Opublikowano

Maus znawca przecież, co wy tam wiecie. Paski do garnituru odpadajom.

dzordzklunej.jpg

Opublikowano

Ja sam latam z gshockiem i uwazam ze jest to swietny zegarek warty kazdej wydanej na niego zlotowki...ostatnio bedac w tkmaxx wychaczylem za grosze 2 zegarek..wiadomo ze z gshockiem nie wszedzie wypada sie pokazywac :thumbsup:

10031.jpg

Opublikowano

Żaden mi się nie podoba. Lubię prostotę, a tam albo nas.rane na cyferblacie, albo jakieś wiejskie dodatki w stylu śrubek, czy napisu na pasku. Ja polecam od zawsze Adriatice, super zegarki, bardzo eleganckie i solidne, z tym że paski maja do dupy, bo od wewnątrz są z miękkiej skórki, która chłonie pot i jak go pochłonie to nieźle je.bie.