Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 274,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

Lorusy są fajne i na pewno się zmieścisz w cenie, Nixony to samo. Szukałbym coś z tego. Zegarka na Allegro bym nie kupił raczej.

Jak jutro będę przy kompie to jeszcze coś podeślę.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

szukam sikora ktory nada sie do i do koszuli (ale casual, nie garniak) i do bluzy. lazilem po sklepach i glownie diesla mi sie podobaly, ale dupska nie urwalo.

budzet ~600

poleci ktos cos? raczej nie bransoleta bo z bluza bede wygladal jak ruski gangster.

Zainteresuj się zegarkami marki Adriatica.

Opublikowano

Oby dwa na bordowym pasku są świetne, ale bardziej podoba mi się pierwszy. To unisex?

Opublikowano

yup, pierwszy najlepszy. ze złotym też spoko ale taki odblaskowy nieco. ciemny bardziej dyskretny.

Opublikowano

Drugi. :)

Opublikowano

szukam sikora ktory nada sie do i do koszuli (ale casual, nie garniak) i do bluzy. lazilem po sklepach i glownie diesla mi sie podobaly, ale dupska nie urwalo.

budzet ~600

poleci ktos cos? raczej nie bransoleta bo z bluza bede wygladal jak ruski gangster.

fossile sobie obejrzyj

Opublikowano

ja sobie kupiłem taki zegarek, już ponad rok temu, co na to powiecie?

T49891_1.jpg

Opublikowano

Nope.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trafiłem przypadkowo i bardzo mi sie spodobał. Firmy nie znam. Co powiecie?

10486018_675226389219399_658451860292771

A tutaj mój, bo fotki rok temu nie zdarzylem dac :P 

2uj5aq8.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zamówiony 

gTyFHR9.jpg

Edytowane przez Habit75

Opublikowano

@habit 

spoczko, chociaz mi bardziej podoba sie zloty casio, o taki:

casio_watch_a168wg_9ef_gold_a_z1.jpg

Opublikowano

Od 1994 roku nosze Casio DW 5600, który grał w filmach kilku filmach min: Speed, Cliffhanger

Z Dumą mogę napisać że mój zegarek w tym roku skończył 20 lat. #All Hail Casio

Edytowane przez ussr

Opublikowano

@Qvstra

Są podobne :D U mnie zaważyła głownie bransoleta, w Timexie jest taka rozciągliwa i dosyć krótka, akurat na moje wąskie nadgarstki.

Edytowane przez Habit75