Skocz do zawartości

Zegary

_Kamaz_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z braku laku robione komórką przy sztucznym oświetleniu, więc ogromu zaje/bistości nie ma szans oddać.

Bransoleta jest jednak w kolorze jet black tak jak na tym zdjęciu od producenta. W ogóle to zdjęcie ze strony bisseta oddaje w 100% stan faktyczny. Miedziane wskaźniki w świetle dziennym wyglądają bosko, a koperta jest supercienka.

15f14qc.jpg

Tokar i jak zegarek sprawuje się po takim czasie? Widać rysy na szkle czy nieskalane biedą?

Opublikowano

Zamówiony 

gTyFHR9.jpg

Ile dałeś?

Też biorę. Na Amazonie 27 dolców + dzisiaj -20%, więc w sumie ~80zł wyjdzie. Będę musiał poczekać aż ziom z pracy mi go przywiezie z US, ale za taką cenę warto chyba :)

Opublikowano

5GAK94y.jpg

forumku, ojciec dostał w prezencie, ale że mu się nie podoba to chce mi za bezcen spylic

nada się do bluzy/t-shirta, czy odpust?

pytam, bo nigdy nie miałem żadnego zegarka na codzień, tylko jakieś lepsze, do koszuli/garniaka

Opublikowano

Z jednej strony odziezowka i bardzo brzydki kolor, z drugiej jesli ci sie podoba to kupuj. Ja osobiscie bym nie zalozyl, ale widzialem gorsze. Jak tani to lepszy taki, niz zaden.

Opublikowano

0218d7d8744e7789med.jpg

Casio dostałem od mikołaja, będzie idealny do pracy, na siłownie i basen. Adriatice mam 3 lata, gdy kupiłem i pochwaliłem się w tym temacie ktoś mnie ostrzegał przed słabymi paskami, mój pasek jak i cały zegarek wygląda praktycznie jak nowy, a wcale go nie oszczędzam. 

b592cc23a073529amed.jpg 0f0de66ce9bd92f8med.jpg

• Plusik 1