Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

DW-5600E-1V-4.jpg?1408684729

taki zegarek + garnitur na weselu to faux pasmajac wiecej niz 10 lat? 

Edytowane przez Qvstra

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 273,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

no tak myslalem ze nie bedzie pasowac

dobra, a w takim razie co polecicie za ~300pln z czarnych, bardziej eleganckich zegarkow? 

Opublikowano

Jakiś Lorus w tej cenie.

RH887BX9_1m.jpg

Chyba, że tarcza też ma być czarna, no to już ciężej może być.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Mam takiego podobnego timexa z tej półki cenowej i strasznie głośne one są. Jak nie schowam do szuflady na noc to nie zasne.

Opublikowano

To musisz zjeść Snickera na noc jak nie możesz zasnąć.

Całkiem fajnie wyglądają i cena znośna. Jak z trwałością u Timexa?

Opublikowano

Nie wiem, czy do garnituru, ale ten fajny.

751_4.jpg?853727

Mam tego, tani jak pizza i fajny. Póki co tylko 2 miechy więc nie powiem jak z wytrzymałością

Opublikowano

Tez go mam i mi sie pasek rozwarstwil po pol roku okolo, a noszony byl sporadycznie. Na rece prezentuje sie calkiem fajnie i takoz wyglada. Na alliexpress mozna znalezc jego podrobke za 10zl i wersje za 30 obydwie bardzo podobne, jeno bez napisu Timex.

Edit. Nowa strona wiec sami wiecie.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Paniska jakies typy fajnych zegarków coś ala ten timex Krupka , tak aby pasował na siłownie a i nie gryzł sie z koszula +-1,5k .

Opublikowano

Po co na siłownię w takich zegarkach? Jak będziesz miał skórę jako pasek, to przez pot zacznie Ci niszczeć i śmierdzieć 

Opublikowano

zegarek na siłownię i do eleganckiej koszuli, dobre sobie

Opublikowano

Ten czarny timex średnio mi się podoba i doszedłem do wniosku, że chciałbym coś w tym stylu:

pol_pl_DANIEL-WELLINGTON-0207DW-CLASSIC-

czyli okrągła koperta, biała tarcza i brązowy skórzany pasek, budżet do 400-500zł. od razu uprzedze ze nie chce DW, bo wsród znajomych co drugi ma oryginał z aliexpress ;/

Maus ty masz świetny gust, poleć coś proszę. 

Opublikowano

Ten czarny timex średnio mi się podoba i doszedłem do wniosku, że chciałbym coś w tym stylu:

czyli okrągła koperta, biała tarcza i brązowy skórzany pasek, budżet do 400-500zł. od razu uprzedze ze nie chce DW, bo wsród znajomych co drugi ma oryginał z aliexpress ;/

Maus ty masz świetny gust, poleć coś proszę. 

https://www.timex.pl/weekender-fairfield-collection

To któryś z tych.