Opublikowano 25 lipca 20177 l taki zegarek + garnitur na weselu to faux pasmajac wiecej niz 10 lat? Edytowane 25 lipca 20177 l przez Qvstra
Opublikowano 25 lipca 20177 l no tak myslalem ze nie bedzie pasowac dobra, a w takim razie co polecicie za ~300pln z czarnych, bardziej eleganckich zegarkow?
Opublikowano 25 lipca 20177 l Jakiś Lorus w tej cenie. Chyba, że tarcza też ma być czarna, no to już ciężej może być. Edytowane 25 lipca 20177 l przez krupek
Opublikowano 25 lipca 20177 l timexa na pewno jakiegoś wybierzesz https://allegro.pl/listing?string=zegarek%20timex&order=m&bmatch=base-relevance-floki-5-nga-biz-1-3-0511
Opublikowano 25 lipca 20177 l Fajny fajny co to i ile kosztuje ? http://allegro.pl/meski-zegarek-timex-t2n794-indiglo-sklep-katowice-i6823029024.html
Opublikowano 25 lipca 20177 l Mam takiego podobnego timexa z tej półki cenowej i strasznie głośne one są. Jak nie schowam do szuflady na noc to nie zasne.
Opublikowano 25 lipca 20177 l To musisz zjeść Snickera na noc jak nie możesz zasnąć. Całkiem fajnie wyglądają i cena znośna. Jak z trwałością u Timexa?
Opublikowano 25 lipca 20177 l Nie wiem, czy do garnituru, ale ten fajny. Mam tego, tani jak pizza i fajny. Póki co tylko 2 miechy więc nie powiem jak z wytrzymałością
Opublikowano 25 lipca 20177 l Tez go mam i mi sie pasek rozwarstwil po pol roku okolo, a noszony byl sporadycznie. Na rece prezentuje sie calkiem fajnie i takoz wyglada. Na alliexpress mozna znalezc jego podrobke za 10zl i wersje za 30 obydwie bardzo podobne, jeno bez napisu Timex. Edit. Nowa strona wiec sami wiecie. Edytowane 25 lipca 20177 l przez Plugawy
Opublikowano 26 lipca 20177 l Paniska jakies typy fajnych zegarków coś ala ten timex Krupka , tak aby pasował na siłownie a i nie gryzł sie z koszula +-1,5k .
Opublikowano 26 lipca 20177 l Po co na siłownię w takich zegarkach? Jak będziesz miał skórę jako pasek, to przez pot zacznie Ci niszczeć i śmierdzieć
Opublikowano 27 lipca 20177 l Ten czarny timex średnio mi się podoba i doszedłem do wniosku, że chciałbym coś w tym stylu: czyli okrągła koperta, biała tarcza i brązowy skórzany pasek, budżet do 400-500zł. od razu uprzedze ze nie chce DW, bo wsród znajomych co drugi ma oryginał z aliexpress ;/ Maus ty masz świetny gust, poleć coś proszę.
Opublikowano 27 lipca 20177 l Ten czarny timex średnio mi się podoba i doszedłem do wniosku, że chciałbym coś w tym stylu: czyli okrągła koperta, biała tarcza i brązowy skórzany pasek, budżet do 400-500zł. od razu uprzedze ze nie chce DW, bo wsród znajomych co drugi ma oryginał z aliexpress ;/ Maus ty masz świetny gust, poleć coś proszę. https://www.timex.pl/weekender-fairfield-collection To któryś z tych.
Opublikowano 28 lipca 20177 l Panowie który z tych byście wybrali? Edytowane 28 lipca 20177 l przez Bielik