Opublikowano 26 października 201113 l ten perfect to tylko przykład jakby to miało wyglądać zresztą już nie ważne bo kupiłem diesla
Opublikowano 30 listopada 201113 l kupiłem sobie tego gościa: http://www.swatch.co...ct-SUOM702.html myślałem o zakupie jakiegoś zegara na skórzanym pasie ale stwierdziłem że wole coś bardziej "młodzieżowego" no i 3 bańki w kieszeni Fajne zaskoczenie mnie spotkało kiedy babka w sklepie powiedziała, że z zegarkiem swatcha można wbić do każdego ich sklepu i zawsze za darmolca wypolerują Ci szybkę. Nie musisz mieć ze sobą nawet gwarancji czy jakichkolwiek dowodów zakupu. Edytowane 30 listopada 201113 l przez superment
Opublikowano 22 stycznia 201213 l dzisiejszy zakup http://www.firmowezegarki.pl/a11435254ch,p4676.html fajny sikor
Opublikowano 23 stycznia 201213 l Kup od razu zapas pasków na wymianę, bo jak to Adriatica ma w zwyczaju zacznie ci pier.dolić potem po miesiącu.
Opublikowano 27 lutego 201213 l Zegarki Gino Rossi maja to do siebie, ze ich chronografy sa fejkami. W znaczeniu ze po prostu sie nie kreca. Edytowane 27 lutego 201213 l przez szeni
Opublikowano 1 maja 201212 l caly alfabet zegarkow full legit, dzis literka A oraz literka B. Edytowane 1 maja 201212 l przez Gość
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Zna ktos jakies modele zegarkow ktore wygladaja tak jakby ktos mial na rece szeroka skorzana opaske, tyle ze jest w niej jest umieszczony zegarek (zwykle o prostokatnej tarczy - nie widzialem nigdy takiego z okragla). Widzialem pare razy ludzi z takowymi na ulicy i stwierdzam ze sa za(pipi)iste [moze nie wszystkie, ale taki jeden ktory widzialem po prostu mega mi sie spodobal] ale nie mam pojecia jak to sie nazywa, ani nie znam zadnych konkretnych modeli.
Opublikowano 10 lipca 201212 l Ten na lewej ręce za(pipi)isty. Takie zegarki można kupić na każdym rogu w NY od meksykańców za kilka dolców.
Opublikowano 19 lutego 201312 l ten mi sie bardziej podoba i ma datownik. edit: tamten tez ma, nie zauwazylem. w sumie calkiem ladne sa te zegarki. Edytowane 19 lutego 201312 l przez Gość