Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 275,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

Autorytet Mausa legł w gruzach. Kolejny fałszywy idol. 

Opublikowano

Mam pytanie do fachowców: jaka jest najbardziej ekskluzywna marka wśród zegarków sportowych?

Opublikowano

Tissot.

Opublikowano

nie wierz Mausowi, nie zna się

Opublikowano

nie wierz Mausowi, nie zna się

Właśnie zauważyłem, że coś mało sportowe ten Tissoty...

Opublikowano

Tissoty malo sportowe? xD

http://www.tissot.ch/?sports

Opublikowano

Mimo wszystko Tissoty jako zegarki sportowe kojarzą się z dyscyplinami typu golf, polo, żeglarstwo czy wyścigi konne, więc pytanie o markę ekskluzywną otrzymało, uważam, odpowiedź.

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

Masz do tego jeszcze Certina (pozdro Ukyo), Tonino Lamborghini. Festina, Lotus, G-Shock (Casio), Edifice, Pro Treck (Casio), Asics (specjalne do biegania), Scuderia Ferrari i Veloci. Ale ja sie nie znam.

Opublikowano

G-shocki są spoko, ale szkoda, że gimbusy i elo wsiury tak je wyhajpowały.

Opublikowano

nie miałem pojęcia że jest aż tyle zegarków do wyboru

i wygląda na to, że wydam prawie dwa razy tyle ile początkowo zakładałem :confused:

jak żyć panie tusk?

Orient Mako blue, na gwiazdkę chyba sobie taki sprawię <yes>

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Brzydki na maksa. Do swiat jeszcze duzo czasu, przemysl swoj wybor.

Opublikowano

brzydki nie jest.

ale po przespaniu mi przeszlo, teraz kupie coś tanszego w przyszlym roku rozejrze się z czymś lepszym.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chciałbym sobie kupić "młodzieżowy"  śrdnio elegancki zegarek w cenie max 300 zł absolutne max 500 zł na alledrogo. Jakich firm szukać? Myślałem o Casio, Nixon, coś jeszcze  polecacie? Podobają mi się oczywiście jakieś Emporio Armani, Hilfigery ale trochę za wysoka półka cenowa.

Opublikowano

Jeśli 'młodzieżowy' no to zdecydowanie Nixon lub jakiś G-Shock.

Opublikowano

Chciałbym sobie kupić "młodzieżowy"  śrdnio elegancki zegarek w cenie max 300 zł absolutne max 500 zł na alledrogo. Jakich firm szukać? Myślałem o Casio, Nixon, coś jeszcze  polecacie? Podobają mi się oczywiście jakieś Emporio Armani, Hilfigery ale trochę za wysoka półka cenowa.

Pokaz jakis zegarek dla przykladu(taki jaki ci sie podoba)..wtedy cos sie poradzi..bo wybor jest ogromny

Opublikowano

No to może już bez tego "mlodzieżowy" . Dobra firma, na czasie, z zegarkami od 200 do 500 zł. Niby mogę wpisać Armani i wybrać ten przedział cenowy ale pewnie większość to będą lipne podróby. 

Opublikowano

Raczej bym nie nosil, ale pomysl bardzo fajny

Opublikowano

pomysł może i ciekawy ale sam wygląd fatalny, w życiu bym tego nie załozył i jeszcze ta cena, 25 tysięcy dolarów.

• 2 tygodnie później...