Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 276,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano
1 lub 2?

Drugi bardziej mi się podoba, ale znacznie droższy jest, także chyba zdecyduję się na 1.

obydwa fajne, drugi faktycznie fajniejszy, ale skoro duża różnica w cenie to łykaj pierwszego, też jest świetny.

gdyby wpadła mi jakaś większa wygrana w loterii sprawiłbym sobie tego:

http://www.allegro.pl/item678655283_breitl..._le_unikat.html

no miód

Opublikowano

A co w nim takiego fenomenalnego? Pytam tylko, bo prosty jestem, a zobaczyłem cene ponad 16 koła za coś czego bym nie nabył za stówkę.

Opublikowano

Qra - na zegarkach nie znam sie w ogole, ale ten pierwszy wydaje mi sie naprawde ladny, imo lepszy (choc nieznacznie) od propozycji numer 2 : )

Opublikowano

To ja rozwieje wątpliwości, bierz 2, bo jest znacznie ładniejszy od 1. Chociaz zalezy ile dopłacasz

Opublikowano
A co w nim takiego fenomenalnego? Pytam tylko, bo prosty jestem, a zobaczyłem cene ponad 16 koła za coś czego bym nie nabył za stówkę.

no dla mnie fenomenalny ma dizajn, piękny zegarek. poza tym - wiadomo, marka, jakość i unikatowosc; ).

Opublikowano
To ja rozwieje wątpliwości, bierz 2, bo jest znacznie ładniejszy od 1. Chociaz zalezy ile dopłacasz

2 to nowszy model tego 1. Podobno większa tarcza (nie wiem, 1. nie widziałem na oczy) i ogólnie ładniejszy jest. Ale tysiak piechotą nie chodzi :c

Opublikowano

Po chu.j w tym zegarku za 16 koła i w reszcie te małe tarcze? Pier.doli to cały dizajn sikora.

Opublikowano

w większości zegarków do pływania tarcze są małe, taki ich urok

Opublikowano

Dodają do niego Porsche w gratisie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ho ho...

szukam wlasnie czegos prostego, a nie bajeranckiego

Opublikowano

Z dwojga złego lepszy jest ten pierwszy - ten drugi wygląda jak miniatura zegara kuchennego.

Opublikowano

lipne te zegarki jak dla mnie :P

poszukaj jakis innych

Opublikowano
ho ho...

szukam wlasnie czegos prostego, a nie bajeranckiego

proste to nie to samo co brzydkie

Opublikowano

pie.jpgklucz1168d.jpg

:idea:

Opublikowano

wiem że piaget i tak dalej, ale faktycznie nieładny