Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 275,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

Z braku laku robione komórką przy sztucznym oświetleniu, więc ogromu zaje/bistości nie ma szans oddać.

Bransoleta jest jednak w kolorze jet black tak jak na tym zdjęciu od producenta. W ogóle to zdjęcie ze strony bisseta oddaje w 100% stan faktyczny. Miedziane wskaźniki w świetle dziennym wyglądają bosko, a koperta jest supercienka.

15f14qc.jpg

Tokar i jak zegarek sprawuje się po takim czasie? Widać rysy na szkle czy nieskalane biedą?

Opublikowano

Zamówiony 

gTyFHR9.jpg

Ile dałeś?

Też biorę. Na Amazonie 27 dolców + dzisiaj -20%, więc w sumie ~80zł wyjdzie. Będę musiał poczekać aż ziom z pracy mi go przywiezie z US, ale za taką cenę warto chyba :)

Opublikowano

Mam takiego od 3 lat. Smiga bezproblemowo. Wtedy kupiłem za podobną cenę. Trochę tylko denerwuje, że jest na nieskracalnej branzolecie.

Opublikowano

Jak to na nieskracalnej. Właśnie wróciłem ze skracania xD

Opublikowano

Ale to jest taka rozciągalna branza, bez żadnego zapinadła/zatrzasku? Myślałem, że ich się nie da skracać :)

Opublikowano

Tak tak, taka. Gościowi zajęło to 45 sekund.

Opublikowano

Tyle lat życia w nieświadomości ;) Chociaż fajnie wygląda jak się zsuwa na łapę ten zegarek.Tak luzacko-murzyńsko ;)

Opublikowano

5GAK94y.jpg

forumku, ojciec dostał w prezencie, ale że mu się nie podoba to chce mi za bezcen spylic

nada się do bluzy/t-shirta, czy odpust?

pytam, bo nigdy nie miałem żadnego zegarka na codzień, tylko jakieś lepsze, do koszuli/garniaka

Opublikowano

Z jednej strony odziezowka i bardzo brzydki kolor, z drugiej jesli ci sie podoba to kupuj. Ja osobiscie bym nie zalozyl, ale widzialem gorsze. Jak tani to lepszy taki, niz zaden.

Opublikowano

Takie grube bransolety to jednak tylko srebrne dobrze wychodzą. Na cyganach, bambusach albo ruskuch mogą być złote, ale matowy szary to nie to.

Opublikowano

Ojciec dostał w prezencie i chce Ci sprzedać? Serio sprzedać? :D

Opublikowano

0218d7d8744e7789med.jpg

Casio dostałem od mikołaja, będzie idealny do pracy, na siłownie i basen. Adriatice mam 3 lata, gdy kupiłem i pochwaliłem się w tym temacie ktoś mnie ostrzegał przed słabymi paskami, mój pasek jak i cały zegarek wygląda praktycznie jak nowy, a wcale go nie oszczędzam. 

b592cc23a073529amed.jpg 0f0de66ce9bd92f8med.jpg

Opublikowano

Maciucha, aaa, już myślałem ze jak w tym starym dow(nene)ie o zydzie co mu ojciec sprzedał zegarek na łożu śmierci :D

Opublikowano

Nope, w tym przedziale cenowym polecam zegarki firmy Bulova.