Skocz do zawartości

Zegary

_Kamaz_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten to już całkiem sztos.

Hehe, to akurat mój pierwszy Orient. Są jeszcze wersje z jednokolorowymi napisami na tarczy, ale nie robią już takiego efektu jak ten. Mam jeszcze dwa inne Orienty, ale zdjęcia wkleję jutro, bo zaraz trza iść spać, bo na rano do roboty.
Opublikowano (edytowane)

Jak pisałem tak wklejam.

Sun & Moon

IMG_20170704_172307.jpg

Marshall z paskiem od Pattiniego

IMG_20170704_172541.jpg

W kolekcji mam jeszcze dwa Casio, dwa Timex-y, jednego Xicorr-a i jeden Seiko.

Edytowane przez McDrive
  • Plusik 4
Opublikowano

Orient na propsie. 

Mechanik, ręcznie nakręcany :)

No raczej naciąg automatyczny...

+1

Jeszcze ma podpis pod Orient ;) 

Spojrzałem na koronkę. Te mechaniki mają często większą koronkę.

Opublikowano

McDrive - pasja, hobby czy coś związanego z pracą? Pamiętam, że ktoś tutaj pracuje w tej branży, czyżbyś to był Ty?

Z chęcią bym zobaczył więcej :)

Takie tam hobby. Oglądam drogie zegarki, na które mnie nie stać i szukam tańszych odpowiedników :P
Opublikowano

Nom beda, a ty juz spyerdalay

moze jednak wbijaj co drugi dzien, bo jestes strasznie nerwowy szczurku.

Czytac Cie nie nauczyli w zawodowce? Skoncentruj sie na jednym w tamtym zdaniu wyraznie na litere S.

Opublikowano

Ja też miałem, a dzisiaj np. napisałem "Celcjusza" i się przez chwilę zastanawiałem, czemu jakoś dziwnie wygląda. Nic nie uczo na uniwersytetah tyh :/

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

http://www.skagen.com/gb/en/sale/men/holst-multifunction-steel-mesh-watch-pdpskw6318p.html?referer=productlisting

Ktoś może coś powiedzieć na temat marki? Dobrze leży na ręce i korci mocno

To jedna z kilku duńskich marek zegarkowych jak Obaku czy Bering. Te 3 marki mają bardzo podobne wzornictwo. Niestety nic więcej nie powiem Ci, bo nie mam Skagena u siebie w sklepie. Nie wiem jak z jakością wykonania, jakie mechanizmy, jaka awaryjność. Obaku jest typową firmą zegarkową i ma swoją fabrykę. Bering i Skagen zlecają produkcję zegarków.

Więcej sprzedajemy Beringa (zwłaszcza damskie modele) niż Obaku. A przyczyna jest prosta: Bering jest tańszy, więc klienci głosują portfelem.

Edytowane przez Kris77