Czezare 1 450 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Kris, Twoja firma oferuje sporo zegarków marki Vostok Europe. Jaka jest Twoja osobista opinia o tej litewskiej marce? Warto ją rozważać do zakupu?Klienci zadowoleni? Po tym jak mnie sprowadziłeś z dużej wysokości na glebę w kontekście Citizena Bluetooth (już o tym zegarku zapomniałem) moje oczy skierowały się na ten model: Spoiler Przyznam, że ten zegarek to czysty nieokiełznany sex z dwiema nimfomankami No i to podświetlenie trytowe z całą niepewnością musi robić wrażenie Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 21.08.2018 o 21:23, Czezare napisał: Kris, Twoja firma oferuje sporo zegarków marki Vostok Europe. Jaka jest Twoja osobista opinia o tej litewskiej marce? Warto ją rozważać do zakupu?Klienci zadowoleni? Po tym jak mnie sprowadziłeś z dużej wysokości na glebę w kontekście Citizena Bluetooth (już o tym zegarku zapomniałem) moje oczy skierowały się na ten model: Ukryj zawartość Przyznam, że ten zegarek to czysty nieokiełznany sex z dwiema nimfomankami No i to podświetlenie trytowe z całą niepewnością musi robić wrażenie Generalnie nasi klienci są zadowoleni z tych zegarków, mamy kolekcjonerów kupujących kolejne wzory, posiadających kilka różnych modeli. W końcu każdy Vostok Europe to limit - konkretnego wariantu jest 3000 sztuk. Niektórych (imiennych, limitowanych wzorów) nawet mniej. Jeśli Vostok to proponuję automat - mechanizmy Seiko NH35 to praktycznie gwarancja bezawaryjności. Zwróć uwagę też na to, że to duże i grube zegarki. Trzeba ubrać na łapę i zobaczyć jak leży. Anchar to linia dobrze się sprzedająca, chyba najpopularniejsza. Mi osobiście bardziej podoba się Almaz w kopercie z brązu z zielono-brązową tarczą. https://www.demus-zegarki.pl/product-pol-43671-Zegarek-Meski-Vostok-Almaz-NH35A-320O516.html Wiesz, z tym Citizenem to tylko Bluetooth negowałem. Zegarki Citizena są naprawdę super: jakość wykonania, precyzja i trwałość to mocne ich cechy. Edytowane 23 sierpnia 2018 przez Kris77 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Byłem dzisiaj w galerii Forum Gdańsk. Odwiedziłem salon YES i oto moja fotorelacja odnośnie inkryminowanych sikorów marki Vostok Europe: Spoiler Przed założeniem tych zegarków wiedziałem, że będą duże i ciężkie, ale nie przypuszczałem, że aż tak! Są naprawdę wielkie, ciężkie i masywne, a na dodatek mają bardzo wysokie koperty. Na moim nadgarstku wielkości 18,5 cm wygląda to tak jak wygląda.Co do samego wykonania ciężko się do czegokolwiek przyfandzolić. Bardzo solidna robota, a obejrzałem je sobie dość dokładnie. Zakup na LATA bez dwóch zdań. Świetny dizajn, dodatkowo w tym modelu co w swoim powyższym poście proponuje kolega Kris (chodzi o Almaz) doskonałe wrażenie robi przeszklony dekiel Kapitalnie na żywo wyglądał również ten model: https://www.demus-zegarki.pl/product-pol-47298-Zegarek-Meski-Vostok-Ekranoplan-NH35A-546A509.html Nie chciałem jednak nadużywać uprzejmości pań sprzedawczyń i nie wrzuciłem go na łapę. Mam nielichą zagwozdkę czy się nie szarpnąć na któryś z tych modeli. Jeśli nie to pewnie wybiorę coś bezpieczniejszego w postaci jakiegoś divera Seiko, Citizen lub Orient. Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 (edytowane) Jak linkujesz zegarki za 2600, to bym się już interesował mechanikiem jakimś. Mam Citizena i spoko, a pojemność aku mi zwisa, bo wymienię 3x zegarek do tego momentu Ale w okolicach 3k już bym szukał mechanika. Ale to takie stonowane konstrukcję będą. Automat- tu już większy wybór. Orient Mako, ale ogarnij wersję, bo zwykły może wyglądać śmiesznie. Jest mały, ale masywny i wygląda tak se na ręce. A mi się XL nie podoba np. Orient to jakieś 800-1200zł. Jak już chcesz się szarpnąć, to ja bym łyknął divera certiny- 2600, ale niżej też się kupi. Miałem sikor z każdej w/w marki. Seiko miałem 2 i jeden za 800zł, drugi 1300. Ten tani był średni i gdyby nie napis na tarczy, to bym obstawiał po wykonaniu coś kupione na dworcu. Bransoleta odstawała. Orient- traktowany nijako, bo cenowo są przystępni, ale fajnie się prezentował jako całość. Certina- dałem 1600zł za sikora z bateryjką, co jest bekowe generalnie, ale przyjemny zegareczek. Sama firma też spoko i jest wyżej od Tissota np. Edytowane 28 sierpnia 2018 przez iluck85 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Ja mam taki: też fajny Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Przynajmniej wiadomo która godzina, a nie jakieś wskazówki obesrane. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Po co ci kalkulator na ręce? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 do liczenia a po co jest umiesz liczyć licz na sobie Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Moja obecne dwa, pod drzewem 1 2 3 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 AAA zapomniałem, takie samo zdjęcie wrzuciłem na forum Casio i tam nie bylo dziwnych aluzji, zapomniałem że tutaj siedzi gimbaza a tam dorośli 1 2 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Forumku co z nim nie tak ? Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 2 godziny temu, PlastikowySmalec napisał: Moja obecne dwa, pod drzewem Wiesz, że ten biedny grubosz jest dawno do przesadzenia, prawda? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 8 minut temu, Okie from Muskogee napisał: Wiesz, że ten biedny grubosz jest dawno do przesadzenia, prawda? Nie nie wiem, skąd mam wiedzieć jakie masz kwiaty do przesadzania, ja takowego nie posiadam. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Posiadasz. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Okie from Muskogee napisał: Posiadasz. Gdzie ? udowodnij, zdjęcia i fakty. Edytowane 29 sierpnia 2018 przez PlastikowySmalec Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Zdjęcie i fakty sam przedstawiłeś. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Teraz, Okie from Muskogee napisał: Zdjęcie i fakty sam przedstawiłeś. Jak myślisz że na zdjeciu jest jakiś Grubosz to idź lepiej do kwiaciarni po wieniec... Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 No to gratuluję wiedzy, ubolewam nad głupotą i żegnam offtop. Po porady zapraszam gdzie indziej. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Teraz, Okie from Muskogee napisał: No to gratuluję wiedzy, ubolewam nad głupotą i żegnam offtop. Po porady zapraszam gdzie indziej. Dzięki dzięki ja wiedzy nie gratuluję bo nie wiesz co to za roślinka, nad głupotą nie ubolewam bo coś tam rozróżniasz jednak. Porad nie potrzebuję, od czego mamy "znaffców". Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 (edytowane) Spytaj się na forum Casio jaki to kwiatek. Tam sami menszczyźni używający zegarków Power Rangers jako nawóz do roślin. Edytowane 29 sierpnia 2018 przez sprite 1 Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Godzinę temu, sprite napisał: Spytaj się na forum Casio jaki to kwiatek. Tam sami menszczyźni używający zegarków Power Rangers jako nawóz do roślin. Spytam menszczyzn co mają zegarki więcej warte niż ty zarobisz w ciągu roku ahh sorry, dostaniesz kieszonkowego Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Tylko raty z laską na spółe w providencie na nowego casio i smalec na śniadanie. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 1 minutę temu, sprite napisał: Tylko raty z laską na spółe w providencie na nowego casio i smalec na śniadanie. Smalec smalcem ale na obiad pewnie cebularz z solą Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 PlastikowySmalec pisze coś o gimbazie? To ten sam typ, który pisał innym graczom wyzwiska w wiadomościach na psn po przegranym meczu w pesie? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi