mozi 1 978 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Widzę konkurs na najbrzydszego sikora trwa. 2 Cytuj
Bartolinsky 1 784 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 (edytowane) No wygląd G-shocka to akurat bardzo ważna kwestia. Edytowane 23 maja 2019 przez Bartolinsky Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Był już na stalowej bronzolecie G -Shock a ten wyżej wyglada jakby z chipsów wypadł . Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Smalec ale weź się (pipi)a ogarnij chłopie - z boku wygląda to tak: S: macie tu G-skocka Kinga - patrzcie jaki wypas opd: - brzydki, (pipi)owy, nieładny etc. S: napisaliście tak bo was (pipi)a nie stać biedaki (pipi)one No chłopie, ile ty masz lat? Weź ogarnij że komuś się coś może nie podobać a że jesteśmy gdzie jesteśmy to chłopaki wyrażają to na swój sposób a ty od razu z obelgami. Bo co? Bo ci zegareczek obrazili xD Sam mam kilka G ale nigdy nikogo nie przekonywałem że są ładne (bo nie są). Za(pipi)iście imo wyglądają na ręce takie G na MTB w rękawiczkach, stroju narciarskim, jakimś moro do paintballa albo (pipi)a stroju do nurkowania z butlą a nie z kwiatkami na parapet xD Na co dzień na sportowo w sumie też są ok. Lubie mieć zegarek na ręce którym wiem że jak za(pipi)e o futrynę albo wywalę się na rowerze to się mu nic nie stanie. Ale to tylko zegarek więc weź wyluzuj. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Tate przyszedł i sprzątnał klocki Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Smalec ale weź się (pipi)a ogarnij chłopie - z boku wygląda to tak: S: macie tu G-skocka Kinga - patrzcie jaki wypas opd: - brzydki, (pipi)owy, nieładny etc. S: napisaliście tak bo was (pipi)a nie stać biedaki (pipi)one No chłopie, ile ty masz lat? Weź ogarnij że komuś się coś może nie podobać a że jesteśmy gdzie jesteśmy to chłopaki wyrażają to na swój sposób a ty od razu z obelgami. Bo co? Bo ci zegareczek obrazili xD Sam mam kilka G ale nigdy nikogo nie przekonywałem że są ładne (bo nie są). Za(pipi)iście imo wyglądają na ręce taki G na MTB w rękawiczkach, stroju narciarskim, jakimś moro do paintballa albo (pipi)a stroju do nurkowania z butlą a nie z kwiatkami na parapet xD Na co dzień na sportowo w sumie też są ok. Lubie mieć zegarek na ręce którym wiem że jak za(pipi)e o futrynę albo wywalę się na rowerze to się mu nic nie stanie. Ale to tylko zegarek więc weź wyluzuj.Nie napisalem PATRZCIE JAKI WYPAS MAM ZEGAREK, wrzuciłem zdjecie i napisalem ze nowy nabytek, poprzednie jak wrzucałem to był taki sam ból dupy upośledzonych dorobkiewiczów odciągnietych dopiero co od pługa.Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 (edytowane) Nie zesraj się. Zegarek jest brzydki w (pipi) i nic tego nie uratuje. Nawet zdjęcie z kwiatem paproci. Rozumiesz? Edytowane 23 maja 2019 przez mozi Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 7 minut temu, milan napisał: Tate przyszedł i sprzątnał klocki Przepraszam Już sobie idę oglądać Czarnobyl. Have fun! Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Nie zesraj się. Zegarek jest brzydki w (pipi) i nic tego nie uratuje. Nawet zdjęcie z kwiatem paproci. Rozumiesz?Gorsze sa tu wrzucane i takiej spiny nie ma, jakies dziadkowe diesle albo kalkulatory na reke. Wtedy jest luzWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Najładniejszy gshock to bo taki mam xd Ale i tak nie umywa się do AW4 SS Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 maja 2019 Opublikowano 24 maja 2019 wszystkie gshocki są spoko poza tym co ma smalec Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 24 maja 2019 Opublikowano 24 maja 2019 Cytat Starzy ludzie i ich zegarki Cytuj
Gość Opublikowano 24 maja 2019 Opublikowano 24 maja 2019 Jeśli już mówimy o gshockach. Ja nie noszę nic, co można znaleźć na Amazonie lub w ulotkach z gazet, oprócz zegarków do biegania. Ale jak już zacząłeś ofi, to pokaż nam jak się nosisz. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 maja 2019 Opublikowano 24 maja 2019 Skoro wyśmiewa starych ludzi to pewnie apple watcha Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkady 1 012 Opublikowano 29 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 maja 2019 Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć. 12 Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 Lorus spoko Mimo niszowego brandu czy faktu, że w piramidzie prestiżu zegarków jest na samym dole, to spoko. W środku i tak Seiko siedzi Lepsze niz Diesel czy inny Emporio Fajnie że sa dwa warianty zapięcia, ale wątpię czy będzie Ci się chciało to zmieniać. Łażenie do zegarmistrza odpada. Przy tym budżecie warto kupić drugiego. Jak to nie jest automat- tym bardziej. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 W zestawie jest narzędzie do samodzielnego zmieniania zapięcia Wziąłem też między innymi dlatego, że to Seiko. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 Lorus jest niszowy? Dosyć często je widzę w sklepach. Fajny zegarek, jednak bardziej by mi się podobał gdyby pasek był jednolicie czarny bez czerwonej nici. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 IMO lepszy lorus niż coś z marek odzieżowych 2 1 Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 Tak, coś jak Festina. Ale nie pamiętam co siedzi w Festinie. Jak pisałem, lepszy ten Lorus niż Diesel czy Emporio Armani Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 Zainspirowany przez smalca kupiłem sobie pierwszego G-shocka 5 1 Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 Chciałem takiego kiedyś, ale zielonego. Nie do końca mi pasują wskazówki w G i brak charakterystycznego przycisku z G od podświetlenia. No i ten model ma nie ma podświetlenia, tylko jakaś bieda żarówka od boku. Ale spoko i tak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi