Opublikowano 8 maja 201014 l Pewnie, że mozna. Sam mam i chwale. Pokazuje godzine i nie wygląda jak element kostiumu power rengera, więc okej
Opublikowano 8 maja 201014 l Mam edifice, jeszcze w gimnazjum kupiłem, działa chyba z 5 lat na jednej baterii. No ale są nudne do bólu, miałem trochę więcej pieniędzy i zainwestowałem w coś z wyższej półki.
Opublikowano 9 maja 201014 l No i bardzo ładny Aczkolwiek jestem za młody na takie zegarki Edytowane 9 maja 201014 l przez gekon
Opublikowano 10 maja 201014 l A ja prawie 20 Chciałbym mieć ten zegarek... Życie biedaka jest trudne :
Opublikowano 14 maja 201014 l To może ja też pochwalę się swoim sikorem bo lubię biały kolor Edytowane 14 maja 201014 l przez butch.stein
Opublikowano 15 maja 201014 l A po czym wnioskujecie, że to damski ? UNISEX Okłamali Cie, to jest damski torebka w tle pewnie do kompletu
Opublikowano 15 maja 201014 l Z doświadczenia wiem, że UNISEX = damski Skoro tak twierdzisz ? Mniejsza o to, ważne, że prezentuje się fajnie i jest biały o niebanalnym wyglądzie
Opublikowano 16 maja 201014 l A nie, sorry. Ta różowo-fioletowa i żółte wskazówki jednoznacznie wskazują na model MALE ONLY.