Czezare 1 497 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 7 godzin temu, iluck85 napisał(a): Cena z czapy, ale ten ze zdj to już kawał Sikora- 48mm https://zegarownia.pl/zegarek-tissot-connect-sport-t153-420-47-051-02 Ale ta wodoszczelność, no lipa… Dziwne, że w opisie jest wodoszczelność 100m, a na samym zegarku 50m. Nigdy, przenigdy nie kupiłbym zegarka z wodoszczelnością poniżej 10 atm, a za taką cenę to już w ogóle... Cytuj
iluck85 3 195 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 3 minuty temu, Czezare napisał(a): Dziwne, że w opisie jest wodoszczelność 100m, a na samym zegarku 50m. Nigdy, przenigdy nie kupiłbym zegarka z wodoszczelnością poniżej 10 atm, a za taką cenę to już w ogóle... To na moim z linka jest 50. Na tym pokazanym wcześniej jest 100, ale jak już napisałem tam jest 48mm https://wkruk.pl/zegarki/tissot/tissot-t-touch-connect-solar?gclsrc=aw.ds&&utm_source=google&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD2_b20kkrUaYCFS5Zdixi0Mrah7T&gclid=EAIaIQobChMI_ZqCnNjbiwMVMKWDBx30QCOoEAQYASABEgKX5PD_BwE Cytuj
PiotrekP 2 130 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Ponad 7 stówek dopłaty za kompas, wodoszczelność i coś tam jeszcze. Ale design jest spoko. Gdyby nie był "smart", zapewne cena by była niższa. Szkoda że dwóch oddzielnych serii nie zrobili. Ktoś coś kojarzy w takim wyglądzie? Cytuj
iluck85 3 195 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego (edytowane) Chcesz wyglądu, funkcji smart? Sportowych nie chcesz, bo byś nie oglądał tego tissota. Jaki budżet. Na szybko Festina https://www.zegarek.net/zegarki-festina/zegarek-f23000-1?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD_PYID20omW-CBwMhm1prxx1U9On&gclid=EAIaIQobChMIyeC-k-TbiwMV4lyRBR3wOiRLEAQYDSABEgLs5fD_BwE Ale tu 30m. Możesz ręce umyć w nim Edytowane 24 lutego przez iluck85 Cytuj
PiotrekP 2 130 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego @iluck85 bardziej mi chodzi o taki wygląd/kolor i mechanizm (wskazówki i wyświetlacz) Funkcje potem, smart na samym końcu. Co ciekawe ten tissot u nas 5.2k, u germańców niecałe 1k€. Cytuj
iluck85 3 195 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego To z funkcją smart ten co wkleiłem- są inne wersje. Bes funkcji smart byś znalazł. Cytuj
Sedrak 896 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Zastanawiam się nad zakupem Samsung Watch 6 Classic. Mój nadgarstek ma ogromne 18cm i nie wiem czy brać 43mm czy 47mm? Cytuj
Sedrak 896 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Dzięki. Zamówiłem biały. Będzie we wtorek to wrzucę jak wygląda na łapie Cytuj
iluck85 3 195 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Mi się Watch Ultra już trochę opatrzył, więc idę do konkurencji. Jutro dojdzie Garmin, ale w budżetowej wersji instinct 3 neotropic- na amoledzie. Kolor mi się spodobał, bo jest inny. Sportowcem nie jestem, nie gadam z zegarkiem, nie będę też chodził na mapie w zegarku- to ma droższy brat Fenix 8 który kosztuję 4k. Ten 1900, więc nawet na okrojone funkcje. Nie ma też dotykowego ekranu, tylko guziki. Ma swoje plusy i minusy. Zobaczymy, cena w miarę, to się skusiłem. Cytuj
iluck85 3 195 Opublikowano sobota o 14:43 Opublikowano sobota o 14:43 Z drobnymi problemami, ale doszedł. Ladny, żeby odstawał od serii Fenix, to nie. Diabeł tkwi w szczegółach. Brak ekranu dotykowego, ale i tak mało kiedy używałem. Watcha Ultra zostawiam, zobaczymy tego w praniu po jakimś czasie. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 075 Opublikowano sobota o 15:55 Opublikowano sobota o 15:55 To 45mm? Też będę brał trójkę i chyba też amoleda. Instinct 1 swoje odsłużył. Daj znać ile na jednym ładowaniu wytrzyma bez treningów. Cytuj
iluck85 3 195 Opublikowano sobota o 16:24 Opublikowano sobota o 16:24 Tak, 45, wystarczalny. Nie ładowałem, po uruchomieniu chwilę się pobawiłem i miałem 11 dni. Nie było 100%. Teraz zrobił się update softu, na ręce siedzi bez zabaw, to wskoczyło na 13 dni. Mi się kolor spodobał, bo te czarne już mocno oklepane. Na plus bezel wyższy od ekranu, więc ekran jako tako schowany. Fenix miał na płasko, czasem w tych smar watchach wystaję szybka. Ogólnie feeling spoko, bliżej mu do tych mniejszych Gshocków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi