Skocz do zawartości

Zegary

_Kamaz_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, iluck85 napisał(a):

Cena z czapy, ale ten ze zdj to już kawał Sikora- 48mm

https://zegarownia.pl/zegarek-tissot-connect-sport-t153-420-47-051-02

Ale ta wodoszczelność, no lipa…

Dziwne, że w opisie jest wodoszczelność 100m, a na samym zegarku 50m. Nigdy, przenigdy nie kupiłbym zegarka z wodoszczelnością poniżej 10 atm, a za taką cenę to już w ogóle...

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał(a):

Dziwne, że w opisie jest wodoszczelność 100m, a na samym zegarku 50m. Nigdy, przenigdy nie kupiłbym zegarka z wodoszczelnością poniżej 10 atm, a za taką cenę to już w ogóle...

To na moim z linka jest 50.

Na tym pokazanym wcześniej jest 100, ale jak już napisałem tam jest 48mm

https://wkruk.pl/zegarki/tissot/tissot-t-touch-connect-solar?gclsrc=aw.ds&&utm_source=google&gad_source=1&gbraid=0AAAAAD2_b20kkrUaYCFS5Zdixi0Mrah7T&gclid=EAIaIQobChMI_ZqCnNjbiwMVMKWDBx30QCOoEAQYASABEgKX5PD_BwE

Opublikowano

Ponad 7 stówek dopłaty za kompas, wodoszczelność i coś tam jeszcze.

Ale design jest spoko. Gdyby nie był "smart", zapewne cena by była niższa. Szkoda że dwóch oddzielnych serii nie zrobili. 

Ktoś coś kojarzy w takim wyglądzie? 

Opublikowano (edytowane)

Chcesz wyglądu, funkcji smart? Sportowych nie chcesz, bo byś nie oglądał tego tissota. 
Jaki budżet.

Na szybko Festina 

https://www.zegarek.net/zegarki-festina/zegarek-f23000-1?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD_PYID20omW-CBwMhm1prxx1U9On&gclid=EAIaIQobChMIyeC-k-TbiwMV4lyRBR3wOiRLEAQYDSABEgLs5fD_BwE

Ale tu 30m. Możesz ręce umyć w nim :) 

Edytowane przez iluck85
Opublikowano

Mi się Watch Ultra już trochę opatrzył, więc idę do konkurencji. 

Jutro dojdzie Garmin, ale w budżetowej wersji instinct 3 neotropic- na amoledzie. Kolor mi się spodobał, bo jest inny. 

Garmin Instinct 3 – 50 mm AMOLED Neotropic z paskiem w kolorze Twilight  [010-03020-01]

Sportowcem nie jestem, nie gadam z zegarkiem, nie będę też chodził na mapie w zegarku- to ma droższy brat Fenix 8 który kosztuję 4k. Ten 1900, więc nawet na okrojone funkcje. Nie ma też dotykowego ekranu, tylko guziki. Ma swoje plusy i minusy.  Zobaczymy, cena w miarę, to się skusiłem.

Opublikowano

Z drobnymi problemami, ale doszedł. 
Ladny, żeby odstawał od serii Fenix, to nie. Diabeł tkwi w szczegółach. Brak ekranu dotykowego, ale i tak mało kiedy używałem. 
Watcha Ultra zostawiam, zobaczymy tego w praniu po jakimś czasie.

IMG_5103.jpeg

• Plusik 1
Opublikowano

Tak, 45, wystarczalny. 

Nie ładowałem, po uruchomieniu chwilę się pobawiłem i miałem 11 dni. Nie było 100%. Teraz zrobił się update softu, na ręce siedzi bez zabaw, to wskoczyło na 13 dni. 

Mi się kolor spodobał, bo te czarne już mocno oklepane. Na plus bezel wyższy od ekranu, więc ekran jako tako schowany. Fenix miał na płasko, czasem w tych smar watchach wystaję szybka. Ogólnie feeling spoko, bliżej mu do tych mniejszych Gshocków.