DOOMinator 0 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 jaka wielkosc matrycy proponujecie. dodam ze za okolo 6 miesiecy chce kupic lcd full hd a narazie musze zadowolic sie kupnem monitora. konsole chce podlaczyc za pomoca vga lub hdmi. monitor ma mi sluzyc zarowno do pc jak i xboxa. zazwyczaj gram na tv crt ale z mila chcecia zobaczylbym na tym monitorze filmy w full hd ewentualnie pogralbym w jakies gry- choc nie sadze zeby granie na ekranie ponizej 22 cali mialo jakis sens w przypadku monitora. prosze powiedzcie mi jak sprawuje sie monitor do gier- tylko konkrety mnie interesuja czyli pytanie to skierowane jest w gflownej mierze do ludzi posiadajacych xboxa podpietego pod monitor. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 http://www.psxextreme.info/Current-geny-a-HDTV-t37676.html Granie na <22' też ma sens, tylko musisz siedzieć blisko ekranu. Wybierz monitor raczej pod komputer, i tak X360 do każdego podłączysz, a z konsolą jak sam piszesz ma być spięty tylko tymczasowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi