Skocz do zawartości

Fuel

Kroolik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ścigałka od Codemasters (dev - Asobo Studio). Wolna przestrzeń, tornado we włosach i jazda na złamanie ptaka.

Podobno ma wyjść w drugim kwartale tego roku (Maj) na PieCa, trumnę (PS3) i klocka (x360).

Developer czyli Asobo Studio odpowiadali wcześniej za takie hity jak WALL-E (PS2), Ratatouille czy Garfield: Tale of Two Kitties...

Czytałem co w PE napisały chłopaki i sam już nie wiem. Zapowiedzi brzmią pięknie... Jak zawsze.

Niby odpowiedź na Motorstorma ? Zobaczymy. Czekam z niecierpliwością na więcej informacji.

Fotki i zwiastun

http://www.gamersyde.com/news_7450_en.html

Render ładnie wygląda... Aleja tornad, latający przeciwnicy (42 sek.) i dziwnie ustawiona głośność (ten utwór brzmi beznadziejnie i cicho).

Dev diary

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/274593.html

łoficjalna stronka http://www.codemasters.co.uk/games/index.php?gameid=2843

Edytowane przez Kroolik
  • Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Możliwościami. Wiadomo, że dopiero jak grę ma się w czytniku to można być pewnym na 100%.

Przeczytaj zapowiedź w PE i będziesz wiedział.

Jak dla mnie otwarte off-roadowe wyścigi brzmią pięknie. Masz coś takiego na Xlocka? Nie.

• 4 tygodnie później...
Gość GaScAn
Opublikowano

Czekam na tę grę, po SF IV będzie to dla mnie następny must have. Trailery mnie nakręciły. W wyścigi raczej nie gram ale Fuel będzie czymś więcej.

Opublikowano

Jestem ciekaw czy naprawdę ta pogoda będzie tak wpływała na rozgrywkę. Czy śnieg zapada drogi, a długo trwały deszcz spowoduje powodzie. Póki co jeszcze tego nie pokazali, ale trzymam kciuki bo zapowiada się coś nowego.

• 3 tygodnie później...
Gość krzychu_419
Opublikowano

Tylko ciekawe w jakim sensie przejechanie całej mapy zajmuje 6 - 7h, bo ponoć z jednego końca mapy na drugi zajmuje to 3 godziny.

W każdym bądź razie dla mnie MUST HAVE, pierwszy od niepamiętnych czasów.

Opublikowano

Jak dla mnie póki co nie ma potrzeby napalania się - hype może (ale nie musi) przerosnąć faktyczną jakość tej produkcji. Mam nadzieję, że model jazdy mimo, że arcade to jednak pozwoli na rozróżnienie nawierzchni (piasek, błoto, asfalt) podczas jazdy.

Opublikowano

Widocznie GT skasowalo bo raczej to oni je wrzucili gdyz byla wersja HD :). Jakos ten trailer wyglada lepiej od tego gameplayu co bylo a juz nie ma. Poczekajmy na fulla. Mam nadzieje ze bedzie to jakas fajna gierka

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam mocno mieszane uczucia, co do tej gry.

z jednej strony sprawia wrażenie wypełniania poletka po bardzo dobrym Smuggler's Run, które w zasadzie po dziś dzień nie zostało w żaden sposób wykorzystane, a z drugiej strony oddanie graczowi tak wielkiego świata musi kończyć się cięciami w innych elementach - jak chociażby wspomniana fizyka jazdy czy nawet sama oprawa video... na audio jednak wielkość świata gry nie wpływa w żaden sposób. koniecznie muszę sprawdzić demko, w ciemno chyba nie odważę się tej gry brać.