Nitrom 38 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Tyle ich się zrobiło, że ciężko ogarąć, zamierzam nabyć którąś z części, oprócz tony hawk 3 przewałkowaną wiele lat temu, dobrze byloby też zeby nie była to konwersja z mocniejszych konsol bo zazwyczaj to crapy, więc którą część polecacie najbardziej? Tony Hawk's Pro Skater 4 Tony Hawk's Underground Tony Hawk's Underground 2 Tony Hawk's American Wasteland Tony Hawk's Project 8 Tony Hawk's Downhill Jam Tony Hawk's Proving Ground z góry dzięki za sugestie Cytuj
Gość coopa Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Tylko 4 pierwsze czesci, reszta nic ciekawego w sumie Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Bez dwóch zdań Tony Hawk's Underground . Cytuj
21stPBfAn 0 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Tony Hawk Pro Skater 2 na pierwsze PlayStation to jest giera nie do przebicia, reszta to tylko jej cienie. Od siebie polecam jednak Proving Ground z tych, które są dostępne na PS2 Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Tony Hawk's Underground wciągnął mnie swego czasu na długo - miał spore, ciekawe etapy i to tak naprawdę ostatnia część na PS2, która jeszcze trzymała wysoki poziom - kolejne notowały już raczej tendencję malejącą... No i sporym sentymentem darzyć będę zawsze THPS3 - za świetny soundtrack i za to, że to pierwsza część serii, w jaką zagrałem na Czarnulce . Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Gdybym miał cokolwiek napisać w tym temacie, zacytowałbym poprzednika po prostu, Underground to była prawdziwie ostatnia dobra gra z tej serii ..... Dalej już działy się tylko dziwy*........ . * Ekhem bez skojarzeń !!. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Gdybym miał cokolwiek napisać w tym temacie, zacytowałbym poprzednika po prostu, Underground to była prawdziwie ostatnia dobra gra z tej serii ..... Dalej już działy się tylko dziwy*........ . * Ekhem bez skojarzeń !!. Podbijam, chyba mam nawet Twojego Tonego Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Moim zdaniem tylko : TONY HAWKS PRO SKATER 2 --> PLAYSTATION 1 .... to był tytuł! Aż się łezka w oku kręci Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Zdecydowanie Underground, reszta to już tylko mniej lub bardziej udane kalki. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Mi się masakrycznie podobała swego czasu czwórka, dalej za dużo udziwnień już było. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 TH 2 był najlepszy i ten kto uważa inaczej, nie zna się. Dziękuję za uwagę. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Ale on chyba nie wyszedł na ps2. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Racja, ale ja biorę ten temat, jakby był w dziale Tony Hawk i uwzględniam starsze części. Z tych które rzeczywiście wyszły na PS2, wskazałbym na American Wasteland. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Figaro ma rację. Po THPS2 nie było żadnego lepszego tytułu z serii. Muzyka, uczucie swobody z trybie free skate były powalające(szczególnie na planszy NY). Na ps2? W AW grało mi się najlepiej. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 10 marca 2009 Autor Opublikowano 10 marca 2009 sprawdziłem Tony Hawk's Underground - gram i ciagle gram - latwa gra, muzyka i wszystko gra fajnie ale tylko tryb story (chyba ze cos sie odblokuje po przejsciu) Tony Hawk's Underground 2 - fajnie - oprocz trybu story ktory jest gorszy niz ten w underground 1, jest jeszcze tryb classic ktory nawiazuje do tony hawka z czasow thps 2 i thps 3, czyli high score, zbieranie literek skate itp. jest dosyc trudno Tony Hawk's Project 8 - tragedia , bardzo mało klatek na sekunde Tony Hawk's Proving Ground - jak wyżej, porty gier z next genow nie prezentuja sie zbyt dobrze na dniach bede mial okazje sprawdzic american wasteland, ktorys ze zgredow pisal ze lepsza niz undergroundy. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 THPS 2 to klasyka która powinna być w każdej dobrej kolekcji gier ja posiadam Underground 1 & 2 i dużo czasu w nich nie spędzam, będzie trzeba załatwić sobie THPS2 Cytuj
sonix 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Dla mnie "czwórka"- jedyny Tony Hawk jaki skończyłem (kilka razy, raz na prawie 100%) chociaż brałem się za wszystkie jakie były na PS2. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Najlepiej grało mi się w THUG, chociaż pod względem rozbudowania systemu THAW jest moim zdaniem najfajniejszy. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 16 marca 2009 Autor Opublikowano 16 marca 2009 Spore plansze w ogóle w THAW są. Jak narazie mój faworyt THUG 2, głównie dzięki trybie classic którego brak w THUG i nawiązaniami do thps 2 (szkoła, filadelfia). Ale tryb historii wole zdecydowanie w THUG. W american wasteland troche zmian, od początku rażą strzałki, graficznie jakby troche gorzej. Ogólem nie interesuję się raczej "fabułą" trybów story Cytuj
Smuniak4444 0 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Ja również polecam American Wasteland, głównie dlatego, że tryb Classic można w co-opie przejść. Cytuj
Sunderland 2 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Podchodząc klasycznie to trójeczka jest bardziej niż spoko. Poza nią to albo Underground 2 albo American Wasteland. Obie są rozbudowane i ciekawe (Wasteland ma IMO lepszą historię do pokazania, zakładając, że ktoś na to zwraca uwagę w tego typu grze). Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 poza trojka (najlepsza czesc imo) to jeszcze spoko mi sie gralo w czworke, undergroundy sux, a w nowsze ni gralem, moze kiedys jeszcze zagram ale to juz na xo Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 10 maja 2009 Autor Opublikowano 10 maja 2009 underground 1 jest naprawde spoko. Porzucilem juz niestety, troche nerwow poszlo, a i tak nie moglem dogonic tego 'zioma' (koncoweczka gry). Co do aw mam wrazenie ze jest nieco wolniejszą grą Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Mi się podobał strasznie klimat American Wasteland. Ogólnie każdy tony był super. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi