Kosmos 2 726 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 27 lutego pojawi się nowa płyta Ostrego pod tytułem "o.c.b" tutaj link http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1231262888 Możemy posłuchać już singla "Po drodze do nieba" Czego oczekujecie po nowym krążku? Ja myślę, że będzię bardzo udany Cytuj
Gość tk Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Singiel jest dobry. Keith Murray to nie przelewki, ale to nic w porównaniu z Żuromem, który ma Canibusa. Także sorry Adam, trza było sypnąć więcej grosza. Cytuj
Dante 450 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Jako że jaram się Torae to pewnie obadam mp3 jak wypłynie. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Singiel jest dobry. Keith Murray to nie przelewki, ale to nic w porównaniu z Żuromem, który ma Canibusa. Także sorry Adam, trza było sypnąć więcej grosza. No ale tajemniczego gościa jeszcze nie znamy ;] Cytuj
wielad 0 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 jedyny hip hop jakiego slucham to wlasnie ostry, oczekuje z niecierpliowscia na jego nowa plyte i oczekuje wyszukanych tekstow i mega wypasanych bitow Cytuj
mj 13 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 bardzo cenie tego mc, ale patrzac prawdzie w oczy ostatnia plyta jaka wydal bylo dla mnie 7 i od tej pory nie widze zadnej roznicy w jego flow. oczywiscie nadal jest jednym z najlepszych ;] Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Zaje'biście! A kto to jest Evidence? Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 (edytowane) Aha, Dilated Peoples... [szuka w google co to Dilated Peoples] ; P Edytowane 3 lutego 2009 przez Kmiot Cytuj
Gość tk Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=st8SlIhxO-E Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Wszystko spoko, Evidence z DP wiadomo jaki jest jago skill...ale teraz (pipi) trzeba bedzie tłumaczyć znajomym "niedzielnym hiphopowcom" którzy znają tylko Adama, kim jest Evidence. Ale żeby nie było jaram się Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 No po raz pierwszy chyba polski raper nagrywa z kimś kto jest w swoim "prime". Gratuluje. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 (edytowane) Wszystko spoko, Evidence z DP wiadomo jaki jest jago skill...ale teraz (pipi) trzeba bedzie tłumaczyć znajomym "niedzielnym hiphopowcom" którzy znają tylko Adama, kim jest Evidence. Ale żeby nie było jaram się Myślałem, że to literówki i chodzi o Evanescence :closedeyes: A tak poza tym, to tak, jestem niedzielnym słuchaczem hipahopu. Nie widzę w tym problemu. Edytowane 6 lutego 2009 przez Kmiot Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Mnie nieco znużył głos w ostatnich płytach Ostrego. Za dużo nosowości, jego charakter ale przeszkadza mi to w odbiorze. Nie jaram się, jaram się na Mesa. Cytuj
SzuliK-X 0 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Szykuje się kolejna zaj*bista plyta Ostrego która swoimi bitami i tekstami zniszczy całą naszą ,,rodzimą konkurencję,,!!! Adam i jego flow-tego się po prostu nie da opisać tego trzeba posłuchać!!! ^_^ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Nie zniszczy. Się okaże - zresztą ostry nie jest sam na scenie. Mnie nie pojara na razie. Jednakowoż czekam na płytę. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 (edytowane) CYTAT(Konar$ky @ 4 02 2009, 21:30) * Wszystko spoko, Evidence z DP wiadomo jaki jest jago skill...ale teraz (pipi) trzeba bedzie tłumaczyć znajomym "niedzielnym hiphopowcom" którzy znają tylko Adama, kim jest Evidence. Ale żeby nie było jaram się Myślałem, że to literówki i chodzi o Evanescence closedeyes.gif A tak poza tym, to tak, jestem niedzielnym słuchaczem hipahopu. Nie widzę w tym problemu. To nie było skierowane do Ciebie Kmiocie, tylko znajomych z reala, którzy nie tkną absolutnie niczego z hiphopu poza ostrym i jako że ja słucham "czegoś więcej" zaczną się mnie wypytywać. Edytowane 6 lutego 2009 przez Konar$ky Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 To nie było skierowane do Ciebie Kmiocie, tylko znajomych z reala, którzy nie tkną absolutnie niczego z hiphopu poza ostrym i jako że ja słucham "czegoś więcej" zaczną się mnie wypytywać. No okej. O ile w polskim hiphopie się nieco orientuję, tak zagranicznego nie słucham wcale, stąd moja niewiedza Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 To nie było skierowane do Ciebie Kmiocie, tylko znajomych z reala, którzy nie tkną absolutnie niczego z hiphopu poza ostrym i jako że ja słucham "czegoś więcej" zaczną się mnie wypytywać. No okej. O ile w polskim hiphopie się nieco orientuję, tak zagranicznego nie słucham wcale, stąd moja niewiedza Evidence to jest ten co rapuje jako drugi w tym kawałku (szczuply mulat) http://www.youtube.com/watch?v=ycu8gi3iFWg...feature=related W ogóle płyta Platform to top 10 moich ulubionych płyt z rapu. Cytuj
Gość tk Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Z singli z tego albumu wolę "Worse Come To Worst", jest w related. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Z singli z tego albumu wolę "Worse Come To Worst", jest w related. Akurat Worse come to Worst to nie jest z tego albumu tylko z Expension Team. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Kupiłem "Hollyłódź", która mi średnio przypadła. Potem "Ja tu tylko sprzątam", trochę lepiej ale w sumie zbyt podobna do Hollyłódź. Trzecia się tak samo zapowiada, więc w tej chwili jestem na nie. Wolę jego starsze utwory. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Kupiłem "Hollyłódź", która mi średnio przypadła. Potem "Ja tu tylko sprzątam", trochę lepiej ale w sumie zbyt podobna do Hollyłódź. Trzecia się tak samo zapowiada, więc w tej chwili jestem na nie. Wolę jego starsze utwory. IMO to i tak nie wiadomo jak by się Adam przyłożył, to nie zrobi już nic lepszego od "Jazz w wolnych chwilach". Co nie oznacza że jego nowsze płyty byłe złe, ale "Jazzu" nie przebiją. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi