Skocz do zawartości

O.S.T.R-o.c.b

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

JUŻ JEST. Płytka się kręci a bity brzmią w głośnikach!

Pierwsze wrażenie-kawałek z Evidencem prezentuje się całkiem nieżle.

Drugie wrażenie-cała płytka trzyma wysoki poziom jaki zawsze charakteryzuje Ostrego.

POZDRO dla Adama niech nadal robi Rap na takim poziomie ;]

Opublikowano

Przesłuchałam na spokojnie i stwierdzam, że dobra płytka. Po wypłacie kupuje ; ] Miło mieć kolekcję jego albumów.

Po drodze do nieba, Miłości nie ma dziś, Strach i Dla wszystkich co wierzą - te kawałki będą namiętnie przesłuchiwane przeze mnie, bardzo mi wpadły w ucho. ;p

Opublikowano

Płyta na przekozackim poziomie. Ostry trzyma cały czas dobry poziom, ale ta płyta jest kozacka, ma w sobie to wszystko czego trochę mi brakowało w jego ostatnich produkcjach. Featy o jakich inni Polacy na rapowej scenie mogą sobie pomarzyć. OSTR na prezydenta ;)

Opublikowano

Ale tych tekstów nie ma w filmie, czyli pewnie dogadał się z jedną z tych gówniar żeby mu się dograła.

Opublikowano

Płyta, świetna, ale na razie nie mam własnych ulubionych. Żaden nie wybił mi się jeszcze jakoś specjalnie jak np ostatnio ty sobie możesz czy introgliceryna cz. 2

Miejmy nadzieje, że to się zmieni. Jak na razie przesłuchałam tylko raz. Płyta doskonała ;].

Opublikowano

Trochę mnie martwi fakt, że płytka jest dosyć spokojna. Widać, że Adam już dojrzał same ambitne tematy. Brakuje mi takich kawałków jak Pij mleko na JTTS, lwc i do tego bitu na Hollyldz, wiecie takie żywsze, weselsze kawałki niekoniecznie z ambitnym tekstem.

Szkoda, bo właśnie takich kawałków najlepiej mi się słucha, ale płytka na bardzo wysokim poziomie.

Opublikowano

przesluchalem na yt i powiem ze niczym nie zaskakuje. bla bla bla nastepna zwrotka, tak jakbym gdzies to juz slyszal. gdy wczesniejsza ma kawalki do ktorych czesto wracam i wracac bede chciec, ta jest do posluchania raz pozniej raz a pozniej juz wcale.

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)
przesluchalem na yt i powiem ze niczym nie zaskakuje. bla bla bla nastepna zwrotka, tak jakbym gdzies to juz slyszal. gdy wczesniejsza ma kawalki do ktorych czesto wracam i wracac bede chciec, ta jest do posluchania raz pozniej raz a pozniej juz wcale.

No to chyba o to chodzi w rapie c'nie? Zwrotka, często jakiś refren i rozkmina tekstu, ale też dobry bit czego chcieć więcej? To nie jest progressive metal, z masą przejść, improwizowanymi solówkami, i innymi tego typu rzeczami No wiadomo, że może nie porywać flow Ostrego, ale tak to juz jest - gusta.

@Reiko a Karma?

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

No to chyba o to chodzi w rapie c'nie? Zwrotka, często jakiś refren i rozkmina tekstu, ale też dobry bit czego chcieć więcej? To nie jest progressive metal, z masą przejść, improwizowanymi solówkami, i innymi tego typu rzeczami No wiadomo, że może nie porywać flow Ostrego, ale tak to juz jest gusta.

@Reiko a Karma?

nie chodzi mi o to 'o co chodzi w rapie' tylko o to jak ja odbieram ten album, panie 'o to chodzi w rapie'

Opublikowano

No to chyba o to chodzi w rapie c'nie? Zwrotka, często jakiś refren i rozkmina tekstu, ale też dobry bit czego chcieć więcej? To nie jest progressive metal, z masą przejść, improwizowanymi solówkami, i innymi tego typu rzeczami No wiadomo, że może nie porywać flow Ostrego, ale tak to juz jest gusta.

@Reiko a Karma?

Jedyny ;(