Opublikowano 7 lutego 200916 l Ja wolę "Ja tu tylko sprzątam" od "Jazzu", a w obie przesłuchałem po kilkanaście razy. Słyszałem singiel promujący nową płytę, naprawdę dobry. Płytę kupię obowiązkowo, tak jak obie poprzedniczki .
Opublikowano 27 lutego 200916 l JUŻ JEST. Płytka się kręci a bity brzmią w głośnikach! Pierwsze wrażenie-kawałek z Evidencem prezentuje się całkiem nieżle. Drugie wrażenie-cała płytka trzyma wysoki poziom jaki zawsze charakteryzuje Ostrego. POZDRO dla Adama niech nadal robi Rap na takim poziomie ;]
Opublikowano 27 lutego 200916 l Przesłuchałam na spokojnie i stwierdzam, że dobra płytka. Po wypłacie kupuje ; ] Miło mieć kolekcję jego albumów. Po drodze do nieba, Miłości nie ma dziś, Strach i Dla wszystkich co wierzą - te kawałki będą namiętnie przesłuchiwane przeze mnie, bardzo mi wpadły w ucho. ;p
Opublikowano 27 lutego 200916 l Autor Płytka genialna...Szerze mówiąc nie wierzyłem, że będzie aż tak dobra...
Opublikowano 27 lutego 200916 l Karma i Synu, dwa kawałki, które po trzykrotnym przesłuchaniu najbardziej mi przypasowały. Szczególnie ten drugi kawałek ma niewątpliwy urok.
Opublikowano 28 lutego 200916 l Gdyby ostry tak nie katował swojego głosu byłoby ok, ale ta nosowość mnie w(pipi)ia okrutnie. Albo się to kocha albo nienawidzi. Ja tego nie biorę.
Opublikowano 28 lutego 200916 l Płyta na przekozackim poziomie. Ostry trzyma cały czas dobry poziom, ale ta płyta jest kozacka, ma w sobie to wszystko czego trochę mi brakowało w jego ostatnich produkcjach. Featy o jakich inni Polacy na rapowej scenie mogą sobie pomarzyć. OSTR na prezydenta
Opublikowano 28 lutego 200916 l Dla mnie płyta genialna Real Game, Synu, Cultvivation rządzą. -Panie Ostrowski, jest Pan nosicielem wirusa Flow Czy coś w ten deseń.
Opublikowano 1 marca 200916 l Skąd są te teksty dziewczyny, które lecą w trakcie 14 tracka? http://www.youtube.com/watch?v=l92ok_SHxsQ
Opublikowano 1 marca 200916 l Ale tych tekstów nie ma w filmie, czyli pewnie dogadał się z jedną z tych gówniar żeby mu się dograła.
Opublikowano 2 marca 200916 l Płyta, świetna, ale na razie nie mam własnych ulubionych. Żaden nie wybił mi się jeszcze jakoś specjalnie jak np ostatnio ty sobie możesz czy introgliceryna cz. 2 Miejmy nadzieje, że to się zmieni. Jak na razie przesłuchałam tylko raz. Płyta doskonała ;].
Opublikowano 2 marca 200916 l Po raz trzeci to samo - fajne podkłady, ale teksty z dupy. Podziękuję, wolę Tabasko.
Opublikowano 2 marca 200916 l Trochę mnie martwi fakt, że płytka jest dosyć spokojna. Widać, że Adam już dojrzał same ambitne tematy. Brakuje mi takich kawałków jak Pij mleko na JTTS, lwc i do tego bitu na Hollyldz, wiecie takie żywsze, weselsze kawałki niekoniecznie z ambitnym tekstem. Szkoda, bo właśnie takich kawałków najlepiej mi się słucha, ale płytka na bardzo wysokim poziomie.
Opublikowano 3 marca 200916 l przesluchalem na yt i powiem ze niczym nie zaskakuje. bla bla bla nastepna zwrotka, tak jakbym gdzies to juz slyszal. gdy wczesniejsza ma kawalki do ktorych czesto wracam i wracac bede chciec, ta jest do posluchania raz pozniej raz a pozniej juz wcale.
Opublikowano 3 marca 200916 l przesluchalem na yt i powiem ze niczym nie zaskakuje. bla bla bla nastepna zwrotka, tak jakbym gdzies to juz slyszal. gdy wczesniejsza ma kawalki do ktorych czesto wracam i wracac bede chciec, ta jest do posluchania raz pozniej raz a pozniej juz wcale. No to chyba o to chodzi w rapie c'nie? Zwrotka, często jakiś refren i rozkmina tekstu, ale też dobry bit czego chcieć więcej? To nie jest progressive metal, z masą przejść, improwizowanymi solówkami, i innymi tego typu rzeczami No wiadomo, że może nie porywać flow Ostrego, ale tak to juz jest - gusta. @Reiko a Karma? Edytowane 4 marca 200916 l przez _Be_
Opublikowano 3 marca 200916 l przesluchalem na yt i powiem ze niczym nie zaskakuje. bla bla bla nastepna zwrotka, tak jakbym gdzies to juz slyszal. gdy wczesniejsza ma kawalki do ktorych czesto wracam i wracac bede chciec, ta jest do posluchania raz pozniej raz a pozniej juz wcale. No to chyba o to chodzi w rapie c'nie? Zwrotka, często jakiś refren i rozkmina tekstu, ale też dobry bit czego chcieć więcej? To nie jest progressive metal, z masą przejść, improwizowanymi solówkami, i innymi tego typu rzeczami No wiadomo, że może nie porywać flow Ostrego, ale tak to juz jest gusta. @Reiko a Karma? nie chodzi mi o to 'o co chodzi w rapie' tylko o to jak ja odbieram ten album, panie 'o to chodzi w rapie'
Opublikowano 3 marca 200916 l przesluchalem na yt i powiem ze niczym nie zaskakuje. bla bla bla nastepna zwrotka, tak jakbym gdzies to juz slyszal. gdy wczesniejsza ma kawalki do ktorych czesto wracam i wracac bede chciec, ta jest do posluchania raz pozniej raz a pozniej juz wcale. No to chyba o to chodzi w rapie c'nie? Zwrotka, często jakiś refren i rozkmina tekstu, ale też dobry bit czego chcieć więcej? To nie jest progressive metal, z masą przejść, improwizowanymi solówkami, i innymi tego typu rzeczami No wiadomo, że może nie porywać flow Ostrego, ale tak to juz jest gusta. @Reiko a Karma? Jedyny ;(
Opublikowano 3 marca 200916 l "pamietasz te dziewczyny co były słodkie jak miód, teraz to materialistki chcą porsche i (pipi)." ahahahahhh