Wojtusior 1 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Ja wolę "Ja tu tylko sprzątam" od "Jazzu", a w obie przesłuchałem po kilkanaście razy. Słyszałem singiel promujący nową płytę, naprawdę dobry. Płytę kupię obowiązkowo, tak jak obie poprzedniczki . Cytuj
SzuliK-X 0 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 JUŻ JEST. Płytka się kręci a bity brzmią w głośnikach! Pierwsze wrażenie-kawałek z Evidencem prezentuje się całkiem nieżle. Drugie wrażenie-cała płytka trzyma wysoki poziom jaki zawsze charakteryzuje Ostrego. POZDRO dla Adama niech nadal robi Rap na takim poziomie ;] Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Skąd są te teksty dziewczyny, które lecą w trakcie 14 tracka? Cytuj
Lain 107 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Przesłuchałam na spokojnie i stwierdzam, że dobra płytka. Po wypłacie kupuje ; ] Miło mieć kolekcję jego albumów. Po drodze do nieba, Miłości nie ma dziś, Strach i Dla wszystkich co wierzą - te kawałki będą namiętnie przesłuchiwane przeze mnie, bardzo mi wpadły w ucho. ;p Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 27 lutego 2009 Autor Opublikowano 27 lutego 2009 Płytka genialna...Szerze mówiąc nie wierzyłem, że będzie aż tak dobra... Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Karma i Synu, dwa kawałki, które po trzykrotnym przesłuchaniu najbardziej mi przypasowały. Szczególnie ten drugi kawałek ma niewątpliwy urok. Cytuj
mj 13 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 ej roz(pipi)al mnie siodmy track... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Gdyby ostry tak nie katował swojego głosu byłoby ok, ale ta nosowość mnie w(pipi)ia okrutnie. Albo się to kocha albo nienawidzi. Ja tego nie biorę. Cytuj
majkelek 23 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Płyta na przekozackim poziomie. Ostry trzyma cały czas dobry poziom, ale ta płyta jest kozacka, ma w sobie to wszystko czego trochę mi brakowało w jego ostatnich produkcjach. Featy o jakich inni Polacy na rapowej scenie mogą sobie pomarzyć. OSTR na prezydenta Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Fajne podkłady, teksty (pipi)owe. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Dla mnie płyta genialna Real Game, Synu, Cultvivation rządzą. -Panie Ostrowski, jest Pan nosicielem wirusa Flow Czy coś w ten deseń. Cytuj
Gość Xylia Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Skąd są te teksty dziewczyny, które lecą w trakcie 14 tracka? http://www.youtube.com/watch?v=l92ok_SHxsQ Cytuj
Gość tk Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Ale tych tekstów nie ma w filmie, czyli pewnie dogadał się z jedną z tych gówniar żeby mu się dograła. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Albo są z wersji pełnometrażowej, która podobno właśnie powstaje. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Płyta, świetna, ale na razie nie mam własnych ulubionych. Żaden nie wybił mi się jeszcze jakoś specjalnie jak np ostatnio ty sobie możesz czy introgliceryna cz. 2 Miejmy nadzieje, że to się zmieni. Jak na razie przesłuchałam tylko raz. Płyta doskonała ;]. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 wrzuci ktos zebym mogl sobie przesluchac? na cos innego niz rs Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Po raz trzeci to samo - fajne podkłady, ale teksty z dupy. Podziękuję, wolę Tabasko. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Trochę mnie martwi fakt, że płytka jest dosyć spokojna. Widać, że Adam już dojrzał same ambitne tematy. Brakuje mi takich kawałków jak Pij mleko na JTTS, lwc i do tego bitu na Hollyldz, wiecie takie żywsze, weselsze kawałki niekoniecznie z ambitnym tekstem. Szkoda, bo właśnie takich kawałków najlepiej mi się słucha, ale płytka na bardzo wysokim poziomie. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 przesluchalem na yt i powiem ze niczym nie zaskakuje. bla bla bla nastepna zwrotka, tak jakbym gdzies to juz slyszal. gdy wczesniejsza ma kawalki do ktorych czesto wracam i wracac bede chciec, ta jest do posluchania raz pozniej raz a pozniej juz wcale. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 (edytowane) przesluchalem na yt i powiem ze niczym nie zaskakuje. bla bla bla nastepna zwrotka, tak jakbym gdzies to juz slyszal. gdy wczesniejsza ma kawalki do ktorych czesto wracam i wracac bede chciec, ta jest do posluchania raz pozniej raz a pozniej juz wcale. No to chyba o to chodzi w rapie c'nie? Zwrotka, często jakiś refren i rozkmina tekstu, ale też dobry bit czego chcieć więcej? To nie jest progressive metal, z masą przejść, improwizowanymi solówkami, i innymi tego typu rzeczami No wiadomo, że może nie porywać flow Ostrego, ale tak to juz jest - gusta. @Reiko a Karma? Edytowane 4 marca 2009 przez _Be_ Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 przesluchalem na yt i powiem ze niczym nie zaskakuje. bla bla bla nastepna zwrotka, tak jakbym gdzies to juz slyszal. gdy wczesniejsza ma kawalki do ktorych czesto wracam i wracac bede chciec, ta jest do posluchania raz pozniej raz a pozniej juz wcale. No to chyba o to chodzi w rapie c'nie? Zwrotka, często jakiś refren i rozkmina tekstu, ale też dobry bit czego chcieć więcej? To nie jest progressive metal, z masą przejść, improwizowanymi solówkami, i innymi tego typu rzeczami No wiadomo, że może nie porywać flow Ostrego, ale tak to juz jest gusta. @Reiko a Karma? nie chodzi mi o to 'o co chodzi w rapie' tylko o to jak ja odbieram ten album, panie 'o to chodzi w rapie' Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 przesluchalem na yt i powiem ze niczym nie zaskakuje. bla bla bla nastepna zwrotka, tak jakbym gdzies to juz slyszal. gdy wczesniejsza ma kawalki do ktorych czesto wracam i wracac bede chciec, ta jest do posluchania raz pozniej raz a pozniej juz wcale. No to chyba o to chodzi w rapie c'nie? Zwrotka, często jakiś refren i rozkmina tekstu, ale też dobry bit czego chcieć więcej? To nie jest progressive metal, z masą przejść, improwizowanymi solówkami, i innymi tego typu rzeczami No wiadomo, że może nie porywać flow Ostrego, ale tak to juz jest gusta. @Reiko a Karma? Jedyny ;( Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 "pamietasz te dziewczyny co były słodkie jak miód, teraz to materialistki chcą porsche i (pipi)." ahahahahhh Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi