Kmiot 13 836 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Nie podoba mi się. Poprzednie płyty miały coś w sobie, każda jedna, a tutaj? Trzy, cztery fajne kawałki, reszta jakaś bezpłciowa. Ficzuringi do odlania. Wolę wrócić do którejś z poprzednich płyt. Sorry Adaś. Może prawdziwym hiphopowcom podejdzie, mi - niedzielnemu słuchaczowi - nie. Cytuj
SzuliK-X 0 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 To coś niesamowitego!! od 27 lutego nie mogę rozstać się choć na chwile z ta płytą. Codziennie z głośników, słuchawek, telefonu, mp3 i wszystkiego co się da leci Adam i jego kolejna kozacka płytka ;]. Głębią tekstów i mocą bitów niszczy wszystko co spotyka. Złoto to za mało! ;] Rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie ale Ci którzy mówią że jest to słaba płyta albo nie rozumieją przekazu jaki ona niesie albo po prostu nie dorośli to tak ambitnej produkcji która jest konkluzją do tego jaki jest w dzisiejszych czasach świat i co musimy zrobić aby nasze życie miało jakiś sens ;]. Choć nadal JWWCH pozostaje niedościgniętym ideałem ta płyta jest tak samo wartościowa jak wszystkie poprzednie;] Cytuj
_Globus_ 1 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Rozumiem że każdy może mieć swoje zdanie ale Ci którzy mówią że jest to słaba płyta albo nie rozumieją przekazu jaki ona niesie albo po prostu nie dorośli to tak ambitnej produkcji To zrozum także, że zwyczajnie nie każdy lubi go słuchać, tym bardziej w takiej ilości, w jakiej się produkuje. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Dodam, że kompletnie dezorientuje mnie głos Ostrego przez co nie potrafię wejść w to co leci. Drażni mnie i nie daję rady choćby nie wiem jak ambitne były teksty. Cytuj
Gość Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 A mi sie wlasnie zabawa z głosem bardzo podoba podobnie jak zmienne flow w zaleznosci od kawałka. Niedawno w necie czytałem recenzje i było gdzies napisane ze najslabszy kawałek to "Bez zasiegu" Nie wiem jak wam ale mi bardzo sie podoba, wlasnie wtedy Ostry fajnie dopasował głos i leciał naprawde kozacko przez track. Poza tym bardzo fajny niepowazny czy mega ambitny za to smieszny i luzacki track. Cytuj
Gość Oliwka - Wosku Królowa. Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Po ostatnich 3 plytach mialam zle przeczucia, ale jestem mile zaskoczona Cytuj
n4p 53 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) Powiem tak - wyszlo w siec= zassalem - przesluchalem po czym do empika polecialem... Ostry potwierdza to ze jest dalej za(pipi)istym raperem!! To ze ma juz dzieciaka i zone wplywa na jego rap i to widac. Nie kazdy to lubi - bo nie kazdy ma na tyle szare komorki rozwiniete ze moze tego sluchac - lepiej jak pier.dola co chwile o dragach,zabijaniu,i co drugie slowo na k** c'nie? Adam ma juz spory dorobek na polskiej scenie i watpie zeby kiedys w przyszlosci wydal plyte podobna do Tabasko. Karma, synu, do nieba, sam to nazwij to sa kawalki ktore najbardziej mi przypadly do gustu (co nie oznacza ze reszta jest beznadziejna). Flow,slowa, bit wszystko na swoim miejscu!!! NIC TYLKO ZASIASC WYGODNIE I POSLUCHAC. Edytowane 26 marca 2009 przez n4p Cytuj
Gość Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 O boRZe.. A Ty już jesteś elomegarozwiniętym słuchaczem RAPU i tylko ambitne teksty Cię jarają. Płyta miała być na poważnie i taka jest [nie licząc kawałka o telefonach ]. Mi bardzo podeszła, jak zwykle fajnie wplecione sample z [tym razem] filmów. Ogólnie życiowa taka płytka, bardzo przyjemnie się słucha. Cytuj
n4p 53 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Czyli jarasz sie pustymi kawalkami ? Pewnie wystarczy gola dupa jakis przecietny bicik i hit gotowy...fajnie macie tam w poznaniu xD Cytuj
molly 311 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Czyli jarasz sie pustymi kawalkami ? ej ch'ujowo wnioskujesz ;/ Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 a ty teraz masz taki awatar jak on wnioskuje kazdy ci to powie kto cie kocha <3 <3 <3 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Płyta BARDZO mi się podoba! Szczególnie kawałek "Nigdy kiedy pisze" ze swoim genialnym bitem. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 nie moge strawic glosu ostrego od 7 Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 O.C.B. jest najlepszą płytą Ostrego od czasów Jazzurekcji (a w sumie to Jazzu w Wolnych Chwilach) Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Mi się płyta bardzo podoba. Chociaż te jego starsze płyty(np. Jazzurekcja) bardziej mi podchodziły. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 po wstępnym, powierzchownym przesłuchaniu- genialne podkłady- lepsze niż te na mesie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi