Loki! 0 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) PSP posiada w swojej Bibliotece wiele tytułów RPG. Większości prawdopodobnie nie opuściła granic Japonii... Rok 2009 Też zapowiada się obiecująco. Nowy Tales Of the World, Final Fantasy XII Agito[!], Final Fantasy Dissidia, Parasite Eve 3, Kingdom Hearts: Birth By Sleep, Star Ocean 2 oraz inne... Tylko jedno mnie dziwi pomimo tego że niektóre gry ukazały się na Europejskim rynku nigdzie ich nie można kupić m.in: Tales Of Destiny Tales of Phantasia Tales of Rebirts Neo Angelique Special Shin Megami Tensei: Devil Summoner. Ciekawi mnie ile z tych gier które mają mieć premierę w 2009 roku będzie można nabyć w POLSCE... Na Parasite EVE 3 nie liczę w ogóle że będzie sprzedawany w naszym kraju... Edytowane 20 stycznia 2009 przez Loki! Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Za dużo tych całych jRPG na PSP ;f Ja po cichu marzę o konwersji... Fallout 1, 2 & Tactics! W związku z aktualnie panującym hype'm to powinno wypalić, a i ten głupi analogowy grzybek nieźle by się sprawdził w manipulowaniu kursorkiem, IMHO. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 jest juz mana khemia po ang, gral ktos? zapowiada sie niezle, wlasnie kupuje Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Final Fantasy Dissidia, to jest bijatyka a nie rpg Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 walki sa turowe i dosc trudne, wiecej uciekam przed mobami niz walcze, z biatyka to raczej ta gra nie ma nic wspolnego Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) chyba mowimy o roznych grach ;p macie filmik zeby rozwiac wątpliwosci Edytowane 15 marca 2009 przez Yano Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) nie zauwazylem ze zacytowales prehistorycznego posta ;p pisalem o mana khemii Edytowane 15 marca 2009 przez Shen87 1 Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 w ogóle Mana Khemia to dla mnie kojelny pokaz jak to NIS nie potrafi robić gier - dostajemy na PSP (które mocą prawie dorównuje PS2) gre graficznie przypominającą pierwsze jRPGi na PSXa(np Thousand Arms)... Co za beton bo o ile postaci przeciwników i bohaterów w walce są ładne, to podczas eksploracji ich sprity sa rozmyte i brzydkie a samo otoczenie jest obłozone teksturami tak marnej jakości, ze chce sie płakać ;/ A wystarczyło zrobić ładną grafike 2D .... w ramach ciekawostek - w anglojęzycznej wersji gry, głos gł bohatera to ten sam głos którym przemawiał nam Endrance z .Hack//G.U. (tak, to ten pedalski głos Liam O'Briana ) - nie moge go słuchac xD dobrze, ze system gry i motyw syntezowania przedmiotów jest w tej grze. Choć to też Nihil novi bo to już było ;/ niektórym może się spodobać forma rozgrywki, która nieco przypomnia ten z Persony 3/4 - jest motyw szkoły i lekcji. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 z grafika sie zgodze, okropna, gra tez czesto przycina. walki sa meczace, wole je omijac, ale ze nie ma wielu nowosci na psp to gram no i ten motyw z synteza jest calkiem ciekawy. 1 Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 31 marca 2009 Autor Opublikowano 31 marca 2009 Final Fantasy Dissidia, to jest bijatyka a nie rpg Bijatyka z elementami RPG. Może Kingdom Hearts czy Final Fantasy to też nie RPG ;-)? Grunt że sie pakuje postacie ;p Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Gra ma dwa tryby walki - turowy i real-time'owy Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2009 Co jest z Tales Of The Word: Radiatand Mythology? Gram już 8H, mam 12% Questów spełnionych a cały czas mam do wyboru tylko DWA dungeony. Czy ta gra tak wygląda ;/ Jak dla mnie to trochę dziwne myślałem że w tej grze będzie tyle lokacji co w Tales Of Eternia- czy może ja coś źle robię xD?? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 czy ktos moglby powiedziec cos o Mana Khemia: Student Alliance ? glownei czy walka jest turowa czy zrecznosciowa? czy gra ma "sens" ? ktos wyzej pisal ze grafika do dupy.. po screenach i filmikach mysle ze zniose ją ;p ale ciekawi mnie walka (lubie turowe) i ogolnie czy fajnie sie gra? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 w ogóle Mana Khemia to dla mnie kojelny pokaz jak to NIS nie potrafi robić gier - dostajemy na PSP (które mocą prawie dorównuje PS2) gre graficznie przypominającą pierwsze jRPGi na PSXa(np Thousand Arms)... Co za beton bo o ile postaci przeciwników i bohaterów w walce są ładne, to podczas eksploracji ich sprity sa rozmyte i brzydkie a samo otoczenie jest obłozone teksturami tak marnej jakości, ze chce sie płakać ;/ A wystarczyło zrobić ładną grafike 2D .... w ramach ciekawostek - w anglojęzycznej wersji gry, głos gł bohatera to ten sam głos którym przemawiał nam Endrance z .Hack//G.U. (tak, to ten pedalski głos Liam O'Briana ) - nie moge go słuchac xD dobrze, ze system gry i motyw syntezowania przedmiotów jest w tej grze. Choć to też Nihil novi bo to już było ;/ niektórym może się spodobać forma rozgrywki, która nieco przypomnia ten z Persony 3/4 - jest motyw szkoły i lekcji. no stary napisałem przeciez x] da sie grac, choc dla mnie wiecej klimatu ma juz Crimson Gem 2 - łaaaadniusia grafika 2D, całkiem smiechowe teksty latają, system walki jest turowy i na całkiem normalnym poziomie(w sumie latwe sa ;p). fabula jakas jest(w przeciwienstwie do tego co soba zaprezentowało po 8 H Mana Khemia). Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 aaa myslalem ze reszta dotyczy hack/gu ;p i dalej nie czytalem xD ale jak to jest z tym crimson gemem, wersja USA bedzie dopiero w maju ale podobno japonska wersja byla po angielsku O_o wtf? XD Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 no koreanska wersja jest po angielsku i wlasnie w te wersje gram ja ;D w ogole ta nagielska wersja jest dobra bo ma mase literowek i bledow tekstowych ktorych w grach nie mozna umieszczac (np. imie z malej litery, brak kropek na koncu zdan itp) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi