lons 38 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 (edytowane) Witam, Chciałbym podłaczyć dysk twardy xboxa 360 do laptopa bez kupowania przejściówki xsata.Wpadłem na następujący pomysł tylko nie wiem czy to odpali.Wyjmuje dysk twardy z kieszeni kupuję następującą przejściówkę: http://www.allegro.pl/item525440929_dobra_...a_ide_sata.html i podłączam poprzez program xplorer 360,oczywiście przez USB w laptopie i wejście sata w dysku twardym konsoli.Da radę w taki sposób ominąć kupno xsata/xport? Edytowane 19 stycznia 2009 przez lons Cytuj
lons 38 Opublikowano 19 stycznia 2009 Autor Opublikowano 19 stycznia 2009 (edytowane) Powinno mnie nie satysfakcjonuje <_< Muszę wiedziec na 100%. Może jest ktoś z forum kto podłaczył dysk twardy 360 do pc poprzez kabel sata z przejściówką USB i odpalił przez xploler 360?Chodzi mi o to by zaoszczędzić 200 zł 8) Edytowane 19 stycznia 2009 przez lons Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi