TeBe 142 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Siema Chodzi mi o acziwment nazwany "Come from Behind" (chyba). W opisie jest napisane tak: "come from behind and win" Jak go zrobić? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Come From Behind A title awarded when you come from behind and win. 10 Punktów Przegrywać w pierwszej połowie (np. gol samobójczy) i wygrać mecz lub jakimkolwiek pucharowym dwumeczu, należy przegrać pierwszy pojedynek i wygrać drugi taką różnicą bramek, by awansować dalej. Jakoś tak. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 22 stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 stycznia 2009 Zrobiony 8) Wielkie dzięki Mam jeszcze kilka pytań: 1. Jedno osiągnięcie wymaga pokonania wszystkich drużyn narodowych. Można jakoś sprawdzić z którymi drużynami już się grało, czy trzeba grać mecze, po kolei, jeden za drugim? 2. Jak najłatwiej strzelić bramkę spoza 35 metrów? Ja próbowałem takimi oto sposobem: ustawiałem się zawodnikiem w samym rogu połowy przeciwnika i szedłem na skos ze sprintem trzy razy i gdy wypuszczał piłkę po raz trzeci uderzałem. Raz udało mi się tak trafić, ale była to odległość....34m :o 3. Mecze w Exhibition i z drugim Graczem zamiast kompa nie liczą się do statystyk potrzebnych do achievementów, tak? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 1. Sam musisz pamiętać/notować. 2. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Long Ranger A title awarded when you score from 35m or more. 15 Punktów Zdobyć bramkę z 35m nie jest łatwo. Ale... Wejść do Edit Mode, wybrać jakąkolwiek drużynę i w opcji formacji zmienić wykonawcę rzutów rożnych na bramkarza. Włączyć mecz towarzyski przeciwko edytowanej drużynie, sprowokować rzut rożny dla przeciwnika i gdy bramkarz będzie dośrodkowywał należy przejąć piłkę, dobiec do koła środkowego i będąc na połowie przeciwnika strzelić do pustej bramki (bramkarz nie zdąży dobiec). --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3. Nie mam zielonego pojęcia. Dawno nie grałem. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Help! Gram 4 sezon w trybie Become a Legend. International Titles Awarded by playing well for your national team in Become a Legend. Ile trzeba wygrać tych pucharów? MŚ i ME wystarczy? Club Titles Awarded by playing well for club in Become a Legend. J.w. Mam kilka mistrzostw (3), pucharów kraju (3)i 2 triumfy w European Championship. Trzeba wygrać też European Masters Cup? I jak rozumieć "playing well" w podpisie aczika? All Titles Awarded for acquiring all titles in Become a Legend J.w. Ile i jakie? Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 19 lutego 2009 Autor Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Myślę, że musisz mieć w każdej kategorii zdobyte wszystkie pucharki, bez żadnego wyjątku, to jest to właśnie "play well". Edytowane 19 lutego 2009 przez TeBe Cytuj
wi666 2 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Witam mój brat ma już zdobyte wszystkie trofea potrzebne do osiągnięcia "all tittles" oprócz jednego "World footballer of the year". Rozegrał już w sumie już wiele sezonów zdobywając w każdym najwięcej bramek, asyst itd... Jak to zdobyc?? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Ja mam lepiej. Zdobyłem World footballer of the year - była animacja i komunikat, a nie odznaczyło się w statsach, więc jakbym tego nie zdobył. Co do twojego pytania to chyba można to zdobyć tylko w roku gdzie są mistrzostwa świata (ja tak miałem) Zdobyłem MŚ, 1 w lidze, pucha kraju, puchar europy, najlepszy wszędzie w golach i asystach. Problem w tym, że za drugim razem to "zrobiłem" (cudzysłów bo jak pisałem wcześniej gra nie zliczyła tego do statsów). Za pierwszym razem też wszystko wygrałem, a mimo to konsola wybrała Del Piero... By zdobyć te za puchar "uefa" trzeba być który w lidze, by zakwalifikowało drużynę do pucharu? Ogólnie bezsens bo trzeba celowo przegrywać by być któryś tam w lidze i awansowac do pucharu "uefa" Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Pokonałem wszystkie reprezentacje i achiva National Teams nie dostałem trzeba pokonać drużyny classics? i jak się je odkrywa? wygrywając ME czy MŚ ? Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 5 marca 2009 Autor Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) Drużyny klasyczne odkrywa się za pomocą przechodzenia Mistrzostw Świata. W zakładce w Gallery masz opisane jak odbokować konkretne klasyczne drużyny i klasycznych zawodników. A mi wczoraj nie wyskoczył acziwment Eredivisie Wygrałem cały sezon (wszystkie wygrane, jeden remis) i owszem, w Gallery tytuł mi dało, klasycznych holenderskich zawodników odkryło, ale nie wyskoczył acziwment....WTF? :o Edytowane 5 marca 2009 przez TeBe Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) achivy typu Eredivisie dostaje się za pokonanie wszystkich drużyn z danej ligi (a nie za mistrzostwo). Włączasz cały sezon i grasz do połowy, czyli aż pokonasz każdą drużynę. po tym wyjdź i zagraj jakąś inną drużyną przeciw tej którą grałeś. blink! najlepiej grać z wyłączonymi pucharami, chyba że chce się grać cały sezon pod achiva UEFA Champions League Debut (wpada na początku drugiego sezonu pod warunkiem, że ma się włączone puchary i wygrywa całą ligę) Nadal szukam odpowiedzi na pytanie: Pokonałem wszystkie reprezentacje i achiva National Teams nie dostałem trzeba pokonać drużyny classics? Edytowane 5 marca 2009 przez Kroolik Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Jest taki achiev,że trzeba strelić gola w doliczonym czasie.Cały mecz grałem na 0:0,a w extra-time strzeliłem gola,osiągnięcie nie odblokowane.Miał ktoś taki problem? Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 12 marca 2009 Autor Opublikowano 12 marca 2009 (edytowane) Tak, też miałem ten problem. Extra Time, nie w sensie, że dodatkowe 30 minut czyli dogrywka, tylko czas doliczony do drugiej połowy. Strzel gola dosłownie na sam koniec regulaminowego czasu gry, a zgarniesz acziwka bez problemu 8) Edytowane 12 marca 2009 przez TeBe Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 UEFA Champions League Debut o co chodzi w tym achivmencie ?? Mam wygrac Lige Mistrzów i jezcze raz zagrac w tym trybie ?? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Grasz dowolną ligę europejską (puchary WŁĄCZONE), kończysz sezon na pierwszym miejscu (mnie tutaj wpadł achiv) oficjalnie podobno trzeba jeszcze zacząć drugi sezon i w momencie ukończenia pierwszego meczu w LM powinno wpaść Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 No nie masakra to msuze na nowa przechodzic jakas lige ;/ ten calak tutaj jest harkorowy ;/ Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Nie marudź, ja przelazłem wszystkie ligi i żyję bardzo czasochłonne, ale nie trudne Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 mam pytanie szukam bo w PESie 2008 bylo cos takiego.Szukam menu z zodbytymi pucharami czy cos w tym stylu.Znaalzlem tam TRack Record ale tam nic nie ma co juz zdobylem a co nie czyli musze pamietac co mam zrobic ? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 menu główne gry, zjeżdżasz na dół i gdzies tam jest gallery czy coś, poszukaj leniuchu Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 21 marca 2009 Autor Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) mam pytanie szukam bo w PESie 2008 bylo cos takiego.Szukam menu z zodbytymi pucharami czy cos w tym stylu.Znaalzlem tam TRack Record ale tam nic nie ma co juz zdobylem a co nie czyli musze pamietac co mam zrobic ? Ostatnia zakładka w Gallery - "Classic Players". Wygrane puchary i ligi masz odkryte, a nieodkryte są zaciemnione i z kłódeczką. To samo masz w zakładce "History", przy pucharach zdobytych masz datę, a przy niezdobytych N/A ... leniu Kroolik, i co wyszło z tym acziwem za pokonanie wszystkich drużyn narodowych? Pojawił się? A jak Ty odznaczałeś z którymi drużynami już grałeś? Kurczę, mogłem to robić od razu, teraz mi się nie będzie chciało znowu grać ze wszystkimi od nowa Edytowane 21 marca 2009 przez TeBe Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 No ba ! Rozwaliłem wszystkich. Jak odznaczałem? Wydrukowałem listę (pełno ich w necie, leniu :] ). http://www.fm-base.co.uk/pes2009.xls I też nie odhaczałem od razu. Trudno się mówi i jedzie od początku. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 21 marca 2009 Autor Opublikowano 21 marca 2009 Ooo, dziękówa, fajny bajer W sumie wiedziałem że będę musiał to zrobić, ale się jeszcze łudziłem Dwa pytanka: 1. Wystarczą pięciominutowe meczyki w Exhibition? 2. Trzeba grać z classicami? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 1. Tak wystarczą 2. jak pokonałem wszystkich, niw wpadł, pokonałem Classic England (ich miałem odkrytych) i nic. By odblokować drużyny trzeba nimi wygrać MŚ. Wziąłem Francję i chciałem wygrać MŚ by ich pokonać. Zdobyłem MŚ i aczik sam wpadł. Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 robie achiv za pokonanie wszystkich krajów.Po wygranym meczu trzeba isc do Menu czy mozna wziac Play another match ?? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ja od razu brałem następne spotkanie i wpadło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi