Opublikowano 20 stycznia 200916 l są jacyś chętni do robienia aczików na online? głównie chodzi mi o te zdobywane na meczach rankingowych (99,99% ludzi gra tylko player match)
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Mogę pograć ale dopiero tak za jakiś tydzień bo na razie Condemned 2 pożyczyłem.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Autor dawaj dawaj, aby tłuc rankingowe (potrzebne do Restrain...not, Bum King i Survivor King) to trzeba 4 typa mam jednego zioma z USA i szukamy jeszcze 2 twarzy aby pocisnąć z tematem
Opublikowano 22 stycznia 200916 l kiedy ? Bo mam jakies 2 dni lajwa ze zdrapki wiec w tygodniu po 23 moge pograc
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Autor potrzeba 4 minimum a wygląda że mamy 5 na tą chwilę, to się może udać;] kto chętny na piątek? tak 23 z minutami bo na 20 idę na koncert
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Ja chwilowo odpadam, bo płytka wyzionęła ducha i muszę ją zanieść do regeneracji.
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Autor zdeklarowanych to widzę 3 - ja, ty i ksips1 jeszcze został easye i mastershake
Opublikowano 1 lutego 200916 l Autor dobra mordy, na poważnie? kto kiedy może grać to się ustawimy ja to jestem co dzień po 21 jak każdy wpisze swój czas to znajdziemy rozwiązanie, a acziki nam same wpadną, wsio wytłumaczę na live jak będziemy łupać
Opublikowano 3 lutego 200916 l po 21 mogę grać tym tygodniu (tylko piątku nie jestem pewny). Może dzisiaj?
Opublikowano 3 lutego 200916 l Autor jak mi naprawią net to siur (podczas wycinki lasu debile skosili słup telefoniczny) jeszcze jedna morda potrzebna
Opublikowano 27 lutego 200916 l Witam ! Brakuje mi 2 achievementów (tych rankingowych). Dalej są jacyś chętni ???