Opublikowano 5 marca 200916 l Autor ano daje radę, mi został ostatni aczik z online, najbardziej zryty "Restraint...Not"
Opublikowano 14 marca 200916 l Niestety nie zagram z Wami, bo musiałem się pozbyć Condemneda. Sorry Edytowane 14 marca 200916 l przez ksips1
Opublikowano 21 marca 200916 l Latwo scalakowac te gre? Jak z achievementami online, gra Ktos w ogole jeszcze? ;]
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Co do calaka to tak średnio. Bez ustawek to raczej wszystkich achievów online nie zdobędziesz. Trochę ludzi gra jeszcze, ja teraz z brytolami się dogadałem co do ustawek. Ogólnie nie masz co się zastanawiać nad kupnem bo gierka jest przekozacka.
Opublikowano 23 kwietnia 200915 l Autor większość online zrobisz nawet w 2 osoby, niestety do 2 czy 3 trzeba meczów rankingowych a tam musisz mieć 4 typa aby odpalić grę ja wciąż chętny, ostatni onlajnowy mi został jedynie
Opublikowano 11 lipca 200915 l jest przypadkiem jeszcze ktoś, kto ma grę, nie ma zrobionych acziwów on-line i chętnie by je zrobił ? albo po prostu ktoś, kto już je ma i chętnie by pomógł zdobyć : ]