Zeratul 415 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=228 Cała gra opiera się na urządzeniu pozwalającemu manipulować czasem. Gracz wcieli się w amerykańskiego żołnierza Nate Renko, który zostaje wysłany z misją zbadania co się do cholery stało na pewnej sowieckiej wyspie która zostaje wykreślona z mapy. Oczywiście zostaje on zestrzelony, a cała nadzieja na przeżycie spoczywa w małym urządzeniu o których funkacjach wspomniałem na początku. Fabuła zapowiada się przednio, gdyż już jej wstęp jest dosyć interesujący. Mamy lata 50-te czyli apogeum zimnej wojny. Sowieci i Amerykanie pracują mocno nad bronią która dałaby im przewagę w zimnej wojnie. Wszystko generalnie rozchodzi się o E99, mały pierwiastek który nazywa się Einsteinium. Sowietom poprzez manipulację owym pierwiastkiem udaje się stworzyć maszynę która generuje niezwykłe pokłady energii i posiada nietuzinkowe zdolności. I to bez żadnego nakładu. Ale jak to jednak bywa coś się wymyka spod kontroli i dochodzi do dosyć sporej eksplozji. Zaczyna się huśtawka czasowa między obecnymi czasami, a latami 50-tymi. Wszystko zaczyna wariować, pojawiają się potwory, duchy i inne dziwności. Tyle wiemy dzisiaj... Co do gameplayu to gra ma być oczywiście FPS, coś mi się za bardzo kojarzy z Timeshift, ale zobaczymy co się z tego urodzi. Gracz mam bawić się swoim urządzeniem czasowym praktycznie non-stop. Sama gra ma hulać na silniku Unreal wersja 3... Cytuj
okens 541 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 No nie powiem, ten dosyc krodki opis narobil mi nawet smaka, bardzo lubie zabawy z grzebaniem w czasie. Zastanawia mnie natomiast kiedy to ma wyjsc? Spewnoscia bede sledzil nowe ploteczki o tym tytole... PS. Poczatkowy filmik( chociaz gdy to ogladam akurat nie mam transferu, sciagam jeszcze cos i laduje mi cholernie dlugo, wiec widzialem tylko pierwsze kilka sekund) gdy kamera leci przez ta fabtryke, w tle pioruny i co jakis czas widac zaburzenia w przestrzeni... o tak to zdecydowanie powinno sie spodobac Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 http://www.gametrailers.com/player/45782.html Exclusive Unravel Trailer HD Cytuj
Kenet 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Materiały z portalu MIR-12.. dokumenty ujawniające Rosyjski spisek http://www.frontgracza.pl/2009/02/singularity-trailer/ Więcej na stronie www.mir-12.com Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 gra juz wyszla jakis czas temu, na YT prezentuje sie calkiem niezle, ktos w nia gral ? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Nie grałem ale czaję się na nią od dłuższego czasu. Na allegro można znaleźć używki za 120 zł. Czekam aż nówka będzie w tej cenie albo używka zleci poniżej setki i łykam bez popitki. Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Polecam. Troszkę biedniejszy Bioshock, ale i tak gra dostarcza litry miodu. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Za 90 zł lub mniej mozna zagrać. To taka typowa gra na 7-8. Bez rewelacji ale też niczym szczególnym nie odstrasza. Manipulacja czasem raczej skryptowana, fabuła niczym nie zaskakuje. Biedny to brat bioshocka, bo ten sam silnik graficzny, sposób prowadzenia historii itd. Biedny bo niestety brakuje mu tego wszystkiego po trochu. Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Ostatnio zainteresowała mnie ta gra, klimat Metro i Bioshocka wylewa się z ekranu Przeszła kompletnie bez echa, a to podobno kawał dobrej gry! Może Ktoś, kto grał wypowie się trochę o tym szpilu? Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 (edytowane) Grafa bardzo w stylu Bioshocka. Nawet ciekawa historia ale bez rewelacji za to z pewnymi wyborami. Dużo ciekawych pomysłów w gameplay'u. Pościg, stealth , zabawa czasem, odczytywanie starych wiadomości, różne ciekawe moce, nawet bossy są, w tym jeden bardzo spektakularny. Podobają mi się momenty przerwy, bez walki, w napięciu. Jednak gra jest strasznie krótka, i dosyć łatwa nawet na trudnym. Nie jest też zbyt oryginalna, ale bawiłem się przy niej przednio. Ocena 7+/10 tudzież słabe 8. Idealna do wypożyczenia albo kupienia za hmm 50zł. Edytowane 4 czerwca 2011 przez Sebastian Ś. Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Gra ciekawa i warta sprawdzenia. Troszkę inna od typowych fpsów, ciekawy patent z tą zmianą przedmiotów, ale potem zaczyna nudzić. Można jamieć teraz za grosze więc jak ktośszuka ciekaweego fpsa to warto sprawdzić tą pozycję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi