kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 Podchodzisz do niego, poruszając się jak najciszej (czyli używając strzałek), chwytasz wciskając :circle: i dociskając przycisk mocniej podrzynasz mu gardło. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Czy jest jakiś sposób by pokonać The Sorrow? Z góry thx. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Czy jest jakiś sposób by pokonać The Sorrow? Z góry thx. Tak, dojść do końca rzeki i dotknąć jego szkieletu. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Czy jest jakiś sposób by pokonać The Sorrow? Z góry thx. Tak, dojść do końca rzeki i dotknąć jego szkieletu. Tylko,że jak podchodzę to jego szkieletu odraz ginę.Możesz powiedzieć jak konkretnie trzeba to zrobić? Sorki,że sprawiam tyle problemów. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Jak już zdechniesz to wduś L2 i wybierz "odtrutkę" na pigułę fałszywej śmierci - to co ma ikonkę zęba bodaj. A Ty, Super Duper Big Napewno Nie Boss zastanów się nad tym na jakie pytanie odpowiedzi udzielasz. No zastanowiłem się i co dalej? Masz z tym jakiś problem czy tylko mój nick ci się nie podoba? Cytuj
Robal_09 1 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Witam, dopiero zaczalem grac w MGS3 i mam pytanie czy mozna jakos wlaczyc radar ktory byl w mgs2, tzn ten maly w rogu w ktorym widzialem pole widzenia straznikow,granie bez niego jest bardzo meczace bo nie widze jak ktos stoi np. za mna i czesto zostaje zauwazony, bede widzieczny jak ktos mi odpowie ,gram na normalu. Cytuj
Robal_09 1 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 dzieki za odpowiedz,jeszcze jedna rzecz, wkurzajace jest to ze jak mnie zauwaza nie moge nacisnac restart tylko musze czekac az mnie zabija ,o co zazwyczaj trzeba sie starac, dziwie sie za ta gra zostala oceniona tak wspaniale,kiedy ma tak podstawowa wade Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 To nie wada, tylko cecha trudności, tej gry. Po za tym, już nie pamiętam, ale jest jakaś kombinacja klawiszy, która sprowadza cię szybko do Menu. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Wystarczy nacisnąć start+select+l2+l1+r2+r1 wtedy zresetujesz grę i wyjdziesz do meni głownego. Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 To nie wada, tylko cecha trudności, tej gry. Po za tym, już nie pamiętam, ale jest jakaś kombinacja klawiszy, która sprowadza cię szybko do Menu. start+select+L1+L2+R1+R2 Nie pamiętam żebym tak świrował, by dać się zabić z powodu zauważenia. Myśli samobójcze: Snake: " Oh nie, zauważyli mnie! Moja kariera się skończyła, już nigdy nie zdołam się nigdzie zakraść, to koniec! Niech mnie zabiją, życie nie ma już sensu..." Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Ja natomiast tak robiłem, tyle, że zamiast dawać się zabić, aplikowałem Death Pill. Naprawdę nie chciało mi się bawić w czekanie na koniec alarmu (w tej części naprawdę długo). Cytuj
Robal_09 1 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Dzieki za podanie kodu, teraz bedzie szybciej,ulatwi mi to gre. Czekanie do konca alarmu nie ma sensu bo ci ktorych uspiles wczesniej juz zdaza sie obudzic. Kolejna sprawa ze nie ma ' muszki' czyli czerwonej kropeczki czy celownika, co utrudnia strasznie gre bo nie zawsze trafie w leb i wtedy uciekaja i wlaczaja alarm Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 To się nazywa realizm. Kolejny aspekt sprawiający, że to nie głupia strzelanina. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2008 I tak wszystcy wiemy, że bardzo dobry gameplay jest tylko dodatkiem do cudownej, niezapomnianej i najlepszej fabuły . Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Witam Mam problem ze znalezieniem 10 żaby, otóż według opisu Kosa powinna znajdować się ona na północy w lokacji Dolinovodno (gdy jesteśmy tam za drugim razem w nocy) na słupie podtrzymującym most. Patrze na każdy z tych słupów i nie cholery nie widzę To samo piszą na gamefaqs, pomoże ktoś? Mam wydanie PAL oryginał jak coś. Cytuj
artex 28 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Ja mam takie pytanko jak można zdobyć dostęp do tego i innych filmików ?? filmik Cytuj
Gość Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Kiedyś były na stronie oficjalnej, ale znając Konami już jej nie ma. W grze były dodane do wersji Subsistance. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) nvm. prosze o skasowanie tego posta Edytowane 7 listopada 2008 przez izon Cytuj
Robal_09 1 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 W moim przypadk CQC oraz inne "chwyty" w ogule sie nie przydały, bo po co miałem ryzykować i obezwładnaic ich skoro szybciej bylo trafic go strzałką , a mi chodzilo o to zeby isc do przodu i jak najszybciej ukonczyc gre, a nie zeby ryzykowac czy mi sie uda czy nie uda dany chwyt i powatrzac cos po kilka razy, tak samo po co wszedzie lezy amunicja ktora mi sie w ogule nie przydaje bo chodzi o to zeby przejsc gre po cichu, wiec uzywalem tylko tranqualizera ,tymbardziej jak sie dowiedzialem ze im wiecej ludzi zabije,tym dluzsza bedize walka z the sorrow . Oczywiscie ta walka byla dla mnie totalnym zaskoczeniem. Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Gdybyś miał 20 strzałek na całą grę to inaczej byś gadał Cytuj
orion50 632 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 (edytowane) Jak w MGS 3 zdobyć infinity face czy coś takiego ? Edytowane 30 stycznia 2009 przez orion50 Cytuj
mikro 48 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 http://mgs.gram.pl/readarticle.php?article_id=82 Powodzenia Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 O wiele lepszym i szybszym sposobem jest zlapanie Tsuchinoko i trzymanie go w ekwipunku zywego az do konca gry. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Argh, w połowie gry płyta mi się zacina i nie chce puścić... To sobie pograłem. Po połowie gry mogę powiedzieć, iż gra jest świetna. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 No mi się zacinała na samym końcu, w czasie filmików po walce z Shagohodem . Aż musiałem od kumpla pożyczyć, bo bym nie ukończył. Przechodzę teraz 4 raz, ta gra jest boska (co odkryłem dopiero przy trzecim przechodzeniu ). Jak narazie bez żadnego alarmu i z tylko jednym zabitym przeciwnikiem (The Fear), a jestem przy torturach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi