White 23 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Fenomenu Singstara też osobiście nie rozumiem. Ale spróbujcie zapuścić go na imprezie dziewczynom- będziecie mieć je z głowy prawdopodobnie do rana. ;] Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 (edytowane) Call of Duty 4: Modern Warfare/Modern Warfare 2 - grałem w pierwszy wymieniony przeze mnie tytuł i nie widzę nic co by mogło przyciągnąć mnie na dłuższą chwilę. IMO pusty FPP, tryb online mnie nie wciągnął. Modern Warfare 2 zapowiada się podobnie i nie wiem skąd taki fenomen. Assasin's Creed- ogromna sprzedaż jak na nową markę jest dla mnie nie zrozumiała. Tym bardziej, że sama gra rewelacyjna nie jest i ma kilka wad. Bieganie po dachach budynków w starożytności też nie jest tematyką gry, która jest skierowana dla mas.... Edytowane 14 czerwca 2009 przez Lukas_AT Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Bieganie po dachach budynków w starożytności też nie jest tematyką gry, która jest skierowana dla mas.... xD A Modern Warfare dobry jest, ja w pełni pojmuje fenomen tej gry. Nie pojmuje za to niespadającej wciąż popularności gier muzycznych, i w sumie zgadzam sie z Soulem w tej kwestii. Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 (edytowane) "xD" oj czepiasz się Co do gier muzycznych do zgadzam się z Tobą. Też nie pojmuje fenomenu tych produkcji... ale zapewne dlatego, że hmmm. nie uważam siebie za casuala i muzyka nigdy nie była moją pasją... Co do CoDa 4 to bardziej podobają mi się klasyczne FPSy na PC (czy ba nawet PSXa), wydane kilka lat temu.. z głębią, w których trzeba myśleć, single był długi i rozgrywka nie opierała się w głównej mierze tylko na strzelaniu. Edytowane 14 czerwca 2009 przez Lukas_AT Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 "xD" oj czepiasz się Co do gier muzycznych do zgadzam się z Tobą. Też nie pojmuje fenomenu tych produkcji... ale zapewne dlatego, że hmmm. nie uważam siebie za casuala i muzyka nigdy nie była moją pasją... Co do CoDa 4 to bardziej podobają mi się klasyczne FPSy na PC (czy ba nawet PSXa), wydane kilka lat temu.. z głębią, w których trzeba myśleć, single był długi i rozgrywka nie opierała się w głównej mierze tylko na strzelaniu. Wszyscy chcą we wszystkich grach myślenia ale puste gry też są potrzebne. Przy grze logicznej nie zrelaksuje się po pracy. Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Hmm ja po pracy z chęcią zagram w skomplikowaną strategię i również się zrelaksuje... Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 (edytowane) Counter Strike- nie pojme tego nigdy... grafiki tam niema, mapy są mikroskopijne, biega sie bez sensu... Grafika - w 1.6 i starszych moze i tak, ale Counter Strike Source ma grafe jak najbardziej ok. Biega sie bez sensu? Widac, ze malo grales. Kazdy kto w CS biega bez sensu - ginie na poczatku rundy i pozostaje mu czekac na poczatek nastepnej. Mapy moze nie sa duze - ale nie o to w tej grze chodzi. W tej grze chodzi o gre druzynowa i taktyczne granie, oraz opanowanie kazdej z nich. Bezmyslnie to sie biega w takim CoD 4, gdzie ganiasz po tych sporawych mapach w poszukiwaniu fragow. Generalnie - CS to gra nietypowa, skillowa, wymagajaca. Trudna dla poczatkujacego, a przez co zniechecajaca z miejsca wiele osob, ktorym gdyby dali grze szanse - moglaby sie spodobac. Generalnie jest to gra z typu - kochaj lub znienawidz. Kiedys sporo w niego gralem, teraz tylko od czasu do czasu lapie mnie taka faza, ze nie gram w zadne inne gry, jedynie w CS S. A jakiego fenomenu nie rozumiem? CoD 4. Ta gra to zwyczajny FPS, od CoD 2 rozniacy sie tak naprawde jedynie realiami. CoD WaW - to samo, co nie zmienia faktu, ze obie gry uwazam za dobre, jednak az tak sie nimi ekscytowac? Jak dla mnie - przesada, sam oby tym grom wystawilbym ocene 8/8+ / 10. To samo tyczy sie multi - fajne, mozna popykac, jednak nic co wywolaloby u mnie taka fascynacje jak u niektorych. Edytowane 14 czerwca 2009 przez Yabollek007 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 COD2 a 4 to wieksze roznice niz tylko realia, nawet gdyby wziasc porownac COD2 a WAW to tez troche roznic maja. COD4/5 jest taki super to jest prosty w sensie nie trzeba uczyc sie "praw gry" aby dobrze grac - wystarczy celne oko, reflex, i fun plynie od pierwszych minut - nie trzeba uczyc sie grac jak w CSa - poznac mapy, jak nie robic standardowych bledow,itp. Jesli umiesz grac w Q3 to COD2/4/5 nie sprawi problemu i odrazu sie zaklimatyzujesz. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 (edytowane) Scorp1on - mowiac o CoD 2 i CoD 4 chodzilo mi o singla. Wszystkie CoDy od dwojki w gore to czysty arcade, mega sieka w ktorej zabijamy tysiace wrogow, z ktorych kazdy pada jak mucha. Jesli chodzi o multi - tia, nie trzeba sie uczyc, ale jak dla mnie CS, kiedy sie ta gre pozna to czysty wypas. Gra jest wymagajaca, kompleksowa, oraz ma cos, czego brakuje innym onlinowym shooterom, a mianowicie: KLIMAAT ! Jesli ktos gral na jakims fajnym serwie kiedys, to wie o czym mowie. W tej grze gra na jednym serwie moze sie diametralnie roznic od gry na innym. Gra druzynowa, atmosfera, klimat - to wszystko naprawde duzo zmienia. Zupelnie inaczej sie gra, jesli na danym serwie siedzi jakastam grupa ludzi, wiekszosc graczy to staly bywalcy - na takim serwie sie od razu inaczej gra. Dzieki temu nie ma tam tej anonimowosci jaka jest chociazby w CoD - tutaj czuje, ze gram z zywymi ludzmi. W zadnej innej grze nie zaobserwowalem takiego wlasnie klimatu. Oczywiscie taki serwer trzeba najpierw znalesc - bo atmosfera miedzy poszczegolnymi moze sie diametralnie roznic. Edytowane 14 czerwca 2009 przez Yabollek007 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Counter Strike- nie pojme tego nigdy... grafiki tam niema, mapy są mikroskopijne, biega sie bez sensu... Grafika - w 1.6 i starszych moze i tak, ale Counter Strike Source ma grafe jak najbardziej ok. Biega sie bez sensu? Widac, ze malo grales. Kazdy kto w CS biega bez sensu - ginie na poczatku rundy i pozostaje mu czekac na poczatek nastepnej. Mapy moze nie sa duze - ale nie o to w tej grze chodzi. W tej grze chodzi o gre druzynowa i taktyczne granie, oraz opanowanie kazdej z nich. Bezmyslnie to sie biega w takim CoD 4, gdzie ganiasz po tych sporawych mapach w poszukiwaniu fragow. Generalnie - CS to gra nietypowa, skillowa, wymagajaca. Trudna dla poczatkujacego, a przez co zniechecajaca z miejsca wiele osob, ktorym gdyby dali grze szanse - moglaby sie spodobac. Generalnie jest to gra z typu - kochaj lub znienawidz. Kiedys sporo w niego gralem, teraz tylko od czasu do czasu lapie mnie taka faza, ze nie gram w zadne inne gry, jedynie w CS S. A jakiego fenomenu nie rozumiem? CoD 4. Ta gra to zwyczajny FPS, od CoD 2 rozniacy sie tak naprawde jedynie realiami. CoD WaW - to samo, co nie zmienia faktu, ze obie gry uwazam za dobre, jednak az tak sie nimi ekscytowac? Jak dla mnie - przesada, sam oby tym grom wystawilbym ocene 8/8+ / 10. To samo tyczy sie multi - fajne, mozna popykac, jednak nic co wywolaloby u mnie taka fascynacje jak u niektorych. Zgadzam się z Tobą (choć grafika z oczywistych względów ssie pałe równo)- trzeba skilla i cierpliwości by go zdobyć. Ja niegdy się nie wkręciłem- zaczynałem u kumpla, grałem gdy on zwijał wiadro grając z jego kumplami. Starzy wyjadacze posyłali mnie do piachu po góra 1 minucie... Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Halo ( cała seria ), World of Warcraft, CS, Half-Life , Loco Roco ----> grałem we wszystko i żadnen z tytułów do mnie nie przemówił. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 HALO - wszyscy mowili mi ze gra jest swietna i wciągająca-->kupilem, przeszedlem 1 misje, zagralem 3-4 mecze online-->wymienilem tą gre----- to chyba mowi samo za siebie. a co do CS 1.6 to nie gram w to od pół roku, ale wczesniej gralem w to rok. gra potrafi niezle wciągnąć, ale odmówilem sobie jej(cięzko bylo) bo nie mialem czasu grac na x'ie Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Całkowicie odrzuca mnie seria Devil May Cry. Po prostu nie potrafię odnaleźć się w tej grze poczynając na systemie, klimacie, kończąc na nie pasującym mi designie. O kiczu już chyba nawet nie wspomnę. Gra jest może fajna, ale nie dla mnie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 (edytowane) W jedynke nie grałeś to bredzisz. Reszta, fakt - jest słaba ale IMO DMC 2 mało to coś.. Edytowane 11 lipca 2009 przez ChevChelios Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 czyli bredzę grałem tylko w 2kę, 3kę i czwórkę. Może powinienem sprawdzić tą jedynkę ale ogólnie nie wiem czy mi podejdzie Cytuj
Gość Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 WoW - biegasz, dziobiesz jakieś grzybki i inne wilczki. Pograłem w triala i mnie odrzuciło [na szczęście ] CS - biegasz, dziobiesz 13latków i jarasz się hedszotem z noża. Devil MC - brudasowa gra , ble Nie podchodzi mi klimat. Halo - Nie podoba mi się chyba przez to, że jak pierwszy raz w to zagrałem , to była to wersja niemiecka Później już nie potrafiłem się przełamać żeby spróbować jeszcze raz w bardziej cywilizowanej wersji. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Przypomniało mi się- totalnie nie trawię serii Spyro. Grałem właściwie w każdą część, zaczynając od Spyro: Year of the Dragon. Nie cierpię. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Przypomniało mi się- totalnie nie trawię serii Spyro. Grałem właściwie w każdą część, zaczynając od Spyro: Year of the Dragon. Nie cierpię. nie cierpisz ,a grałeś w każdą cześć-kolejny fenomen którego nie rozumiem Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 próbowałem się przekonać ale i tak nie było warto- to nie dla mnie Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 World of Warcraft, Rappelz i inne Mu. Po prostu MMORPG jako takie mi nie podchodzą. Może po prostu nie kręci mnie latanie i zabijanie potworów bez jakiegoś większego sensu. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Ostatnio zagrałem u kumpla na ps3 w demo MGS4. Może to ma jakąś zaje.biaszczą historię i w ogóle, może przez to, że nie grałem w ogóle w poprzednie części. Rozgrywka ani trochę mi się nie podoba, sterowanie ssie na maksa i wszystko zapowiadało się na bardzo monotonne. Nie wiem jakby było z fullem, jednak demo mnie odrzuca. Gran Turismo 5 (a właściwie Prologue). Tak jak wyżej wspomniałem, też grałem u kumpla. Grałem na małym CRTku, jednak widać, że grafika to nie to co filmiki i screeny w necie. Model jazdy strasznie plastikowy i jak dla mnie nienaturalny. Forza 2 dużo bardziej mi się podobała. No i brak zniszczeń- wtf?! O_o <xbox fanboy mode off> Cytuj
Smuniak4444 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 (edytowane) Wipeout- Grałem w "trójkę" na PSXie, "Fusion" na PS2 i do gry nie mam zamiaru wracać. God of War 2- Jak przechodziłem za pierwszym razem to nawet mi podchodziło, a za drugim już mi się niechciało grać(słabe replayability) a np. DMC3 bądź RE4 prechodzę na każdym poziomie trudności. Tekken- Po stokroć bardziej wolę VF... Splinter Cell- nuda... Edytowane 20 lipca 2009 przez Smuniak4444 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Ostatnio zagrałem u kumpla na ps3 w demo MGS4. Może to ma jakąś zaje.biaszczą historię i w ogóle, może przez to, że nie grałem w ogóle w poprzednie części. Rozgrywka ani trochę mi się nie podoba, sterowanie ssie na maksa i wszystko zapowiadało się na bardzo monotonne. Nie wiem jakby było z fullem, jednak demo mnie odrzuca. Gran Turismo 5 (a właściwie Prologue). Tak jak wyżej wspomniałem, też grałem u kumpla. Grałem na małym CRTku, jednak widać, że grafika to nie to co filmiki i screeny w necie. Model jazdy strasznie plastikowy i jak dla mnie nienaturalny. Forza 2 dużo bardziej mi się podobała. No i brak zniszczeń- wtf?! O_o <xbox fanboy mode off> Co do gameplayu-rzecz gustu Co do grafiki- nigdy nie wypowiadaj się o jakości oprawy jakiekolwiek gry na ps3/x360 grając na małym CRT i uwierz,że GT5P na dobrym dużym LCD wygląda tak jak na screenach na necie. A wracając do tematu- nie rozumiem co ludzie widzą w serii Halo oraz w MMO Cytuj
Sig 395 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 nie czaję tego fenomenu guitar hero , kawałek plastiku za 200 zł ;d przypominający gitarę , nie mówię już o tym że za podobną kasę można mieć prawdziwą gitarę elektryczną . Polecam obczaić wam odcinek south parku dotyczący właśnie guitar hero ^_^ Cytuj
adi 189 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 nie czaję tego fenomenu guitar hero , kawałek plastiku za 200 zł ;d przypominający gitarę , nie mówię już o tym że za podobną kasę można mieć prawdziwą gitarę elektryczną . Polecam obczaić wam odcinek south parku dotyczący właśnie guitar hero ^_^ Nie rozumiem grania na kierownicy, kawałek plastiku za 500 pln przypominający prawdziwą kierownicę, nie mówię juz o tym, ze za podobną kasę mozna kupić jakiś prawdziwy samochód . Polecam obczaić odcinek odcinek Top Gear gdzie Clarkson gra w GT ^_^ A na poważnie, to w tym temacie jest chyba kilkadziesiąt postów o tym, ze nikt nie traktuje grania w guitar hero jako substytut prawdziwego grania, więc porównanie do prawdziwej gitary chybione Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi