wiki1993 539 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 KoRn ft. NAS - Play Me Zaje.bisty wałek, do tego kozacki tekst Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A dajta tych Swansów. Proszę i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 No bardziej oklepanego żartu w zanadrzu nie miałeś? Idź już do tego kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 jutro juz wrzuce Grzesiu, w miedzy czasie sprobuj Children of God. Dobre na wstep Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 No bardziej oklepanego żartu w zanadrzu nie miałeś? Idź już do tego kina. Przeciez to mialo byc na sucho <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Przeciez to mialo byc na sucho <_<Są jakieś granice, Piotrek <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Znajoma mnie ostatnio zmeczyla Cardiacsami (ze niby nagrali najlepsza plyte post-punkowa i ogolnie najlepsza plyte w historii oraz inne bzdury hehe), co ostatecznie skonczylo sie checia odpalenia muzyki z bardziej i mniej podobnych nurtow. W kazdym razie przy okazji przypomnialem sobie o Rip Rig+Panic i ich swietnym albumie "God" oraz ich slabym albumie "I am cold", z tym, ze na tym drugim jest jedna perelka, ktora przedwczoraj znalazlem we flacu, a co sie bede ograniczal (w dodatku pelna 7 minutowa wersja): http://www.mediafire.com/?sharekey=891f916...96da1d2296c7e68 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) W kazdym razie przy okazji przypomnialem sobie o Rip Rig+Panic i ich swietnym albumie "God" oraz ich slabym albumie "I am cold" Masz gdzieś pod ręką? Jedno i drugie? Jedno, albo drugie? Mógłbyś zapodać między kolejnymi randkami i godzinami nauki. Dobra, już mam. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Kmiot Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 (edytowane) z nowosci to ta kapela http://www.youtube.com/watch?v=P4kAL4OJH9M...feature=related i split thursday/envy Edytowane 29 Stycznia 2009 przez Shen87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosku 2 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dropkick Murphys - Kwartet założony w 1996 w Bostonie (USA). Zdobyli szybko uznanie repertuarem Oi! z elementami irlandzkiego folku jakby to dziwnie nie brzmiało to naprawde warto sprawdzić, bo wy(pipi)uje z kapci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Sprawdź jeszcze Flogging Molly, The Pogues, Royal McKanzies, Blood Or Wihiskey - od (pipi)a tego jest. A nie ma nic lepszego od dźwięku dud, bandźo i skrzypiec w połączeniu z pankową perką . Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 dopiero teraz odkrywam ISIS i to chyba jest to czego długo szukałam, próbowałam z thema11 i Neurosis, ale cos nie łapie wysadziło mnie z korów The Other Side of the Sky polecone kiedyś przez Milana i na razie jest w czołówce u mnie, Tool też mnie kiedyś zmiażdżył, ale miałam jeszcze wtedy mtv miazge zrobił obraz i dźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 The Acacia Strain - carbomb basy rżną mózg jak dzikie ogólnie fpytkowa kapelka Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 muzyczna sinusoida - raz słucham' inteligencko-'rozbudowanej muzy pokroju toola czy innych post rocków, a innym razem słucham i wyjebuje mnie z kapci czysty piekny i srogi nakurw Znów więc - 8 foot sativa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Kylesa - Time Will Fuse Its Worth dobry materiał :] Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 nom dobry, nawet bardzo dobry, ale wczensiejszy album "to walk a middle course" jeszcze lepszy a mnie sie otstanio w łeb wkręcił jeden utwór, mianowicie radiohead - climbing up the walls Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ostatnio intensywnie katuje plyty zespolu Woven Hand, głównie zachęcony takim oto zdjęciem z last.fm: Grają coś, co jest nazywane alt. country czy americana. W kazdym badz razie - glownie akustyczne plumkanie i mega charakterystycznym glosem wokalisty. Ciężko polecić którąś płytę konkretnie bo wszystkie 3 które narazie przesłuchałem są strasznie równe, mało tu hitów przy których szczena opada, ale płyty w całości robią bardzo dobrze. Na zachętę, dwa, chyba najlepsze, utwory "White Bird" z soundtracku do filmu/przedstawienia pt. "Blush" "To Make A Ring" z albumu "Consider The Birds" Ciężko znależć jakieś ich nagrania na żywo w dobrej jakości, ale coś się udało: Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 homespick for space i ich cała płyta unison mnie wyje,bała z kapci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Arcturus- "The sham Mirrors" poznałem całkiem niedawno i od tamtej pory co włączę to mnie z papuci wypierdziela. Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Arcturus- "The sham Mirrors" poznałem całkiem niedawno i od tamtej pory co włączę to mnie z papuci wypierdziela. o, to spytam sie cos. Bo kiedys slyszalem ten album i pamietam ze czyste wokale przypominały mi te z Ulvera. Nie wiesz, czy to ten sam kolunio spiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 W oryginale grane przez zespół Focus (LINK). Naprawdę polecam obejrzeć oryginał, bo wokalista i jednocześnie klawiszowiec to chyba tylko cukrem się odżywia, a dogryza tabletkami guarany :o Wyje.bało mnie to z kapci... Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 homespick for space i ich cała płyta unison mnie wyje,bała z kapci. +1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Converge - wszystko (szczególnie Jane Doe i Unloved And Weeded Out) Kur.wa, idę założyć temat w innym dziale jak tylko skończę budowę kącika sakralnego gdzie będę im oddawał pokłon. Dawno nic nie wciągnęło mnie tak, żebym przerobił 6 płyt za jednym zamachem. Czas przestać kraść i udać się do empiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi