Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

wiki1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądze, że w empiku ich płyt nie dostaniesz.

Co mnie ostatnio wy(pipi)ało? A. Pierwsza płyta Acid Bath.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Grzehoo
Opublikowano

Ostatnio ponownie Damad. Chylę czoła przed ich dwiema płytami, bo są wspaniałe, a do tego mocne i brudne.

Gość Grzehoo
Opublikowano

No właśnie szukam tego, jeszcze Skitsystem wyczaiłem (to znalazłem), ponoć dobre.

Gość _Be_
Opublikowano

Neurosis - Souls at Zero, Enemy of the Sun i cała reszta pozamiatało mną. Pamiętam jak poł roku tem za ch'uja nie mogłem się w to wgryzć teraz miodzio.

A ponad to Jesu - Friend Are Evil ( zwlaszcza podczas podrózy autobusem)

Gość Grzehoo
Opublikowano

Asesino - Cristo Satanico

Masakra po prostu. Ma ktoś tłumaczenia tekstów?

Opublikowano

no milion lat tamu jak wszyscy oprocz ciebie sie tym jarali ktos sie zglaszal, ze moze przetlumaczyc, ale nie pamietam kto to byl;< Regresando Odio znaczy odwzajemniajac nienawisc i tyle pamietam.

Gość Grzehoo
Opublikowano

Wówczas byłem zbyt zajęty wchłanianiem emocjonalnej muzyki post-rockowej, nie w głowie był mi jakiś pedalski death metal :closedeyes:.

Opublikowano

Jam to był. Od tego czasu nie miałem prawie kontaktu z hiszpańskim, no ale mniej więcej łapię, o co w tym chodzi. Niektóre teksty są bardzo zacne, typu "Enterrado Vivo" (o przeżyciach osoby pochowanej żywcem), "Rituales Salvajes" (pogańskie rytuały w lesie) czy "Y Tu Mama Tambien" ("i twoją matkę też").

No i "Padre Pedofilio". Można się domyślić, o czym. Cytat z piosenki: "on chce pieprzyć niewinnych, daje im spermę i eucharystię. Śpiewają w chórku, z (pipi)em w swych ustach".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

God Is An Astronaut - The End Of The Beginning

Neurosis - A Sun That Never Sets

W sumie wszystko od "Bóg jest astronautą", ale to najbardziej.