Obsolete 973 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Melodic death metal pewnie, czyli skandynawskie po(pipi)ki typu In Flames, Soilwork, Dark Tranquility. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 jaki (pipi)a melodic death metal? co za z(pipi) takie coś wymyślił? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 chu.j wie. Ważne, że Amoni grają konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 jaki (pipi) melodic death metal? co za z(pipi) takie coś wymyślił? jakis z(pipi) ktory chcial, zeby bandy wymienione przez Obsolete nie staly w jednym szeregu z Deicide, Death, Behemoth czy Morbid Angel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ej no bo nie mogaxD jakby nie patrzec ni chu,ja to z takim Behemothem czy Deicide nie ma wspolnego. Po prostu swego czasu Szwedzi wymyslili bardziej wpadajaca w ucho wersje ostrego grania, ktora byla bardzo popularna przez kilka lat, milion zespolow zaczelo to kopiowac i ktos wpadl na pomysl, by to jakos oddzielic nazwa i tyle. Soilwork i In flames to najlepsze przyklady, idealne kopie, do tego stopnia, ze oni ku rwa kiedys swoje 2 oddzielne teledyski w jeden wspolny polaczyli. http://www.truveo.com/Soilwork-Rejection-H...r/id/3945598592 dla fanow Mastkodona, niczym zwycem wyjete z nowej plyty Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaj ebisty cover Cage'a na ukulele. Wyje bal mnie z kapci. Troche buntownicza interpretacja, bo lamie schemat podzialu utworu na 3 czesci, ale ja lubie takie niekonwencjonalne aranzacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 KILLING JOKE - Tomorrow's World Ten zespół jeszcze tutaj mogę wpisać czy już raczej w "wstyd się przyznać" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 znam tylko pandemonium i mnie się podoba, czyli można wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 killing joke jest wypasne, hosannas from the basements of hell album z 2006 jest doskonaly Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 KILLING JOKE - Tomorrow's World Ten zespół jeszcze tutaj mogę wpisać czy już raczej w "wstyd się przyznać" ? 2 ostatnie plytki sa b. dobre, a ostatnia byla jakos wysoko w moim forumowym rankingu z 2006. No ogolnie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) chu.j wie. Ważne, że Amoni grają konkretnie. ...slusznie jak chui...przy For the stabwounds in our backs mam ochote pojsc w pogo z najblizsza osoba z tlumu ...a z papuci wyj.ebal mnie ostatnio Gotherfall - Blacksphere Architecture. Jak stare "kredki" na ostrym speedzie...az przybylo mi miodu w uszach ;> Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Co do Killing Joke gorąco bym zachęcał do zassania starszych płyt mianowicie "Night Time", "Laugh? I Nearly Bought One!" oraz "Pandemonium" są bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja pierwszy album ich teraz katuje. Dobre brzmienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 The Reawakening Berzerkera, moc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 (edytowane) Disfear Live the Storm a także split z Doomriders i cała płytka Doomriders (ponownie RIDE OR DIEEEEEEEE!) http://w956.wrzuta.pl/audio/7dUwaAwPSfW/do...3_-_ride_or_die no dosłownie wyjebuje z kapci, strzałem prosto w czaszke i przy okazji zabijając babcie wychodzącą z psem wieczorem Edytowane 25 Kwietnia 2009 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 1125- For when tomorrow comes. No ta płyta jest po prostu zaiebista, a ogólnie z hardkoru to mi może 50% stuffu podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Silver Daggers - New High & Ord Z początku może irytować, ale po dłuższym odsłuchu okazuje się wspaniałe ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nowa płyta Heaven & Hell jest świetna. W zasadzie to ich pierwsza płyta. Być może to im pomogło, że już nie wydają jako Black Sabbath, bo inaczej się patrzy na tę muzę. W każdym razie - IMO to ich najlepsza płyta i jak zawsze demonizowałem Dio, mówiąc, że jest niczym wobec Ozzy'ego, tak naprawdę jestem pod wrażeniem, ile świetnych riffów potrafią z siebie wykrzesać 60-latkowie. W zeszłym roku AC/DC i Metallica, teraz Heaven&Hell... no kurczę, lubię, jak wychodzi jakiś solidny rock n' roll, że włączasz o dowolnej porze i jest mocno. Zawsze bardziej niż post-rock kochałem przed-rock. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Annihilator - King of the Kill Dawno tak nie wypier.doliłem w przestrzeń kosmiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 chu.j wie. Ważne, że Amoni grają konkretnie. ...slusznie jak chui...przy For the stabwounds in our backs mam ochote pojsc w pogo z najblizsza osoba z tlumu metaluchy pogują? niahniahniah ale to musi głupio wyglądać sad panda, znaczy bartez, dobrze gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Prosta rzecz - "Fear & Trembeling" to pier.dolne arcydzieło. Ja ostatnio katuje Elvis Deluxe, niby bez podniet, ale wrażenia z piątkowego gigu sprawiają, że "Extraterrestrial Hideout Seeker" smakuje przepysznie za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no mialem kiedys wrzucic do tematu polski sotner, ale w koncu wyszlo jak wyszlo i nie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 (edytowane) Mi się wydaje, że Grzehoo wrzucał gdzieś, ale dam na wszelki wypadek zaraz. Edit: Nie ma takiego tematu, tej. Edytowane 27 Kwietnia 2009 przez tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nazwę kojarzę, ale na pewno tego nie wrzucałem. Zapodaj, z chęcią posłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi