Opublikowano 17 września 201014 l Jako że nie znam się w ogóle na ciężkiej muzyce, więc mogę zostać pojechany, ale ostatnio lubię sobie przysłuchać takie kawałki: - Alter Bridge - Metalingus - Cold - Remedy, - Drowning Pool - Bodies, - Downstait - I Came To Play, - Rev Theory - Voices, - Papa Roach - To Be Loved, - Divide The Day - Let It Roll. Te piosenki wywaliły mnie z kapci.
Opublikowano 17 września 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=JZ4Q9_bDwLY Biorę album (znaczy HOL, nie koncert)! Tylko żeby jeszczej szło szybciej niż te parę kilobajtów na sekundę... -_-
Opublikowano 18 września 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=3K7L6Uk-CWg intro siedzi mi w bani non-stop.
Opublikowano 19 września 201014 l myslalem, ze juz wszystkie noise rocki z lat 90 znam, ale jeszcze La Gritone znalazlem, sa spoczko, produkowal Steve Albini
Opublikowano 19 września 201014 l miałem kiedyś ich płytke,z takim tytułem po hiszpansku chyba, nie powiem zeby było urywające jaja. Edytowane 19 września 201014 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 20 września 201014 l Zaje.bisty def z lekką nutką groove'u- rzondzi! Edytowane 20 września 201014 l przez Masorz
Opublikowano 22 września 201014 l Jak Lady Gaga. Nie chcę cię peszyć, ale czwarta płyta Metalliki sprzedała się w ilości kilkunastu milionów egzemplarzy. Może dlatego, że była dobrą płytą.
Opublikowano 1 października 201014 l No jak ktoś nie zna charakterystycznych okładek zaje'bistych albumów, to nie moja wina.
Opublikowano 2 października 201014 l Następnym razem tez zamierzam wrzucić chu.ja mówiący obrazek. po co sie odzywasz, ogozo liczy na to ze ktos napisze cos w stylu " co to jest?". Przy tym sie brandzluje, to go podnieca. Zreszta, nic dobrego to pewnie nie jest, wiec szkoda nawet klikac wlasciwosci obrazka.
Opublikowano 2 października 201014 l Lol, bo kogoś obchodzi nazwa zepsołu, który lubi (ale nie kocha) jakiś koleś na jakimś forum.
Opublikowano 4 października 201014 l dzieki Ci ze nie załozyles tematu ISIS " dziwie sie ze jeszcze nei ma takiego tematu na forum".
Opublikowano 5 października 201014 l Aż mi się przypomniał temat "Neurosis, Isis i inne", się chłonęło muzę wtedy.