Pelipe 236 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Temat przepadl w czeluściach forum, ale pier.doli mnie ożywianie go. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Ostatnio za mną chodzi kawałek "New Politics - Yeah Yeah Yeah" Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 (edytowane) Edytowane 13 października 2010 przez zwolak6 Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 (edytowane) Jak Lady Gaga. Nie chcę cię peszyć, ale czwarta płyta Metalliki sprzedała się w ilości kilkunastu milionów egzemplarzy. Może dlatego, że była dobrą płytą. To faktycznie troche mało. Będą drugim AC/DC wobec tego. http://www.youtube.com/watch?v=FCHeBM6UiFQ Edytowane 13 października 2010 przez zduniacz Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 fak je dzieki 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Nie wyje.bało mnie z kapci, ale Love Amongst Ruin jest dobre. Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Ponownie The Angelic Process - Weighing Souls with Sand. http://www.youtube.com/watch?v=7Hgby3owFbA No (pipi), apokalipsa. 1 Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 dying in a-minor najlepsze Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 (edytowane) Ponownie The Angelic Process - Weighing Souls with Sand. No (pipi), apokalipsa. O (pipi), rozsmarowało mnie to po suficie. Taka muza gra mi pod czaszką już pół życia i nie miałem pojęcia kto to gra. Teraz wiem :> Tiger Lillies mnie rozpieprza, wszystko od nich, np: Obowiązkowo tekst: I'm crucifying Jesus, banging in the nails, And I am so happy, because old Jesus failed. I'm crucifying Jesus, nail him to the cross, The poor old bastard bleeds to death and I don't give a toss. I'm bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, banging in the nails. I'm bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, banging in the nails. I'm bang, bang, bang, bang, banging in the nails. I'm bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, banging in the nails. I'm crucifying Jesus, in my piss he bathes. I think I am a pervert, I think I am depraved I'm crucifying Jesus, beat him to a pulp, I stick my organ in his mouth and on it he must gulp. I'm bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, banging in the nails. I'm bang, bang, bang, bang, banging in the nails. I'm bang, bang, bang, bang, banging in the nails. I'm bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, banging in the nails. You see that crown of thorns upon his head? Well that was my idea. I think I might be going to hell, Oh dear! I'm bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, banging in the nails. I'm bang, bang, bang, bang, banging in the nails. I'm bang, bang, bang, bang, banging in the nails. I'm bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, bang, banging in the nails. Edytowane 22 października 2010 przez Siara_iwj Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 (edytowane) mam zamiar znalezc sie w ksiedze dzinessa jako rekordzista w sluchaniu cow melvinsów, zaczynam Edytowane 29 października 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 no, szczurek, brawo brawo!!! Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Kings of Leon- Pyro. W ogole cala nowa pyta jest w pyte. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 przypomniało mi się, że deftonsi wrócili w dobrym stylu Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 z mocniejszych rzeczy to Ultrageist. Połączenie deathcore'u z czystymi wokalami ala Glassjaw, masa dziwnych elektronicznych smaczków i ogólnie arcyciekawy klimat. Polecam, ale z góry mówię że to nie dźwięki dla każdego http://www.myspace.com/ultrageist Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Jaki czilałcik. Nie zrażać się intrem, choć jest kapitalne ;] 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 beka bo właśnie ktoś to wczoraj wrzucał. No nic zbieg okoliczności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi