Skocz do zawartości

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=ufKquEVDVsw

Całkiem niezły post-rockowy utwór, tak na poziomie kanadyjskiej formacji GY!BE.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 240,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Calm the Fire i Cast in Iron + Graveyard ten nowy. Spoczko.

Opublikowano

Genialnie zmontowane, sam kawałek też świetny, chociaż brzmi zupełnie inaczej niż na płycie.

Opublikowano

Kawałek zarąbisty, na płycie brzmi... wyraźniej.

Nowy Graveyard średni dość IMO.

Opublikowano

To Battles mnie porozkladalo. Zarabiscie zagrali.

Nie mam pojecia, jak tego dokonali w sali z takim poglosem... miszcze

Opublikowano

I love this band. Ostatnio się reaktywowali, było by za(pipi)ongo, gdyby nagrali jeszcze jedną płytę.

Opublikowano

superjoint ritual, boże zapomnialem jakie to jest zayebiste z 5 lat nie sluchalem, znalazlem w piwnicy moj karton i slucham starych hiciorów z undera.

saetia, i inne tez.

Opublikowano

I love this band. Ostatnio się reaktywowali, było by za(pipi)ongo, gdyby nagrali jeszcze jedną płytę.

No, ale daje sobie grube paluchy uciąć, że nie byłaby tak dobra jak "You're a Woman, I'm a Machine"

Opublikowano

Brainbombs - dawno nie słyszałem takiego fajnego garażowego brzmienia z dobrym kąśliwym tekstem. Ja odpływam <faja>

Opublikowano

Mnie również rozjebało Death from Above 1979. Na laście miliony przesłuchań, a ja w ogóle nie słyszałem o tym zespole.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Winterhorde - Underwatermoon. Drugi, po Ginie Cobaltu album polecony przez ogqozo wkręcił mi się w banię na tyle, że postanowiłem w ramach podziękowania napisać ksywkę czarnego bez błędu. Za pierwszym razem nie podeszło chyba tylko dlatego, że za długo nic ciężkiego nie słyszałem, a poza tym album trwa prawie 70 minut. No, w każdym razie to wspaniała i niezwykle ciekawa płyta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak bardzo trzeba być dobrym, żeby stworzyć taką muzykę... Coś niesamowitego.

Stary Cynic to są cyborgi.

Kocham. Lubię.

Opublikowano

Ściągnąłem sobie wszystkie Desert Sessions. zomg, kocham i tyle.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • 3 tygodnie później...