Hela 1 962 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Opinie o całości strasznie mieszane, a mi ten album wszedł, jak po maśle. Dobre gó.wno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Up kapitalna płyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillborn 0 Opublikowano 2 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2016 Ostatnio sobie sprawdzałem, co tam w południowoamerykańskim black metalu słychać, bo w sumie nie znam nic z tamtych rejonów. Znalazłem np. to: http://youtu.be/wDh_vX-uwJ0 Całkiem sprawnie zagrany pagan black z Brazylii Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 ...zbyt dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 https://youtu.be/0Usj8wVZHxo Obama XD Kaz Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 https://youtu.be/ZrTsGCwTP1w Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Słucham sobie Funeral Mist (Maranatha) i się zastanawiam kiedy pojawi się ktoś kto wokalnie może podskoczyć Mortuusowi. Raczej nieprędko, bo gość jest p.i.erdoloną bestią. Trzeba autentycznie wierzyć w Szatana by śpiewać z taką dewocją dla rogatego. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Niesamowity wieczór, przeglądanie internetu wzięło mnie na kupienie paru winyli, jest trochę fajnych aukcji, więc może tanio coś ugram... Ale odkryłem też chyba zespół z dawnych lat, którym ktoś się podzielił na innym forum i potem zapomniałem: Mix szanty i punka... O Chrystusku... Edytowane 13 grudnia 2016 przez gkihdghdhj Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Słucham sobie Funeral Mist (Maranatha) i się zastanawiam kiedy pojawi się ktoś kto wokalnie może podskoczyć Mortuusowi. Raczej nieprędko, bo gość jest p.i.erdoloną bestią. Trzeba autentycznie wierzyć w Szatana by śpiewać z taką dewocją dla rogatego. yeah Maranatha super, ale to co sie dzieje na Salvation to już inny level. Najbardziej wściekła/brudna BM płyta chyba jaką słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 19 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2016 wspaniała płyta w klimacie post-punk/new wave <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Tak wiem, Hotline Miami. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 Ron Jarzombek i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 ja oddycham taką muzyką Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 Zaskakująco spokojna Antigama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 Czują klimat, na pewno kupię album. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Swans - I was a prisoner in your skull Testing... one, two, three Well... well fuck, hahaI mean, I just don't know what to sayI'm very glad to be here with you tonightI'll be able to talk to you about some things...That I know a great deal aboutEveryone knows that you are fucked upAnd everyone knows that I am fucked upBut, does everyone knowThat you are more fucked up than me?Well, I know thatAnd you know thatBut our purpose is to tell everyone thatTake for instance the timeYou went to the bathroom, to take a showerYou had soap, you had a towel, shampoo, washcloth, a brushEverything was setBut you had to call me to come turn on the water for youYou didn't know where or howThat is one instance of how fucked up you areA second instance of how fucked up you are:You was going to cook you some breakfastWell you went in thereAnd you put some toast in the toasterPut a skillet on the stove, some grease in itYou got you some eggs out, some baconPoured you some orange juice and made you some coffeeGot some jelly and some butter, fried eggs, saltPepper, got the bacon on the grill...Everything was fine -- except for one thingYou had to call me in there... to show you how to use a forkNow a third instance, the way you're fucked up:You got dressed, ready to go to schoolEverything was fine. Went outside, got in your carKey in the ignitionExcept for one thingYou had to call me to come show you... Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) DMX - We right here Uh, uh, uhRefren:Przynieś to? Co?Jesteśmy tutajNigdzie się nie wybieramyJesteśmy tutajTo jest nasze i my się nie dzielimyJesteśmy tutajPrzyprowadź swoją ekipę, bo nam nie zależyJesteśmy tutajUh, uh, uhJeszcze razMuszę sobie przypodobać ulice, sprawić, że do mnie przemówiąDać im znać, że nie jest to przyjemny spacerTo będzieJedyne połączenie zrobione w tym roku, będzie puknięte przed 2003I Ty zobaczyszTo jest najgorętszy czarnuch, był, jest i będzieWłaśnie takMogę odejść na chwilę, robić inne gów**, ale odbiję się z powrotemI kiedy jest włączoneWracam przywiązany z jakimś gów***, które pluje od zmierzchu do nocyI kiedy odejdzieszNie wracaj nad ranem, jakby to gów** było snemCzarnuchu, odszedłeśTo jest prawdaSkradający się czarnuch, jak pieczęć, totalna stal, trzymając czarnucha, sprawiasz, że piszczyO mój BożeTo nie mogą być Twoje ostatnie słowa, człowieku, cholera, byłeś taki twardyDalej!Refren:...To znowu myW ilu milionach sprzedała się moja ostatnia? Pier***** to, osiągnę 10Nie zamierzam się poddaćI za każdym, kur**, razem, jak Cię uderzę, to idzie prostoNa szczyt list przebojów ZwycięzcaJestem rasowy, moja krew jest silna i atakuję, póki nie zakończę z TobąPrzekroczę linię I nie ma żadnych zadrapań po tym, proste, czarnuch umieraYo, co, do kur**To Ty sprawiasz, że koty biegają tak wkoło, jakbyś nie utknąłYo, to moje słowoI stale daję je czarnuchom i ciągle nie jestem zbyt słuchanyAle Wy wszyscy zobaczycieŻe to samo co Wy dla nich zrobicie, oni zrobią dla WasI wtedy się dowiecieŻe czasami, mimo, że przychodzisz z początkuOdchodzisz na końcuDalej!Refren:...Zróbcie hałasI lepiej przyjdź z czarnuchami, za których byś nic nie oddałBo stracisz swoich koleżkówBo my się nie bawimyI tłumik uciszy każdego, który będzie miał coś do powiedzenia"Pies" na życieObojętnie, czy jestem na smyczy, czy jestem spuszczony, gryzę, ulice to moje życieBrzdęk, brzdęk, strzałKolejne życie odebrane za wcześnie, kolejna matka będzie musiała zrobić pogrzebCicha woda brzegi rwieI ból jest obecny wewnątrz na zawsze, sprawia, że trudno zasnąćAle ciągle podążam, podążamKur**, ciągle jestem ostrożny, kiedy chodzę, zawsze widzę, wiem"Pies" będzie żyłCiągle spacerując po drucie, nad ogniem, kiedy mogę, daję"Pies" jest dobryI jeśli "pies" pozostał nieżywy, pier*** okolicę"Pies" pier**** się z drewnemRefren:... x2Jesteśmy tutajUh, uh, uh Ten tekst to intelektualna miazga Edytowane 30 grudnia 2016 przez mars75 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) These Arms Are Snakes zaj.ebali reunion secret show Edytowane 31 grudnia 2016 przez _K_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Jedna z lepszych rzeczy jaka mnie ostatnimi czasy położyła na łopatki pod każdym, bez wyjątku, względem. https://www.youtube.com/watch?v=O9vA6dJJX-8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 czekam na nowy albume 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi